Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (4)

• 48 154
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Тинче ,Магия разкажете за Мехди ,убихали го ,как завърши снощи Домът ?

Марашлъ е спаднал рейта ,но още бива.
За жалост Бурак Дениз е лепнал вируса ,така четох и е вкъщи.
Убиха го, Феми... Не съм гледала епизода още, само откъси, но спаси любимата Зейнеп и дъщеричката си като пое куршумите. Много драматичен финал на епизода беше снощи, от това, което видях. Исках някакво по-приятно развитие за образа на Мехди, но той беше в безизходица и май нямаше накъде иначе. Сега следва да видим тези събития как ще се отразят на Зейнеп..
Ибо и Демет обаче се справиха много добре с ролите си. Смея да кажа, че сестрата и реакцията й не ме докоснаха толкова, колото глухото ронене на сълзи на Зейнеп, която не смее да докосне мъртвия до нея Мехди..
Хареса и това, което написа Ибо снощи в инстаграм "Историята на майстор Мехди приключва тук, за да може тази на Зейнеп също да приключи, a сега ще бъда част от нейната история само като зрител."

# 661
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Пепелче, къде си бре?
Голяма любов у наше село, а?
Ямур такааа влюбено гледа нашто момче, че ще се разтопи като пролетен сняг и ще остане локвичка от нея, миличката влюбена девойчица. Много са сладки Ямур и Акгюн, много им се отдават любовните сцени на Хафсанурчето и Алперенчо. И Фунда и савджъто ми харесват. Бе бива го сериалът, не е зле.
Милинкият Сонер, много ми дожаля за него. Какво мислиш, ще се разделят ли с Акгюн или ще оправят пак ортаклъка?

Невинност ми досади на мен, много разбъркана и объркана историята. Тъкмо мислиш, че си разбрал какво става и се оказва, че не е така. Освен това двете актриси - снахата и свекървата, нещо не ме кефят, дразнят ме. А и образите, които пресъздават са ми неприятни.

Мехди като го няма, какво ли ще гледаме в Домът? Не мога да си представя някакво интересно развитие на сюжета без противопоставянето с Баръш. Но може да ме изненадат. (Макар че не очаквам много от тези СЦ, не ги харесах  много.)

# 662
Светълче, ама тъкмо за тебе си мислех. Simple Smile
Скрит текст:
Снощи започнах и сутринта в тъмни зори догледах епизода.
Много се смях с шлиферчето на Акгюнчо, но сцените с Амурчето и мен ме разтопиха. Simple Smile
Как ме предизвикват да използвам умалителни имена, защо ли така...Simple Smile
Ох, това момче Сонер направо не зная какво ще го правим, така ми дожаля за него, че почти забравих какъв беше в миналото.
Хайде да кажем, че не е виновен за това. Simple Smile
Дано не развалят дослука с Акгюн, че ми харесваше тази странна дружба.
И го разбирам Сонер какво чувства, защото нашето момче сега лети в облаците.
Постоянно се страхувам, че ще стъпи накриво и това леко ме напряга.

Омазаха образа на вуйчото Метин, не че ми е важно, но не ми се искаше.
Но и актьорът, с този почти пиянски фасон, не ми вдъхваше доверие. Simple Smile
Някъде съм го гледала по- красив и стегнат, но не помня къде.

Сега пък и Джанан, и прокурора я закъсаха,  и трябва и тях да ги мислим.
Дано се оправят бързо нещата, щото и стария Акгюн (забравих му името) трябва да спасяват.

Не ми доскучава този сериал.

# 663
  • София
Пепелче, за кой сериал със Светълчо  пишете? А тези закодирани имена нищо не ми говорят, вероятно съм го пропуснала. След вашето възхищение се заинтересувах за  заглавието му за да го загледам, защото доста сериали вече задрасках.

# 664
Нинче Hug Става въпрос за Последно Лято. Пепелчето там преоткри таланта и харизмата на Хазаления мъж.
Ако греша за сериала Пепелчето ще каже. Там играе и Алперенчо.

Нинче ,ще фърлиш ли поглед на Йешелчим като почне ?

В Домът влиза нов персонаж.
Сестрата на Зейнеп .
Ибо прекрасни думи е написал за Сбогом.
Мисля си дали не го утрепаха ,защото ще почва проект по НФ с Бирдже Акалай.
Още една екранна двойка събрана отново.

# 665
  • София
Феми, благодаря ти! Flowers Hibiscus
Ами изпуснала съм явно доста интересни сериали, но за  Йешелчим зная и аз го чакам. Вие също в темата ще давате сигнал. Хубава вечер. Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 666
  • София
Слава Богу, че Ибрахим излезе от този сериал. И, съдейки по думите му "и историята на Зейнеп да приключи", може и целият сериал да върви към край. Ама с този нов персонаж, уф...
Аз продължавам да харесвам само Султан ханъмджъм и Али Ръза бей, туй то. Grinning

А на мен Masumiyet много ми харесва. Колкото по-объркан, толкова повече ме радва. Grinning
А така се смях на коментарите за филтрите на Хюлия. Например, един от многото - "Хюлия Авшар в сериала Невинност": Grinning Grinning Grinning

# 667
Ето я тук
https://www.google.com/search?q=hulya+avsar+masumiyet+filtre& … =1366&bih=625
Ама много се излага. Без филтри можеше да е по-добре ама с тия филтри и фасони губи. Звезда, звезда ама мина нейното време.

# 668
Фемито ми знае и кътните зъби вече, но за Хазалкиния мъж тя ми отвори очите. 😀
Баш за Последно лято си говорим със Светълчо и си се възторгваме като ученички. 😀

Тинче, разсмя ме с тази "снимка" на Хюлия. 😀😀😀
Притеснявах се да не е твърде консервативно мнението ми за тъпотиите на Хюлия А., но разбирам, че не съм единствената раздразнена от това звездеене.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 22:52 от pepel_ot_rozi

# 669
  • София
Ето я тук
https://www.google.com/search?q=hulya+avsar+masumiyet+filtre& … =1366&bih=625
Ама много се излага. Без филтри можеше да е по-добре ама с тия филтри и фасони губи. Звезда, звезда ама мина нейното време.
Добре, де, хубава жена е. Серкай си беше пуснал в инстаграм едно стори с кадър от сериала, в който майка и син в сериала (демек, Хюлия и той) танцуват, и беше написал "Срещу най-сините очи на Йешилчам". Прав е, красива е жената, дори бръчките, които неизменно има, я правят по-красива и естествена. Това вече е пародия - поне да беше много грим, както и да е, по бива. Ама това е... Grinning

# 670
Ами и аз не разбирам защо е искала филтър. Жената е Звезда и има Претенции, но явно тоя дето прави филтрите е някой некадърен или си отмъщава. Smile Цяла Турция й се подиграва, че и другите държави, които я гледат.

# 671
Аха, значи филтраджията е виновен... 😜

Излязъл е 1 еп. на руски на Едно време в Кипър.
Кари, гледали го в оригинал, да споделиш какво ти е мнението?

# 672
Не мисля да го гледам. Smile
Някой гледа ли Камиона и дали го хареса? Не ми се гледа ама ако става може и да го видя.

# 673
Пепелче, според мен виновен е, който е разрешил това.
Един потребител написал "Хюля Авшар в сериала е прекрасна, мимиките ѝ са просто невероятни", а тя отговорила - "И аз съм на същото мнение Joy Joy"

Специално за сериала от фотосесията на Бурджу.

https://www.kanald.com.tr/camdaki-kiz/haber/hayal-kurmayi-naland … n-ogrenecegim?p=1

Не гледам Камиона, Кипър тръгна с добър рейтинг, но Чукурова си остава непобедим. Изненадващо за мен по - висок рейтинг в гр. АБ, отколкото в Тотал. Очаквах обратното. Ще видим следващата седмица как "Момичето зад стъклото" ще се намеси в борбата за парче от тортата. Sunglasses

# 674
И Момичето не ми се струва кой знае какво. Поредния психарски сериал. Вече не мога да ги различа, всичко е като продължение на Невинните.
Чакам да видя Фатма и сериалите по Гаин, Ексен и Нетфликс.

Общи условия

Активация на акаунт