Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 867
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Мениджърката на Елчин Сангу е потвърдила нов проект. Какъв е що е засега не се издава. Мисля си дали няма да е комедия ,може да е лятната, която АЯ готви.  Хубавка е и добре играе. Доколкото знам нейният приятел ,не е от нейните среди тоест актьор.

Каро , значи ти е допаднал филма.
Права си затова ,че можеше повече да се постарае в тялото но и така бива. Като кисне при неговите миризливи риби и обича да си похапва...
Дори и в този образ личи ,че е красив поне за мен ,особено където пуши охххх Kissing Heart

Филма на Арас чупи рекорди още не съм го гледала. Много ме радва че Чачовия филм се приема чок добре по света .
Вече пореден ден е в световната листа на второ място. Дубльора ,който му озвучава гласа на френски във филма е писал че е впечатлен. Френски актьор е видях му снимката готин пич е . Същият е озвучил Чачо и в Защитника.

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 17:54 от femmi2

# 451
Miray Daner се присъединява към проекта на Birce Akalay по Нетфликс. Те май всички ще се изредят в тоя Нетфлик дано поне видим нещо ново и много качествено, което да си струва. Засега от всичките най-много ме впечетли Bir Baskadir. Също така не мога да разбера турската аудитория - рейтингът на Gonuö Dagi и Kardeslerim е в небесата направо докато Masumieyet кара по ръба с 5 някъде, а е толкова по-добър.

# 452
Оф, тая Мирайка е такова мрънкало. Бирдже и Ибо май пак щяли да са двойка в сериал. Нали имаше и сериал на Бурджу Бириджик на Нетфликс. Не са го пуснали още и него...
Гледах Неверния. Дразни ме, че от нищото измислят заяждания с всеки, но така върви сериала. Волкан е такъв дразнител, вече съжалявам Дерин, тя страда най-много, защото е наивна и не може да се откъсне от него. Асйа иска да се отърве, но той не я оставя на мира. Жал ми е и за нея, не може да си продължи живота от него.

# 453
Аз Неверният го оставих само на фрагмени и чакам да видя какви двойки ще сформират с новите герои. Сега изгледах 4. епизод на Невинност и си мисля, че ще излезне, че наистина Илкер е наранил Еля. Да имаше и с Бурджу Бириджик, но те приключиха със снимките в края на лятото, така че още малко остана докато го пуснат.

# 454
Невинност ще го гледам и аз, но се усещам, че ме дразни, че постоянно вкарват по нещо ново и че "нищо не е както изглежда". Ако всеки епизод ще е така не знам колко търпение ще имам да го гледам. Ще видя вчерашния епизод как ще ми се стори.

# 455
  • София
Привет!
Каролина, много си права за "Неверния", но ще допълня:  Турските сценаристи започнаха  да разтягат и както при повечето сериали - чужд римейк ще измислят още събития, действащи лица и интриги. Рейтинга е повече от добър и това е още един тяхен стимул. Гледах английския "първообраз" и още повече са разочаровах от Джиндорук /Волкан/ . Същите изразни средства като в "Жена" - истерии, крясъци, рев и сополявене. За мен провали образа на Волкан, докато английския му колега представя един влюбен мъж, изживяващ трагедия, но много по силен и сякаш предизвиква симпатия. Може би тук в темата някой не харесват Джансу Дере, но за мен тя е неповторима в образа на Айся и превъзхожда в пъти английската си колежка. В интерес на истината смятам, че всички други артисти са на високо ниво и много добре се справят с образите, а може би това е и една от причините за високия рейтинг. Хубав ден.
Рейтинга от снощи:

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 11:26 от Nina NN

# 456
На мен ми харесва Джанер. Намразих героя му, това доказва, че е добър актьор. На моменти и той е много чувствителен и добре показва как се разкайва и е в безизходица. Не може да промени нищо. Всичко тръгна от авантюрата му, която се превърна в сегашната му реалност, иска си предишния живот, но ще е трудно да го постигне според мен. Няма връщане назад, не и ако не се промени коренно.
В Джансу ме дразни постоянното оправяне на косата и пишат, че май го е видяла от английската колежка.

