Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Аууу, Феми! Green Heart

Оф, много е красив Чаалар. Heart Eyes Настъпи това време на деня, в което почвам да говоря като тийнка, ама, шмъ извинити. Grinning
Онур Туна за мен е най-красив сред турските актьори, и свири на пиано, и пее, и е добър актьор. Обаче си е чешит, поне от това, което съм наблюдавала (естествено, че не го познавам лично и няма как да знам какъв е точно).
Докато Чаалар ми изглежда душинка и добродушко. И като комбинираме със супер външния вид, съвсем. Преди ме дразнеха веждите му много, в онова "Фазилет ханъм и дъщерите ѝ", примерно. В "Afili Aşk" беше едно ниво по-добре, тук в "Teşkilat" въобще даже не ме и дразнят. А ако го облекат още един-два-пет-десет Grinning пъти в костюм, па 'ич няма да им се сърдя даже. Grinning

# 571
Тинче:hugs: споко и аз говора, като тийнка .
Заповядай още . Не е мой тип  това не ми пречи  да ви зарадвам.

Онур Туна е чешит.
 Чачовия характер е особен.  
 От фотосесия  правена в Америка.
Ще сложа само едно сърце, като емотка Heart Decoration

Хайде и Ибо.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 00:29 от femmi2

# 572
Благодаря за Чааларчик! ❤️

Тинче, в едно интервю казваше, че имал някакви комплекси от веждаците и много се стараем да ги поддържа. 😀
Доста е суетен, но ще му простим, естествено. 😃
На едно награждаване за Любов на показ, постоянно си оправяше причоса и въобще не отразяваше гаджето си. 😀

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 22:04 от pepel_ot_rozi

# 573
  • София
Ахах, Феми, ти изригна. Grinning Много добра вечер се очертава, благодарско за снимките. Gift Heart

Пепелче, ами визията е с приоритет пред гаджето, разбира се. Гаджетата се сменят, визията е по-трайна. Sweat Smile

# 574
# 575
  • София
Ох, Пепелче, бе... Heart Eyes Ще ме довършите тази вечер с Феми. Grinning

Сега мернах, че и сериалът с Бурчин (Hükümsüz) май вероятно да продължи и за втори сезон. Аз го оставих след втори епизод, нещо не беше мой тип. Sad

# 576
Тинче, Светълче, хайде на Сонер... 😀

# 577
Kirmiza Kamyon ще започне на 31 сряда. Дано не е причина за понижението на рейтинга на Невинност. И това е за Camdaki Kiz.

В основата на сюжетното развитие в "Camdaki Kız" стои Налян (Бурджу Бириджик), отгледана като писано яйце от своите родители. Като единствено и дълго чакано дете в семейството винаги е била обгрижвана и пазена зорко от опасностите на улицата. Изучена е в най-добрите училища с отличия. Работи като архитект в голямата верига хотели Köroğlu. Работещият в същата компания Седат (Феяз Шерифоулу) се влюбва в нея и ѝ предлага брак. Налян и Седат, мислейки се, че могат да скрият тъмните тайни от своето минало, с надежда се отдават един на друг и поемат по път, който бавно, но сигурно води към тъмина завинаги...

# 578
Айдее и Камиона в сряда. Smile
Няма шанс. Ще си смени деня.
Неверния и Невинност се гледат в сряда.
Надявам се сериала на Бурджу да е добър.

# 579
Какви тъмни тайни може да има в миналото си момиче, гледано и пазено от родителите си като писано яйце. Дано от книгата не е останало само заглавието, щом са премахнали най - важното - любовника - женения шофьор с деца.

# 580
Заради футболен мач ,утре няма да излъчат епизод на Домът. Ще се чака за да се разбере какво са измислили за Мехди.

Доколкото си спомням друго се тиражираше за Жената зад стъклото. Променили са нещата.

# 581
Може би ще се махне от вкъщи, ще се омъжи за героя на Феййаз и тогава ще се появи шофьора, а тайните сигурно са други. Може да е правила някакви неща.
Не знам, дано е хубав сериала. Надявам се.

# 582
  • София
Привет!
Една новина: Смяна на режисьора в сериала "Невинност".  Айтач Чичек ще е новия режисьор, познат ни от Сърцебиене, Ранобудна птичка и Доктор Чудо.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 12:40 от Nina NN

# 583
Каролина, в спойлера на пост 563 е преразказът на книгата от рускиня. Основната история в нея е тази, която показват в "Doğduğun Ev Kaderindir" /Домът/, а историята на Налан/Бурджу е кратка, като почивка за кафе по време на сеанс на психоложката. Да, има история от миналото, но тя е на майката на Налан. Ще видим какъв сценарий са спретнали, малко остана.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1273133.555

# 584
  • София
Мерси за инфото, Нинка, Лу!

Еее, засега беше супер интересно с този режисьор в "Невинност". Не знам сега накъде ще отидем с новия. Sad

Пепелче, Сонер си е грозничък, нисичък, ама симпатичен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт