Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 9

• 55 523
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • тук и там
Ние гледаме семейно филми.Иначе харесва Хари Потър..Гледала ги е по 100 пъти всички серии."Хобит" и "Властелинът" също е гледала,но не са и чак от любимте.Последно си пуснала"Титаник" да гледа,и много го хареса.Днес даже ми показа трейлъра на  продължението на "Титаник".Искала да я заведа на кино,като излезе..

# 556
Блу, да не спазва някаква диета?
Аз получих косопад от диета и ми трябваше половин година да се възстанови косата.
По начало съм с тънък косъм и няма да описвам на какво заприличах в главата.
Трябваше да връзвам с ластик  и останалото от косата защото "мязах" на проскубана кокошка.
Щом започнах да въвеждам въглехидрати, косата започна да пониква. Буквално.
Ако е нужно, направете изследвания на витамини или най-добре се консултирайте със специалист, ако състоянието е тревожно и не е свързано със сезоните. Есен и пролет е нормално по-засилен косопад.
Никаква диета не спазва, дори доста добре почна да се храни последните месеци. По-скоро се чудя дали е възможен някакъв по-засилен косопад в началото на пубертета. Появи ѝ се и някакъв ситен пърхот основно над челото. Според местните здравни сайтове, водеща причина за косопад при децата са някакви гъбички (които може да са причина и за пърхота ѝ) или стрес. А последната година в локдауни и изолация си беше стресова.

# 557
На голямата девойка и бях поръчала бански за цикъл. Може би за обилно кървене първите дни не става, но за по-леко е перфектно. В последствие реши че и гащи за цикъл през нощта са и супер удобни.

Привет! От къде поръчахте банските?

# 558
# 559
  • Някъде по Дунава
Разгледах сайта. Доставката до БГ безплатна ли е?

# 560
Пише, че бесплатно за всички поръчки. Изпращат от склада им в Европа.

# 561
  • FRANCE
Аз съм поръчвала до Франция, но мисля че еднакво за цяла Европа.

# 562
  • София
Момичета, да ви споделя нещо, което директно изстреля дъщеря ми на седмото небе от щастие. Нали е на възраст, в която силно я вълнува всякакъв вид козметика, съвсем случайно попаднах на кутии с козметика, с абонамент. Всеки месец се получават различни продукти на известни марки. Получи си първата кутия и беше голямо вълнение. Прегледах нещата с надежда да гепя нещо, което не е подходящо за нейната възраст, но за съжаление ударих на камък. В кутията имаше 6 продукта - лосион за тяло, продукти за коса, peel off маска за лице, скрап за тяло... Голяма зарибявка ще се окаже това. А и за подарък е страхотно.

# 563
Момичета, да ви споделя нещо, което директно изстреля дъщеря ми на седмото небе от щастие. Нали е на възраст, в която силно я вълнува всякакъв вид козметика, съвсем случайно попаднах на кутии с козметика, с абонамент. Всеки месец се получават различни продукти на известни марки. Получи си първата кутия и беше голямо вълнение. Прегледах нещата с надежда да гепя нещо, което не е подходящо за нейната възраст, но за съжаление ударих на камък. В кутията имаше 6 продукта - лосион за тяло, продукти за коса, peel off маска за лице, скрап за тяло... Голяма зарибявка ще се окаже това. А и за подарък е страхотно.

Може ли да споделиш от кой сайт е?

# 564
Аз поръчах за Коледа гуд бокс на дъщеря ми. Също много я хареса.

# 565
  • София
Вики, абонирах я за Bellebox. Чукни в Гугъл и ще видиш точно за какво става въпрос.

# 566
В тези кутии на мен винаги ми е изглеждало много съмнително качеството на продуктите от една страна, и набутване с ненужни продукти от друга. Но пък аз съм с много минималистични разбирания за необходима козметика, въпреки че ползвам ежедневно и рядко излизам негримирана от вкъщи. Иначе пуберите им се кефят много, спор няма.

# 567
  • София
Wild poppy, винаги могат да се проверят продуктите и каква е реалната им цена. А и те не са чак толкова големи и бързо се изразходват.
Сега ще търся нещо като тоалетка или етажерка, или кутия за съхранение на козметиката.

# 568
  • Някъде по Дунава
Тонка, подобни имаме у нас. На щерката е пластмасова прозрачна от Пепко, моята от плат, но твърда и имитация на ратан от Джъмбо. В Джъмбо имаше много цветове, размери  и с различни разделители.

# 569
Wild popy, гудбокс бяха само био или натурални продукти. Първо проверих дали са й нужни . За абонамент не сме, защото още ползва поръчаните по Коледа Joy

Общи условия

Активация на акаунт