Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 9

• 55 518
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Тонка, марките на продуктите от вашата кутия например абсолютно нищо не ми говорят, погледнах ги. Но, както казах, съм минималист на тема козметика и е възможно да съм назад с модните брандове. Иначе съм гледала разни влог ревюта, не си спомням за коя кутия, в която разобличаваха някои от продуктите, че са ментета.

# 571
  • София
Guinness, благодаря, утре и без това ще отскочим до Джъмбо.

wild poppy, ще си проличи колко са оригинални или не. Абонаментът може да се прекрати по всяко време.

# 572
  • Mediterraneo
Аз съм далеч от подобна стъпка, не ме кефи да се затрупвам с козметика, децата пък съвсем да не се учат така, айде няма нужда! Иначе като идея е интересно, гледам ревюта на подобни кутии, ама все не ми се дават пари за абонаменти.

# 573
  • София
Няма да се затрупате, защото бързо се изразходват. Дъщеря ми днес почти омете продуктите за коса. Ако започнат много да се повтарят тъкмо и аз ще намажа. То това ми е стратегията всъщност. Sunglasses
А и аз не съм се хвърлила на скъпи кутии.

# 574
  • Mediterraneo
Колко бързо да се изразходват? Дори и малките опаковки отиват за 2-3 седмици ползване. Все пак не толерирам постоянното висене пред огледалото и клепането с всякакви козметики заради ползването им. За себе си съм решила, че няма да подстрекавам по този начин излишни влечения към козметиката. И без това голямата залитна в опустошаването на косата си с постоянна смяна на цветове, обезцветяване, от розово и зелено до черно в момента, изправяне и пр.

# 575
Моята щерка е на периоди с козметиката. Зимата се беше запалила по очни линии, слагаше редовно спирала, вече от месеци нищо не е слагала. И с косата е по същия начин. Току ѝ скимне и боядиса краищата, оцветителят, като падне, минават месеци, докато се сети пак нещо да направи.

Сега е на вълна широки дрехи, вчера купи тениска от мъжката секция и от дълга кода почти до кръста се подстрига до над раменете и на етажи.

# 576
  • Mediterraneo
Голямата също поръчва от мъжките секции дрехи. Последно едни мъжки къси панталони на Рик и Морти, суитчъри и блузи, все от там.

# 577
  • София
Е, всеки си избира битките.
Дъщеря ми не ползва гримове, а за бои по косата още доста има да почака. За лосиони и скрапове за тяло,  маски за коса, измиващи гелове за лице и тем подобни не смятам да правя драми, а и няма защо.

# 578
Тонка, благодаря ще погледна.

# 579
Боя не ползва също, оцветява се с тези полу-не знам-какви бяха. На първото измиване цветът става доста по-блед, а на петото вече е като нюанс на естествения цвят.

# 580
  • София
Здравейте, Дъщеря ми е почти на 12 г., носи размер 158 см. Затруднявам се да открия тоалет за официално събитие, на което ще присъства скоро. В ежедневието носи спортни дрехи и нищо не й харесва. Мисля, че най- лесно е с рокля и ще съм благодарна да ми препоръчате реален магазин в София. Благодаря!

# 581
Евентуално Майорал. Техни дрехи има в някои молове в Amigo/Amiko. Не помня името точно, но поне през търсене може да се добие представа за роклите им. 

# 582
[Orsаy  - размер 32 или XS ще пасне.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 19:27 от Mößbauer-Effekt

# 583
  • София
Благодаря за съветите!

# 584
  • Mediterraneo
XS дамска номерация на която и да е марка, все нещо ще й пасне.

Общи условия

Активация на акаунт