Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 9

• 55 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia, Bulgaria
Значи не е само моята дъщеря дето не иска да погледне дънки. Само клинове и лятото роклички, защото и чорапогащници не иска. Купувам дънки и ги прибирам след един или два сезона умалели и чисто нови. Стягат и , копчето я дразни, смъкват се. С анцузи ходи вкъщи и на разходка с кучето из квартала. Засега суетата никак не и е присъща и въпреки моите напътствия може да не се погледне в огледалото преди излизане.  Не и пречи че е рошава или има петно или скъсано по дрехите.

# 256
Явно на Дюкре са хубави шампоаните. На малката й изчеза напълно пърхота и себореята по скалпа само с техния специален за пърхот. Ще търся този зеления сега, за смяна.
С тия анцузи явно е страшна мода. Голямата ми щерка си купи машина и се научи да шие в свободното си време и сега се купуват платове на поразия, шие за себе си и на малката анцузи, долнища, суичери... Може да развие бизнес, като гледам Joy Особено, като им гледам цените в магазини като Х§М, Бершка и подобни, на тия парцаляци.

# 257
Моята има 2чифта дънки, но рядко носи освен, ако е на училище 2-3дни е с дънки. Клинове изобщо не носи. Като излиза си вчесва косата много време.

# 258
  • тук и там
Моята носи дънки.Клинове не носи .От както излезе модата на анцунзите-и тя се мъкне с такива и са и най-удобни.
Лятото носи къси дънкени шорти. Има няколко чифта и различнии цветове.Има и други къси панталони-те са и най-предпочитаното облекло-къси панталони и потник. За сметка на това -не съм я виждала с пола.Рокли-съвсем рядко,само в къщи . Ще ми се да я видя в пола,рокля-нещо по-момичешко,но за сега не сваля панталоните от себе си.

# 259
Всичко носи дъщеря ми. За училище има задължителна униформа, иначе има клинчета, дънки, рокли, сукманчета... Анцуг май само не носи, освен за физическото в училище. Определено улучва дрехата за повода, проблема е, че няма кой знае какви поводи.Sad Намирането на дънки и на мен ми е сложно, но не е оставала без дънки.
Косата ѝ е права и гладка и малко несресана да е, личи много, което мен ме дразни, много. И ѝ се карам да се сресва. Научи се. Ако се опитва да ме убеждава, че била сресана - огледалото не лъже.

# 260
Моята пък анцузи и клинове изобщо не носи, само дънки и то си има един два чифта любими и само тях върти. Пълен гардероб така си стои. Thinking

# 261
Клиновете са основно за вкъщи и когато кара колело. За физическо в училище им искат долнище на анцуг, а не клин.

# 262
  • Mars Hotel
Явно на Дюкре са хубави шампоаните. На малката й изчеза напълно пърхота и себореята по скалпа само с техния специален за пърхот. Ще търся този зеления сега, за смяна.
Може ли да ми покажеш шампоана против пърхот? Дъщеря ми има отчайваща нужда от такъв.

И моята ходи само с клинове, за дънки не ще и да чуе.

# 263
Моята пък поли изобщо не харесва, рокли облича много рядко само по повод и с нежелание.

# 264
  • Mediterraneo
. После в къщи никой друг не носи анцузи като облекло за излизане навън.

Нали не си мислиш, че като децата носят, всички се мъкнем по анцузи навън? Едно какво общо има с другото, не виждам. Аз анцуг нямам в градероба си, за да е от личния пример; баща им има два, които носи вкъщи и да извежда кучето.
Преди около месец малката поиска плисирана пола! Жива да не бях, веднага тръгнахме да търсим. Хареса си една карирана от Pull&Bear, взехме и черни чорапи до коленете. Та стана 3-4 пъти облича пола Simple Smile Миналото лято имаше една спортна рокля на Найк, която сложи 2-3 пъти, никакви други поли и рокли няма в гардероба й.

# 265
  • София
Дъщеря ми през живота си е имала 3 анцуга и то във втора група в детската градина. Няма желание за такава дреха и по-добре. Ходи главно със скини дънки, не е впечатлена от новата мода с широките крачоли.
Аз анцузи нося, защото имам куче, което да разхождам, и така ми е най-удобно.

# 266
  • София
Моето момиче не е носила рокля не помня откога, от малка не ги харесва. Също нищо розово и момичешко. Помня как гледаме някакво филмче за Барби, когато беше малка, приказно, феи, пеперуди, балове, рокли... И аз я питам: Ти каква фея си - пеперудена или кристална (като във филмчето), а тя ме поглежда отегчено и натъртено отговаря: Облачна. С кюфтета фея.😂
(За който не е го е гледал "Облачно с кюфтета" е друга анимация.)
Такова ѝ е отношението към всичко типично момичешко.
Иначе се носи модно, висока талия, кроп топове. До миналата година се криеше в някакви широки размъкнати дрехи, но вече е с прилепнали блузки и гол корем (когато не я види баща ѝ). Анцузите явно също са на мода, има няколко.
Нищо не мога да кажа, аз се обличах потресаващо на нейната възраст.

Скоро става на 14 и понеже няма да получи мечтания айфон (съжалявам, но просто не пази достатъчно, за да получи толкова скъпа вещ), второто ѝ желание е за мини хладилна витрина в нейната стая. 🙄
Опасявам се, че шумът ще ѝ пречи, но тя настоява, че изобщо нямало да го чува. Какво толкова иска да слага вътре като не разрешаваме газирани напитки, не знам.
Много ѝ се иска и да празнува с деца, но и това не знам как ще стане, още го обмисляме. Дали, как, къде, колко деца... Много ми е мъчно, че са така ограничени.

# 267
Дъщеря ми носи скини дънки, широки панталони , анцузи има си нейн вкус, отделно децата си имат тяхна мода и  не знам кое ще и хареса. Те си гледат техните неща и певци и аз нищо не купувам без нея.На училище е с дънки и когато има физическо е с анцуг , клин. Но когато е с една приятелка и тя винаги е с рокли слага и тя роклите.

# 268
  • Русе, у дома
второто ѝ желание е за мини хладилна витрина в нейната стая. 🙄
Опасявам се, че шумът ще ѝ пречи, но тя настоява, че изобщо нямало да го чува. Какво толкова иска да слага вътре като не разрешаваме газирани напитки, не знам.
Има и безшумни мини хладилници с 0 децибела шум. Купихме за офис, но аз се впечатлих, че стават и за спалня....
https://www.klarstein.bg/domakinski-uredi/chladilnici/minibari/B … herno-24-Ltr.html

# 269
  • София
Благодаря, не бях попаднала на тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт