Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 9

• 55 541
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Tickles, у вас е забавно, честито! Heart покрай тийнейджърските истории няма да усетиш бебето. Или обратното, покрай бебето ще изкарате леко пубертета Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Наистина не предполагах, че някой вярва, че от самобръсначката падат фоликули и се засждат в кожата. Ако беше така, нямше да има нито един плешив човек...
Имах предвид източник, че скубането помага за трайното им премахване.

# 481
Момичета, ще се включа малко по-късно по вашите въпроси, но сега ми се иска да сменя темата и да се оплача.
Не мога да търпя вече разните му там Анди студио, Стан и Стефи и всякакви такива. Целодневно е залепянето на дивана и слушането на "Здравейте, приятели" и т.н. Grin Подивявам само като чуя, че се гледат такива. Не мога да разбера какво толкова интересно има да гледат как някои ядат нещо, викат, разливат и т.н.
Сложила съм Фемили Линк, но когато имат достъп само това се гледа. Не знам, ама за мен това си е чисто затъпяване. И се чудя прекалено ли ще е, ако ги забраня съвсем. Егати губенето на време.
И аз ровя в Интернет, но наред с развлечението гледам и полезни неща. При тях е, ако не направя забележка, цял ден буквално ще слушам разните му там тийнове как правят някакви предизвикателства.
Как се справяте с това?

# 482
Купи слушалки за да не чуваш Здравейте хора Innocent

# 483
Не ми се налага да се справям с това. Тя гледа основно една кулинарна влогърка, много приятна. Също и видеа за приложни изкуства, рисуване с различни техники, майсторене с подръчни материали. Е, наложи се уикенда да посетим магазина на любимото кулинарно гуру,  който е на стотина километра от вкъщи и с такива злобни цени, че... Ама... казах си - "добро ми е детето, разумно,  заслужава" и... платих сметката. По-добре такива интереси, пред тик-ток малоумности и от сорта. По-скъп зехтин в живота си не съм купувала, признавам си.

# 484
  • Mediterraneo
Не мога да им въздействам какво да гледат. Имат си своите интереси. На мен ми се чудят как вися по цял ден във форума, ама на! Изумявам се обаче понякога какви неща знаят. И като ги попитам откъде са го чули това, се оказва, че е от еди- кой си влогър. Та гледам да мисля от позитивната страна.

# 485
  • София
И аз имам проблем в това отношение (с тик-ток, но според мен е същата безполезна глупост), но честно казано съм раздвоена. От една страна нямам никакво съмнение, че е загуба на време и затъпяване, от друга... Помня, че много четях любовни романчета-еднодневки по едно време. Казваха ми нашите да престана и да чета по-стойностна литература, но кой ти слуша, интересно ми беше.

Та се чудя сега, много ли е зле, че ги гледа тези идиотщини или "остаряваме бавно..."?

# 486
Илит, съмнявам се, че тия романчета са те подтиквали да правиш очевидни глупости от сорта на 'днес ще ям само розови храни', или 'как да си направим косата лилава с пластелин', или попаднах на една млада двойка с малко бебе, мъжът показваше дали бебешките играчки ставали за кучета, май имаха и куче.... Ама тия да не кажа какви на нищо смислено не учат... А пък на тези Анди студио като им чуя гласовете, направо не знам какво им харесват толкова.
Май наистина трябва да си сложа слушалки. Simple Smile)))

# 487
И моята гледа всевъзможни влогъри, ако я оставя по цял ден това ще й е заниманието. Аз обаче не забранявам, гледам незабелязано да отклонявам вниманието и да правим заедно нещо друго: дали ще излезем, дали ще сготвим нещо заедно, дали ще гледаме някой сериал...просто нещо различно.
Аз на нейната възраст открих чат стаите (тогава mIRC), по цели нощи съм стояла да си чатя с разни непознати, сутрин си хвърлях един душ и отивах на училище.
Постепенно сама загубих интерес. Нямаше тогава кой да ми обясни за опасностите, дебнещи в Интернет, моите родители само ми се караха, без конструктивно да обяснят нещо.
Сега с дъщеря ми съм на принципа да следя изкъсо, да наблюдавам, но да не забранявам, а да се намесвам само при нужда. Обсъждаме заедно какво гледа, тя сама ми показва, и така поне знам за какво става дума.
Ако тръгна с рогата напред не мисля, че поне с моето дете ще постигна нещо.

# 488
Не е редно да надничате през гърба в екрана на лаптопа на друг човек,дори и той да е собственото ви дете. Със сигурност на нея не и е приятно,макар и да не го показва,(може би).

# 489
  • София
Simple Smile
На пръв поглед уж на нищо лошо не могат да те научат любовните романчета, но може да имат неподозирано влияние върху форминарането на възгледите за връзките и мъжете. Години по-късно, когато се омъжих, най-близката ми приятелка от детинство ми сподели, че си е мислела, че никога няма да се омъжа, защото имам нереалистично високи очаквания за съпруг и за любовта изобщо. И е права донякъде, моят мъж е one-of-a-kind, потвърдено от всички, които го познават, просто имах късмет. Simple Smile
Та не знам дали един ден, прекаран в ядене на ягодово мляко, диня и захарен памук са по-опасни от формирането на наивна романтичка. Simple Smile
Друго е с предизвикателствата, включващи игли, лед, електричество... Настръхвам.

Специално за mIRC мнението ми е изцяло положително. Развива социални умения, научава те да не се доверяваш на всяка дума, да нямаш предразсъдъци за пол и външен вид и не на последно място, английският ми се подобри значително.

# 490
Чудя се дали да инвестирам в една книга :
Скрит текст:
И моята гледа влогъри разни ,но се търпят Simple Smile

# 491
И моята гледа влогъри. В резултат на което и аз се абонирах за някои от тях в ютюб. Мен тик ток мнооого ме дразни.

# 492
Е, английският определено дръпна рязко напред с потапянето в тик ток клипчетата Grinning. Поне при моята щерка. Има завиден запас от думи (какви, отделелен въпрос Simple Smile ), произношение също.

# 493
  • Mars Hotel
И аз не съм във възторг от някои от нещата, които моята гледа в Twitch, но не бих ѝ забранила да ги гледа. Говоря с нея, обсъждаме какво не ми харесва, но тя е личност със собствени интереси и не мисля, че забраната би имала ефект.  Гледам да туширам ефекта по друг начин.
Слава богу, тя самата много се дразни на Тик Ток и нито гледа, нито има акаунт. Български влогъри също не гледа.

# 494
  • тук и там
И моята гледа  разни влогъри. Не мога да я откъсна,вечно е със слушалките.(поне слушалки ползва). Малкото,което е на 6 и половина и то гледа разни влогъри. Там е по-страшно.Какви глупости само гледа!!!Поне някакви френски влогъри гледа, надявам се да му помогнат поне за езика..Дано му мине докато дойде пубертета. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт