Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 7

• 42 829
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Добро утро!
Накрая се взех в ръце, сега се връщам от бягане, а довечера съм на фитнес.Хич не обичам да тренирам вечер и никога не съм го правила, но с всичко се свиква.
Вчера правих гръб и трицепс, днес ще са гърди и бицепс, утре почивка от залата, в четвъртък крака, петък кардио в залата, събота и неделя дежурна на работа.

за днес храната е планирана така:
07.00-250 извара Олимпус и 250 грама грейпфрут
12.00-12.30- 200 грама руло Стефани от телешка кайма
16.00-ако съм гладна или ще пия вода или протеин
20.00- като се върна от залата ще си объркам белтъци около 100 грама и 1 яйце, и 50 грама сирене.
Така съм го замислила, а какво ще стане....

Хубав ден, момичета!

# 466
Мога, ли да знам защо постът с вчерашното ми хранене е изтрит?

# 467
Вчера бях отличничка. Почти.
2011кал, но макросите ги докарах- П130, В270 (прекалих с плодовете), М48
Тренировка крака +18км тичане.
Предишния ден, в неделя, тичах 25км, та си обяснявам глада с това.
Днес ще е по-малко храната определено.
Изобщо не съм гладна, и ще мина без закуска. Свикнала съм да не ям насила.

# 468
Полека-лека и аз се взимам в ръце с храненето, много му бях отпуснала края и ми личи.
Осъзнавам и че ми трябва промяна в тренировките, за да се поизчистя малко. От половин година не правя кардио, тук-там някоя табата и това е, а на мен чистенето без кардио не ми се получава. Сдобих се с едни мазнини, които упорито си стоят.
Времето вече е хубаво, така че трябва да подновя тичането 2 пъти седмично. Имам спомени за чудесни резултати от 2019.

# 469
Даааа  и аз трябва да вкарам кардио,решението е взето преди месеци ,но нямам напредък с реализацията .Трябва да е след работа вечерта,силовата ми е сутрин и все си намирам оправдания....
Вчера ядох каквото си бях планирала +сладолед ,мъжът ми отвори фризера взе два сладоледа от ми хвърли единият аз го хванах и го изядох изобщо без да се замисля 😂
Днес закуска :
Супа пилешка  с две варени яйца
Едно кюфте
Протеин
Вечеря кюфтета със салата 🥗
Чаша вино

# 470
Прикачам една снимка на днешния си експеримент - протеинови милинки с белтъци, извара и кокосово брашно.
Скрит текст:
Не са много като истинските такива, но биват.
Като ви чета как спазвате по 1300-1400ккал,искрено ви се възхищавам.
Аз от месец съм на 1850ккал и свалям средно по 0.5кг на седмица. Вече съм на - 2кг,смятам да сваля още 2 и приключвам. После само ще поддържам.
Та тези 1800ккал едвам ми стигат,но какво да се прави.
Много съм щастлива, че фитнесите отварят в четвъртък!
Последните 10 дни всеки ден правя Лицеви и карам колело по 20-40 км., но вече ми омръзна

# 471
  • Наблизо
Страхотно изглеждат милинките! Аз пробвах да направя и бяха пълен провал и хвърлих всичко..

# 472
  • Бургас/Пз
Let it be, всеки с нуждите си Simple Smile Аз установих, че с 2000 калории мога да задържам, но мога и да качвам. И това зависи единствено от качеството на храната. Ако е прилична хапвам добре, не съм гладна и ви стигат прекрасно. Но тъй като са добро число и се поддавам на изкушението да посягам повече към сладко и тестяно. Което автоматично води до качване, въпреки че реално не надвишавам калорийния прием. На 1700-1800 съм забелязала, че чистя мазнини и кожата ми изтънява. Миналото лято го избробвах това хранене и увеличаване на тренировките и въпреки, че реално само 1кг бях по малко от сега, мускулът ми изглеждаше по друг начин.

# 473
Момичета, дайте ми съвет. Не е много по темата, но знам че и Вие приготвяте сходни неща.Искам да си купя кухненски помощник.
Нещата, които искам да приготвям с него са смутита, различни смеси за палачинки, хумус, разядки, основи за сурови торти, ядкови млека, тахани и фъстъчено масло.
Дали ще мога с блендер 800 W или екстрактор Нутрибулет например от 800 W?

# 474
Нона, аз ползвам кухненски робот на Bosch. Скъпи са, но пък купите са големи и имат вместимост. Нутрибулет мисля, че нямат голяма чаша, че да направиш блат за торта вътре. Може и да греша, но на мен голямата чаша ми е малка. На моя робот хубавото му е, че има и блендер и чопър. Бландера е за смутита и подобни, а в чопъра мога да си правя хумус, даже си меля и подправки вътре, прави ги на прах. Имам и голяма купа подобна на чопъра, но тя мели малко по-едро и не е подходяща за малки количества.
Но аз като цяло имам голяма кухня и уред за всичко от рязане на кубчета до няколко за мелене на орехи.. Та понякога и мястото, с което разполагаш, е от значение.

# 475
  • Някъде по Дунава
Добър ден! Моля споделете какъв протеин на прах ползвате? В онлайн магазините има голямо разнообразие и се обърках.

# 476
Осъмнах с +100гр. Joy
Спазвам си макросите и калорийния прием, но усещам, че поради липса на добро планиране прекалявам с плодовете, с което си обезсмислям труда.
От днес без плодове и си сварявам казан елда. (шегувам се за казана, разбира се).

Хора, не съм на работа до вторник! Ще го ударя на живот, т.е., имам време и за йога, и тичане, и силови, и разходки по залез слънце- пей сърце!

Моят протеин е грахов изолат, като за хора с лактозна непоносимост. Не съм дори вегетарианец, камо ли веган (не че има нещо лошо).
Айс кафе и лешник са супер, шоколад ок, карамелът е гаден.

# 477
Минавам да се оплача, че не мога да се взема в ръце с храненето и това е. Липсата на дисциплина не ми е присъща, но напоследък все едно не съм аз.
Уж държа нещата под контрол през деня и вечер все нещо "се обърква". И въпросното объркване вече доста си личи, пък аз не обичам така...
Не че е толкова страшно, 54.5 кг съм при идеални според мен 52.5-53, но въпреки 5-те тренировки седмично се усещам отпусната, особено около талията и корема. Уф, оплаках се Blush
Днес имам празник - 12 години откакто работим рамо до рамо с любимия, та от сутринта съм наредила почерпки в офиса. След леката фитнес закуска набързо забих два бонбона Линдт с кафето плюс някаква шоколадова пуричка. С това обаче приключвам със сладкото за днес, а след празничната вечеря довечера наистина започвам да спазвам режим, защото не мога да се понасям с тази липса на воля и тежнение към шоколади и вино повече от приличното. Рапорт даден Grinning

# 478
  • Бургас/Пз
Ох, бе,   Дези, 100 грама кой ти ги брои? 😂 Аз ако се кача на кантара в рамките на 15мин и ще има разлика 😂😂😂 Шегата на страна, обаче аз лично до 500г не го броя за промяна в теглото Simple Smile Така ми изнася де. Приятна почивка вкъщи. Аз ще съм другата седмица от сряда така Simple Smile

Ветрена, спокойно, не си сама. Цяла зима не мога да се вкарам в ред. Изкарвам два три дни и после всичко по дяволите. Все се каня от понеделник край и все нещо става. И сега реших да не се мъча особено като знам, че идва Великден. Аз съм голям почитател на козунака и меся доста. А замирише ли ми, не мога да не ям 😂 Някой ще каже Ми що правиш - Ами, защото предпочитам да съм ги направила аз и да знам какво има вътре. А и винаги им смятам макросите и така поне мъъъъничко си вярвам, че контролирам нещата.

Днес от сутринта съм на педалите и съответно само на един изпит протеин в движение и малко сушени боровинки.
На обяд пак ще е ядене в движение - та може би ще са 2-3 яйца, кутийка котидж, сушени домати и протеинов хляб.
За вечеря мисля нещо рибно да приготвя, може би миди с ориз или някаква печена риба.
Днес гърбът ми е по-добре и ще опитам да тренирам. Вчера имах такава нагласа,  но в последния момент реших да пропусна

# 479
Ани, какви сушени домати купуваш. Аз гледам, че са в олио и за това не си купувам, че олиото съм го отписала като храна. Даже като ходя на гости избягвам салатата, ако е с олио, а не зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт