Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 306
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Пак отрицателен и без имплантация даже
Съжалявам за резултата, не губете надежда....
Ако може да попитам, тъй като днес ми е 3-ти ден след трансфер на 3-дневни ембиончета, как разбрахте, че е нямало имплантация?

Резултата ми е 0.776 т.е. кръгла нула

Съжалявам, аз съм на 29 год с три симулации и 3 трансфера, един биохимичен и 2 нули. Чакам сега от третата стимулация да правя ЗЕТ. При моята пункция имаше жена на 39г при която извадиха 1 яйцеклетка която не се оплоди. Така че ако има за трансфер дори и с лошо качество пак е шанс!

# 211
Пак отрицателен и без имплантация даже

Давайте съвети, че ще гръмна

С малко и лошо качество на яйцеклетките и съм на 44

Пия червена мака, витамини conception и  FH Woman

И аз съм в същата ситуация... направо не знам какво можем да направим. Чувствам се безсилна...
Предстои ми преглед и коментар от лекаря.
Мисля да дадем последен шанс на българска клиника с надежда, че ще видим резултат различен от <0.100

# 212
  • София
Момичета, задължително изследвайте погестерон и при нужда поставяйте инжекции с прогестерон. Това спасява имплантация и бременност.

# 213
И аз съм в същата ситуация- НЯР и лошо качество. Никаква имплантация, а прогестеронът винаги е повече от чудесен преди ЕТ. Не знам вече какво да правя. Явно е жив късмет да улучиш читав Е и да вземе да се хване. 9 трансфера, 8 от които резултат 0. Една успешна бременност през 2013г. Оттогава съм кръгла 0. Малко си звучи, че насила хубост не става. Нямам вече и пари за стимулации. Нямам маточни тръби, за да разчитам на естествена бременност. Нищо не искам да очаквам вече.

# 214
  • София/Севлиево
Момичетата,които досега не сте имали нито един успех,нито дори БХ -правили ли са ви изследване за имплантационен прозорец?Щото ако там има проблем дори с перфектни ембриони няма да се получи.

# 215
Момичетата,които досега не сте имали нито един успех,нито дори БХ -правили ли са ви изследване за имплантационен прозорец?Щото ако там има проблем дори с перфектни ембриони няма да се получи.

Да, аз правих ЕРА точно преди този неуспешен опит...няма изместване. Резултатът си беше, че е рецептивна ...
Прогестеронът ми е супер, витамините също, но резултатът е абсолютно отрицателен.
Всеки път вадим яйцеклетки (малко 2-3, но аз съм с АМХ около 1), но пък се оплождат и развиват до 5 ден...
Вече не знам какво да правя. Отчаяна съм и ми е тъжно. Хем знам, че няма да спрем с опитите, таим надежди, но все пак чувствам безсилие...

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 12:31 от sisi88

# 216
На мен не са ми правили

През 2013 имам раждане, но от тогава съм правила 7 трансфера и имам само една БХ

Чета в сайта на Владимиров, че предлагат процедура регенерация на яйчници

Някой правил ли си е?

Дори не мога да се разрева, поне да се нарева едно хубаво и да ми олекне

# 217
  • София/Севлиево
Аз правих ПРП при Владимиров ,но за регенериране на маточната лигавица и при мен имаше ефект.Явно е почнал и на яйчниците да прави...

# 218
Само да вметна, че регенерацията на яйчници дето Владимиров я прави за 2,300 лв струва около 400 лв в Надежда,  250 лв в Токуда и около €1,000 в Аджъбадем Маслак в Истанбул, където (както и Надежда) имат научни публикации за тази процедура.
Много ми е интересно какво прави Владимиров по-добре от тях и в пъти по-добре от Надежда и Токуда, че цените са му по-високи.....

На мен не са ми правили

През 2013 имам раждане, но от тогава съм правила 7 трансфера и имам само една БХ

Чета в сайта на Владимиров, че предлагат процедура регенерация на яйчници

Някой правил ли си е?

