Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 9

• 55 583
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Mediterraneo
Мустак не се унищожава, да не те отчайвам. Хормонална зона е, аз се избавих от всички останали косми, но там продължавам с поддръжката. Но си е постижение 1-2 пъти годишно да го мислиш, спор няма.

# 331
  • София
За София, къде бихте препоръчали лазер?

# 332
  • София
Мустак не се унищожава, да не те отчайвам. Хормонална зона е, аз се избавих от всички останали косми, но там продължавам с поддръжката. Но си е постижение 1-2 пъти годишно да го мислиш, спор няма.

Ааа, знам, имам богат личен опит. Stuck Out Tongue Winking Eye  В интерес на истината след няколко години борба, вече съм го докарала до 1-2 пъти годишно.

Сани, аз я водя при д-р Нанкова в "Дерматологикум". http://zdravencatalog.com/d-r-violeta-nankova-dermatolog-i-venerolog/

# 333
  • София
Благодаря много , записвам си информацията. Как протича самата процедура - усеща ли се боцкане или неприятно усещането. На какъв период се правят процедурите и колко излиза като сума?

# 334
Христос Воскресе!
Живи и здрави и ние и семействата ни.

# 335
Ооо и аз моят мустак Grinning го борих и не го преборих. Освен това ми се получи едно петно (за което бях предупредена) и съжалявам, че изобщо се захванах.
Ние тук https://www.spectroaesthetics.com

# 336
  • Mediterraneo
Благодаря много , записвам си информацията. Как протича самата процедура - усеща ли се боцкане или неприятно усещането. На какъв период се правят процедурите и колко излиза като сума?
Няма какво да се лъжем, особено по лицето баш си боли. На мен ми потичат сълзи от болката и от усилията да стоя неподвижно. Голямата също твърди, че доста я боли. На краката обаче не ме болеше толкова.
Период 45 дни на лице, останалите зони на 3 месеца. Сума не мога да кажа, защото зависи от много неща. Вложение си е обаче.

# 337
  • София
Права е Тарталета- на лицето най- много боли. Аз съм с висок праг и търпя, но на девойката, особено втория път (увеличиха силата на импулса) ѝ потекоха сълзи. Моите косми ги борих основно с фотоепилация, сега се опитвам да преборя лицево окосмяване с лазер, ама е трудно и си боли. На девойката за мустака ми взимат 40лв на процедура, първите 2 бяха през 2 седмици, после на месец- 40 дни.

# 338
  • София
Чак такива мъки за един мустак - не мерси. Sunglasses На мен ми го махат с кола маска.
Ще изчакам дъщеря ми да навърши 15 год. и ще се замислим за лазерна епилация. За съжаление тя не търпи болка и не знам ще успея ли да я прилъжа. И все пак дотогава има още 2 години и може в името на красотата да се навие.

# 339
Аз съм доволна от Лазер център на бул. Стамболийски. Преди да заведа щерката на лазер обаче мисля да пробваме с домашен фотоепилатор. Взех си за краката, защото всички казват, че лесно се повлияват, а лазерът за цели крака би ми излязъл около 1500лв. За момента съм страшно доволна за подбедрици и със смесени чувства на бедра (ще ги мъча още де), със смесен ефект го ползвам и за поддръжка на зоните, които съм третирала с лазер - интим успешно, мишници - не толкова.

# 340
  • Mediterraneo
Е, Тони, мъка, мъка, колко да е мъка. Със сигурност боли по- малко от кола маската. И като се има предвид че колата я правиш доста, доста по- често, мъката не се оказва толкова голяма. Аз моя го щракам веднъж на година, ти колко пъти ходиш на кола, вероятно минимум през месец- два?

# 341
Тони говореше за мустака явно. И аз не виждам причина да ми текат чак сълзи от болка, след като дръпването на мустака с лентичка при щерка ми е за 1 сек. Буквално. Аз пък си обирам косъмчетата с пинсетка сутрин, докато си слагам крем и лек грим. Но това си е от моя гледна точка, де.

# 342
  • Русе
Дами, моля за помощ. Мисля да борим космите по краката с епилатор. Ще направим първо кола маска и след това епилатор през ден-два.
Та моля да препоръчате марка епилатор.

# 343
Браун и Филипс се спрягат за най-добрите марки за епилатори.

Мустак може да се маха и с конец (има клипчета и указания в нета за обезкосмяване с конец). Особено подходящо е за кожа, която реагира с обрив от метал или коло-маска.

# 344
В дерматологична клиника, където процедурите се извършват от лекари, ми препоръчаха след 18 години процедури с лазер. Ползвали сме услигите им от кожни операции, до лазерна епилация и нямам причина да не им се доверя. Лазерната епилация е по-ефективният вариант от фотоепилацията.
Моят е един ветеран на Браун /сигурно няма да повярвате, но е на повече от 20 години и е просто перфектен все още/.

Общи условия

Активация на акаунт