# 457
  • София
На мен ми харесва Джанер. Намразих героя му, това доказва, че е добър актьор. На моменти и той е много чувствителен и добре показва как се разкайва и е в безизходица. Не може да промени нищо. Всичко тръгна от авантюрата му, която се превърна в сегашната му реалност, иска си предишния живот, но ще е трудно да го постигне според мен. Няма връщане назад, не и ако не се промени коренно.
В Джансу ме дразни постоянното оправяне на косата и пишат, че май го е видяла от английската колежка.
Да, така е ! Маниера да си оправя косата е на английската й колежка и това вероятно е режисьорско решение. Каролина, добър актьор според мен е този, който е различен в ролите си. Джиндорук  повтаря неприятни изразни средства като в предишния му образ на Сарп от "Жена" и това не ми харесва. Но, зрителите сме различни.

# 458
В Kadın много не го гледах, само в захаросаните сцени, когато Бахар страдаше за него. После май се появи и имаше жена (Аху Яуту) и оттам нататък май тръгнаха някакви мафиотски истории и много не съм го следяла. Там ме дразнеше, че Бахар уж умираше, имаше някакви рани по тялото, но май нищо не стана с тия неща или съм изтървала развитието и си свърши с хепи енд. В началото ми беше харесало, Бахар страдаше, гледаше си децата, но после като вкараха драмата ми писна и го подкарах на фрагмани. Дразнеше ме и перуката на Ширин. Smile
Джанер няма как да е по-различен, все пак това си е той и неговите мимики. Smile За мен се справя добре.

# 459
Идвам с подарък за Светълче. 😀
Нищо не разбирам, но ми харесва. 😀 😀 😀
https://www.instagram.com/p/CMjXZlMKFmR/?igshid=1a0kmjshq4qi6

# 460
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Невинност ще го гледам и аз, но се усещам, че ме дразни, че постоянно вкарват по нещо ново и че "нищо не е както изглежда". Ако всеки епизод ще е така не знам колко търпение ще имам да го гледам. Ще видя вчерашния епизод как ще ми се стори.

И мен ме дразни, че подвеждат зрителя - внушават му нещо с някои сцени и после абсолютно непоследователно тръгват в друга посока..

Пепелче, много ти благодаря за подаръка! Голяма химия в тази двойка, а? Много милички, като се прегръщат.
И аз нищо не разбрах, освен, че Акгюн иска да избяга, пък савджъ го пита "къде ще избягаш,а?" И само повтаря "нищо не знам"

Още сериали трябва да изгледаме, Пепелче Simple Smile...ГОла вОда ни е турският!

Ох, аз съм си напълнила кошницата със сериали! И само прехвръквам от един на друг, кога ли ще ги зарежа повечето и ще си оставя 2-3 като нормален човек.. Ама пусти ковид нали ни държи в плен дОма и все повече нищо не ми се прави и най-лесното е да си пусна сериал...

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:25 от Светълчо

# 461
Светълче, аз отново извадих учебника по турски и започнах от първия диалог:
- Салам, мъ?
- Салам дииль, суджук.

Какво ще кажеш, а? 😀 😀😀

# 462
Ох , Пепелче къв е тоз суджук , демек мезе , така се смях .
 Учи туркиш , учи и аз  имам речник .

Тинеее Grinning,  нали и Онур Туна е твой човек . Мед Япъм обещава изненада с филма и Хазалка .
 Желая им успех , ама надали ще надминат Чаатай .  Жанра е  различен.  Дано скоро го пуснат

Нинче:hugs: това е за теб  специално . Феновете творят кадри в клипче .
https://www.youtube.com/watch?v=yPSXtJq9mEc&feature=emb_logo

Пу , Моето момче ! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 21:31 от femmi2

# 463
  • София
Феми, за мен Хазал не е кой знае каква актриса, тъй че не залагам големи надежди на филма. Grinning И все още не мога да преглътна, че Онур ще си партнира именно с нея, ама нейсе.

# 464
Тинче  не ги избараме ние . Аз си я харесвам. Умее , това е моето мнение.  Може да те изненада .
 Аз не искам Селяхатина за нея ама кой ме пита.  Не знам как ще го изтърпим ...

гифка с Чачи и Фунда от Протектора. Много си паснаха там .
 И с Али са добре , нали Пепелче , аз гифки  и снимки гледам с тях .

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 21:58 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт