Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 9

• 55 607
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • Троян
Благодаря за препоръката за този Дюкре. И без това се чудя какъв шампоан са взема, който да става и за мен, и за щерката. Аз в момента довършвам шампоан на същата марка, но срещу косопад. С него овладях жесток косопад заради хормонални проблеми и с удоволствие ще го сменя с друг техен.
Можеш ли да ми покажеш шампоана за косопад? Майка ми има огромен проблем с косата точно заради  хормоните.

# 241
Zifri, ето този е.

Скрит текст:

# 242
  • Троян
Zifri, ето този е.

Скрит текст:
Много благодаря! Отивам да го търся.

# 243
А само шампоана ли ползва или в комбинация с други продукти?

# 244
Ползвах и спрейчето от същата серия, но по-скоро не съм доволна, затова не го препоръчвам. Започнах с него, но две седмици не видях никакъв резултат. Реших да включа и шампоана и след първото миене на косата имаше забележителен ефект. От миене на миене държах косата сплетена на рибена кост и след разплитането падаха две шепи. След шампоана, на следващото миене, това, което падна, не се различаваше от очакваното количество коса за три дни. Спрейчето го зарязах и си продължих само с шампоана. Косопадът ми се появи заради тежко възпаление на ЩЗ, което ме прати в тиреотоксикоза. Разбира се, паралелно с шампоана бях и с лечение. После обаче месец и нещо бях в другата крайност - в хипотиреоидизъм, но вече косопад нямаше.

# 245
От къде е поръчате анцуг за вашите момичета на 14?

# 246
  • при моите любими
От Бершка. Напоследък само от там си купува спорните панталони и суичъри.

# 247
Те всички вече са минали на модната линия анцуг.

# 248
Zifri, ето този е.

Скрит текст:
Много благодаря! Отивам да го търся.
+1 в комбинация с капсулите им.

Моята в събота стана на 12 години.
Вчера ходихме да оползотвори ваучери за дм и си взе доста козметика,от мен получи комплекта на акне аут и сребърно колие.

Засега се грижи за кожата си ,както и за зъбите,тъй като с нея носим скоби,само смених обикновената четка с електрическа,че с предните зъбки не се справяше добре с обикновената.

# 249
  • Mediterraneo
И моите носят много анцузи, голямата предимно това носи, както и комбат панталони. Има два чифта дънки, изключително рядко ги слага. Долнища купува от Бершка, H&M, Pull&Bear, Lefties. Че и от Лидл има. Стига да е черно, няма значение марката.

# 250
  • FRANCE
Декатлон

# 251
И моята дъщеря носеше предимно клинове, анцузи и суитчъри преди 1 година, но след това рязко смени вкуса и сега е на гръндж вълна. Черно, тъмно сиво, дънки с висока талия и в същото време с по-широки крачоли, колани с капси и разни верижки, карирани, плисирани поли, кубинки...
Пазаруваме предимно от Pull&Bear, Cropp, някои неща поръчваме от китайските сайтове (aliexpress, shein).

# 252
Дъщеря ми носи анцузи и клинове само за спорт и домашно облекло. В училище е забранено с анцуг (освен по спорт), трябва да се носят панталони, дънки или поли, рокли. После в къщи никой друг не носи анцузи като облекло за излизане навън. Иначе носи маратонки, кецове и анораци.

# 253
  • Някъде по Дунава
Дъщеря ми предимно носи клинове и тесни спортни долнища. Пазарувам онлайн от НМ и Декатлон или от разни малки магазинчета за спортни стоки. Проблемът при нея е, че е висока и слаба и ако е ок дрехата в кръста, то ще е с къс крачол. И двете не харесваме така модерните сега high ankle, а 90 % от панталоните и дънките сега са такива.

# 254
  • Пловдив
И моята дъщеря е висока и адски слаба. Носи само клинове и нищо друго и ни е много трудно да й намираме такъв дето да й стане - или са широки в кръста, или са й къси. Има едно долнище от Бершка и това е. Дънки не иска да види - купувала съм през годините и така са си оставали с етикетите. Не са й удобни, стягали й. Вече се чудя откъде да търся клинове - особено за зимата по-плътни никъде не откривам за 14 годишни.
На есен в новото училище сигурно ще имат униформи и не знам как ще я накарам да сложи панталон.
Лятото облича рокли, но все я тегли към клина. Призлява ми вече с тези клинове. А е много красиво момиче и ако започне да се облича малко по-женствено и модерно, ще е истинска красавица.

Общи условия

Активация на акаунт