Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Честито, прекрасен тест 😜

# 196
+-123, аз съм решила при следващия опит направо кръвен. Така ревах 2 дни, единия ден от уринарния и на следващия ден от кръвния тест Sweat Smile

# 197
  • до най-прекрасния мъж
Честито и до финал!

# 198
+-123, аз съм решила при следващия опит направо кръвен. Така ревах 2 дни, единия ден от уринарния и на следващия ден от кръвния тест Sweat Smile
И аз мисля направо кръвен да пусна. Не ги обичам пикливите.

# 199

Честито и всичко най-хубаво! Имаше ли някакви симптоми?

# 200

Честито и всичко най-хубаво! Имаше ли някакви симптоми?

За съжаление не е за честито. Simple Smile Плаках, защото и двата бяха отрицателни.
В първите дни след ЗЕТ имах пробождания, все още се чувствам подута....сега чакам да ми дойде МЦ и коментар от доктора.  Simple Smile

# 201
Здравейте момичета ,

Още от предната темичка ви проследявам, бременна съм след ЕТ през този януари и съм в 7 г.с ....
Много сериозни проблеми имах с 00😯
Но за мое щастие открих, че гушанската боза действа слабително, ефекта е супер🍀

Желая на всички +++ и да ми имате проблемите 😊

# 202
Пак отрицателен и без имплантация даже

Давайте съвети, че ще гръмна

С малко и лошо качество на яйцеклетките и съм на 44

Пия червена мака, витамини conception и  FH Woman

# 203
  • софия
Отрицателен е.Съжалявам.Успех следващия път.
Елислава, От клиниката са ми насрочили теста за 02.03. Знам,че ще прозвучи наивно,но дали има шанс да се промени резултата до тогава. По ред причини, няма възможност за повече опити 😔

# 204
  • София/Севлиево
Ако искаш повтори,обаче 0,100 не дава никакви надежди за успех.Поне да беше някаква стойност над 5...Кой ден от трансфера е?

# 205
  • софия
Върнаха ги на 10.02, което прави 9-ми ден - броя ги от деня, следващ трансфера.

# 206
Много съжалявам zuziza...много е тежко при пореден провал... дай си време и не се отчайвай🙄. На предходният ми трансфер бях заедно с една жена в подобна на твоята ситуация и беше на трансфер с последното ембрионче. Беше ходила и по други клиники в чужбина и нищо. Дори не беше първо качество, а ето сега чака момиченце.
А дали сте обмисляли варианта за донорски? На нея й го бяха предложили като последен вариант, ако нищо не се получеше на трансфера.

# 207
Съжалявам за резултата, не губете надежда....
Ако може да попитам, тъй като днес ми е 3-ти ден след трансфер на 3-дневни ембиончета, как разбрахте, че е нямало имплантация?

# 208
Здравейте, за първи път пиша, но ви чета. На 10.02 ми беше трансфера на два 5-дневни ембриона. Днес си направих кръвен тест, чийто резултат е.                   Доколкото разбирам,от изчетеното, изобщо не е имало имплантация, нали така? Или бъркам? Моля за Вашите мнения!

За съжаление е отрицателен. Без зачатъци от имплантация.

Сподели с доктора ти, но аз в тази ситуация на 7ми ден от трансфер винаги съм спирала лекарствата.

Консултирай се. Ако това ти кажат ... горе главата и продължаваш напред към успеха.

aniyanki....разбира се от кръвния тест.... минимум на 7ми ден. Иначе няма как ....

# 209
Съжалявам за резултата, не губете надежда....
Ако може да попитам, тъй като днес ми е 3-ти ден след трансфер на 3-дневни ембиончета, как разбрахте, че е нямало имплантация?

Резултата ми е 0.776 т.е. кръгла нула

Общи условия

Активация на акаунт