Дори не мога да се разрева, поне да се нарева едно хубаво и да ми олекне

# 219
  • София
То самата регенерация на яйчника представлява вземане на кръв от вената , завъртане в центрофуга на епруветката и инжектиране в яйчника на автоложната кръв. Не прави чудеса но помага при по -леки случаи.

# 220
  • София/Севлиево
По същия начин е и с маточната лигавица,просто вместо в яйчника се инжектира в нея.Цената бе около 900 лв...

# 221

Момичета, видях, че тези дни коментирате генетичните изследвания и се сетих за моите, които правих отдавна.. Така и не отидох в Геника да ми разяснят резултатите, но тогава ги показах на доки и с две думи не съм усвоявала ФК и съм склонна към тромбофилия. При трансфер ми дават фраксипарин и преди това започвам ФК. Дали някоя от вас може да ми разясни на разбираем език какво означават.. Благодаря предварително! Hug

# 222
Здравейте! Аз съм 5-ти ден след трансфер на едно 5 дневно ембрионче. Искам да ви попитам какво правите след трансфера, как минават дните до теста? Повече почивки!? Разхождате ли се!? Работите ли!? Разбира се предполагам, че всяка една от нас избягва натоварвания. Също така искам да попитам имахте ли някакви усещания, аз на моменти усещам придърпвания и резки болки ниско в корема, които са много за кратко и се появяват много рядко, през повечето време нямам никакви симптоми. Кога най-рано направихте кръвен тест? А тези уриналните тестове след кой ден най-рано установяват бременност?
Толкова бавно минават дните до теста, че ми се иска да си поговоря с някой, който много добре ме разбира, а къде на друго място освен тук с вас. Пожелавам на всички много положителни тестове и щастлив финал. 👶👶🙏🙏

# 223
Здравей Мариела, успех и дано чакането ти се възнагради🍀 Аз лично съм минала през 5 трансфера и сякаш тези дни до теста наистина са най-трудните. Усещанията ми при всички случаи са били еднакви...почти никакви (и при успешните и при неуспешните). Единствената разлика като симптом беше имплантационно кървене към 4-5 ден...макар и рядък симптом при мен се получава всеки път, дори и последния. Дните минават трудно и аз предпочитам да ходя на работа (не е тежка, на бюро съм)...почивам повече, гледам да мисля положително, макар че напоследък имах тежки емоционални моменти.
Въпреки че не е правилно, винаги първо уринарен тест си правя към 8-ми ден и ако чудото е станало винаги ми  показва...веднага в същия ден потвърждавам с кръвен и отново след 48 часа, за да проследя развитието.
Много се отнесох...успех, намери си занимание, което да те разсее и скоро ще чакаме новини от теб 🤗🌷🏵🍀

# 224
Здравей Мариела, успех и дано чакането ти се възнагради🍀 Аз лично съм минала през 5 трансфера и сякаш тези дни до теста наистина са най-трудните. Усещанията ми при всички случаи са били еднакви...почти никакви (и при успешните и при неуспешните). Единствената разлика като симптом беше имплантационно кървене към 4-5 ден...макар и рядък симптом при мен се получава всеки път, дори и последния. Дните минават трудно и аз предпочитам да ходя на работа (не е тежка, на бюро съм)...почивам повече, гледам да мисля положително, макар че напоследък имах тежки емоционални моменти.
Въпреки че не е правилно, винаги първо уринарен тест си правя към 8-ми ден и ако чудото е станало винаги ми  показва...веднага в същия ден потвърждавам с кръвен и отново след 48 часа, за да проследя развитието.
Много се отнесох...успех, намери си занимание, което да те разсее и скоро ще чакаме новини от теб 🤗🌷🏵🍀
Много ти благодаря за отговора. 😊 Да добавя само, че на мен ми е 2-ри трансфер. На първия нямах абсолютно никакви симптоми резултата беше отрицателен, като първо правих уринарен след това и кръвен. Сега при 2-рия имам някакви симптоми, от който силно се надявам опита да е успешен.
Желая ти успех и на теб. 🍀🍀🍀

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 15:57 от MarielaPetrova2

Общи условия

Активация на акаунт