Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 62

• 23 167
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Аз не смея да се обадя...
Тази сутрин отново 59,3. Качвах се и слизах от кантарЯ като на степер за степ-аеробика. И всеки път едно и също. Готинко си у. Личи си и по паЛталонЯ Satisfied

Миленски, не мисли за лоши неща! Всичко ще мине и ще замине! Ей, на слънчице изгря...поне при нас...ще отмине и това! Знам, че ти е свита душичката. Всеки би бил така, но се опитай да мислиш за нещо хубаво и как ще се видите и прегърнете като свърши всичко (ако искаш да гушкаш свеки, де Laughing )
Покрай тоз КОВИД, Джулка разрежда срещата с третия вид...освен ако не са с ПСР?
Джулка, пернатите а???
Убавеца кога се прибра след срещата с френдовете? Кой уред използва?

Да драсна нЕкое менюнце
Вчера
З - вода с лимон
О - кебап
В - френски омлет....ОМЛЕТ, бе, маскари Satisfied

Днес
З - вода с лимон
О - боб и салата домати и краставици
В - салата от домати и краставици с нахут.

# 556
  • София
Вангбчеее, благодаря! На мен ми додИ за питието, така ме зацепи тиквата след обяд!
Ти как си, намаля ли болката?
Днес е по- добре, Мими! Ама, тоя бяс как да го избия не знам!
ЦалуФки на всички 😘😘😘 и се пазете!

# 557
  • Русе
Ох, Иринито, опасна си, 😁 Аз за омлет си помислих, ако не го беше натъртила, ся си мисля другу, 🤪😘😘😘
Скрит текст:
Ми, ко да ти кажа пу въпроса с пернатите, те пу принцип веднъж в гудината имат честта да ме видят, миналата мислех, че ми се е разминало, ама цъфнаха октомври ли беше, кат можеше без нищо да додат. Ся таз още не знам куга ще имат тази чест. Едната нящу е пощръкляла и почна да ходи по разни пластични хирурзи, то носссс, то чело, то уста... Ни мой я пузнайш... Още по-голям ужаст станала...🤭🤭
За сзжаление( както вика Шуши) тряА ги трая по някой път по видео чата, ама тугаз точно ми са допушва или пък изчезвам до WC и така, 😁😁

Мм спази вечерния час, за малко да посегна към точилката и цъфна, 😁

Иначе съм тук, чета ви, стискам палци за всички, ще се оправи всичко! 💖🍀 Прегръдки! 🤗

С шуши ту сме вкъщи, ту в кабинета. Неска сме вкъщи, ша готвя след малко зеле с кайма, 😋
https://recepti.gotvach.bg/r-58969-Капуска_-_кулинарно_вълшебство_със_зеле

Вангоби, да минава и твоят менискус, ❤

Демси, ❤❤

Мнооого целувки на всички, до после, 😘😘😘

# 558
  • София
Здравейте, банда!
Изпуснах ви тотално...

Това което мернах на последните две страници е, че Курдов е яхнал предизборната метла, дръж се човече, малко остана! И да си много здрав, ЧРД на голяяма патерица!

Разбирам, че Миленски и Вангобчето имате някакви дертове, каквото е - да минава бързо. Ако има нужда от някаква помощ съм насреща.

Диетата зарязах временно, тя зацикли и в комбинация с пътуване и зъбни приоблеми я оставих.
Сега обмислям да мина на режим без месо и животински продукти, засега съм ги ограничила, но си позволявам разни боклуци, а не бива...

Целувки и прегръдки на всички!

# 559
ООООф, кво да ви кажа, днес бях донесла леща - гореща и уж без лЯб за обяд, ама колежката ми донесла пататник, защото й казах, че аз картофи няма да седна да стържа. Ние така си носим, която сготви нещо, дето другата я мързи и носи и за двете...е как да отслабна братче, тя е 53 кг, аз 65 ! Flushed Аз така от тоя оня не ям, ама с нея сме 15 години в един кафез, сменили сме си всичко дето има да си го обменяме.

# 560
  • Бургас
Джулка, туй нЯщу кат деконструирани сарми без ориз. Да  кажеш после как е.
Мимозо, тенк ю, че ме подсети за пататника. В петък вечер ще имам гости от Турция и се чудех какво да сложа като гарнитура за пиУешките бедъри. Ще спретна един пататник, ама във фурната и в голяма тава. Ще стържи рендето от Лидл.
Жгмъци Two Hearts

# 561
  • Русе
Иринита, аз съм гу праила и друг път, много е вкусно. 😘😘😘 Да, катo деконструирани сарми без ориз, 😁

# 562
Джулка, звучи лесно и вкусно, ще го опитам    някой ден. Пиши хубаво ли е.
Вангобче, не каза как успя са прецакаш менискуса, бързо възстановяване 🍀🥰
Бургазлийки, какво се случва при вас? Много заразени...😳
Мими, голяма мъка е да има апетит- все ми се яде нещо😘
Жгмъци, ще се изтощиш без месо😍

# 563

Бургазлийки, какво се случва при вас? Много заразени...😳

От утре сме маски и на открито... !

# 564
  • Русе
Благодаря ви, че ни мислите, бандичка Hug Децата са добре (поне така казват) - само младежа още леко кашля, бебка расте ...
Вангобче, късно ми е за кафето, така че - другото питие Simple Smile оправяй се Hug а бяса - ами ... то у всички си го имаме Grinning и затова сме се намерили Wink
Иринко, ко каза - слънце ли? Тук днес вали сняяяяяг...
Мимчо, аз мярнах и нещо за вечерен час?
Миленски, как са твоите хора Hug
И за разнообразие
Скрит текст:

# 565
Деси, все така да вървят към подобрение🍀 Чудесен маникюр!

# 566
  • Оптимист по принуда
Здравейте, банда!

Курдов, с много закъснение- да си жив и здрав! Дините под мишниците да намаляват, парите в джоба да натежават! /Брях, ква съм пуЙтеса Joy/

На всички със здравословни проблеми - стискам ви палци и ви прегръщам!

Джуле, тез караконжули не знаят ли, че пандемия върлува?? Я да си седят оттатък границата! И аз ще пробвам манджата Hug Да нацелуваш принцеската ми Heart

Скайче, много е лично туй твое нашенско девойче - свежо и красиво! Тати вярвам арсенал има зад вратата за бъдещите ергени. И точилка да приготвиш! Hug

Деси, чуден маникюр. Heart

Миленски, Занатка, Вангобче, Сиси и всички, прегръщам ви Heart

Аз нещо тези дни взех да качвам кг. Нещо не правя както трябва. Дано да е водица. Но и аз не се ограничавам зверски.
Днес забърках салата от варени яйца, целина, бекон печен нарязан, айсберг /вместо него може печен карфиол/, 50/50 майонеза и кис.мляко, малка лъжичка горчица и малко ябълков оцет. Чудна стана.

# 567
  • Бургас
Джуле, само с тебИ ши играя.. И сичкити играчки ши ти давам,само дай снимки преди и след на пернатото Sunglasses
Демоу, таз саУатка чудничка.
Мдааа, пак ще икономисваме червиУце
Confused

# 568
  • Русе
Иринитке, мислиш ли, че имам такива снимки, Trollface 😘😘

Оф ся пък маски на открито..... Expressionless

Демооо; 😘😘

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 20:21 от Juls14

# 569

Оф ся пък маски на открито..... Expressionless

Ама туй от нашето РЗИ, за вашето не знам...

Общи условия

Активация на акаунт