Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 13

• 45 141
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Ниски нива на естроген и прием на фемостон. Какво мислите?

# 121
Мацки, кои хапчета при косопад хвалехте, върти ми се нещо за Приорин или Ревалид?
Уж си записах, но не намирам нищо.

# 122

Фемостон е ХЗТ. Това бе следвало да се приема само след предписание от лекар.
На мен са ми изписвали за 3 месеца. Ок е за ниски нива на естроген, защото добавя и естроген, и прогестерон.
Обаче има рискове, които би следвало да се преценяват в индивидуалния случай, от лекар.

# 123
Мацки, кои хапчета при косопад хвалехте, върти ми се нещо за Приорин или Ревалид?

Lemy , тез знам аз, но от iHerb, но не знам дали ще ти се занимава с цялата тая разправия по митници. Има и 20% намаление за 8 март: https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714

# 124
[/quote]

Фемостон е ХЗТ. Това бе следвало да се приема само след предписание от лекар.
На мен са ми изписвали за 3 месеца. Ок е за ниски нива на естроген, защото добавя и естроген, и прогестерон.
Обаче има рискове, които би следвало да се преценяват в индивидуалния случай, от лекар.
Да на мен лекар ми го изписа. Точно тези странични реакции ме притесняват пия го вече 25 дена.На 37 години съм.

# 125

Да на мен лекар ми го изписа. Точно тези странични реакции ме притесняват пия го вече 25 дена.На 37 години съм.
[/quote]

Значи всичко трябва да е ок. За кратко време (като някои лекари приемат за кратко време и 5 години), би следвало да има нисък риск, като се следи състоянието.
Иначе аз се чувствах чудесно докато го пих 3 месеца.

Вие сте доста млада, може би и при вас е изписано с идеята да си починат яйчниците и да се "рестартират", както беше казал моят гинеколог.

# 126

Lemy , тез знам аз, но от iHerb, но не знам дали ще ти се занимава с цялата тая разправия по митници. Има и 20% намаление за 8 март: https://www.iherb.com/pr/Country-Life-Maxi-Hair-90-Tablets/1714
[/quot

Аз пих 3 месеца Приорин. В листовката пишеше, че е предназначен за хормонално обусловен и наследствен косопад.

# 127

Значи всичко трябва да е ок. За кратко време (като някои лекари приемат за кратко време и 5 години), би следвало да има нисък риск, като се следи състоянието.
Иначе аз се чувствах чудесно докато го пих 3 месеца.

Вие сте доста млада, може би и при вас е изписано с идеята да си починат яйчниците и да се "рестартират", както беше казал моят гинеколог.
[/quote]
Пия го да ми предизвика цикъл, че естрогена ми се е изчерпал, но за сега не ми е дошъл още. Вие постоянно ли го пиехте тези 3 месеца? Много благодаря за отговора. Аз от днес съм във форума.

# 128
Катерица, сега погледнах листовката на Приорин в нета и никъде не пише, че е за хормонален косопад. Може ли да снимаш твоята листовка?

# 129
Катерица, сега погледнах листовката на Приорин в нета и никъде не пише, че е за хормонален косопад. Може ли да снимаш твоята листовка?

Моите ги бях купила в България с листовка на български, но понеже съм филолог с немски език, бях чела за продукта в немски сайтове и там го прочетох. Ще се поразровя пак.

Намерих го. Давам линк. https://www.priorin.de/kapseln
На телефона предлага опция превод на български.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 11:06 от Kateriza

# 130
Как се справяте с психосаматичните проблеми момичета?Преди цикъл болезнени гърди,апатия, даже ти се плаче,и нищо не ти се прави!

# 131
Благодаря, Катерица!

# 132
Привет момиченца-кокиченца. Как сте милички "цветенца"? Честита  Баба Марта. Стаси добре дошла.
Аз така си рестартирах яйчниците, така се рестартнах, отпуших си всички канали, дупчици и тем подобни. 😁😅🤣🤣😂😂
Вече две седмици съм на новите хапченца и си взех бабините зъби да ги пробвам. Пих ги една седмица и си навредих.  Освен, че ми се върна безсънието от тях, ами и прокървих по средата на цикъла, 2 дни ми причерняваше от засиленото кръвообръщение, и единият крак ми пулсираше и пареше , сякаш преминава гореща вода през него. В чудо се видях. Не вярвам причината да е от новите хапчета, по-скоро от билката и съчетаването на омега-3, жълт кантарион и аспирин.( Сега като се чета, направо съм си направила една мини бомба.🤪) Иначе пък такава сила дават тези бабини зъби като наркотик са.
Този приорин не съм го пила, но гледам, че е продукт на Байер, а аз съм много доволна от Байер, не само от хапчетата им, но имам и други тяхни продукти в домакинството, които са много добри и незаменими.
Позволете ми да ви дам един съвет: косата винаги трябва да се третира и отвън навътре. Аз също имах много силен косопад. Много ми беше оредяла косатаи не растеше, но за една година и нещо си възвърнах в троен размер гъстотата на косата с помоща на ет. масла и натурални маски. Мога да кажа, че почти не съм пила хапчета за косопад, освен желязото, което ми изписаха за анемията.
Забравих да се похваля, че съм три килограма по-слаба и много се кефя.😋🥳

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 15:46 от La Gitana

# 133
Е, как може да връхлетиш, да кажеш, че си се презаредила, че си отслабнала, че си без косопад........
Честито!
Кажи сега колко време пи желязо, какви масла ползва за косопада.

# 134
  • Бургас
Как се справяте с психосаматичните проблеми момичета?Преди цикъл болезнени гърди,апатия, даже ти се плаче,и нищо не ти се прави!

Донякъде успявам с бахови есенции да потуша депресивните мисли.

Общи условия

Активация на акаунт