Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 46 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Пак съм аз вчера на 18.02 бях на първия ултразвук,видя се ,че имам плоден сак и жълтично мехурче,докторката ми каза,че съм в 6г.с,та въпроса ми към вас е как се изчислява в коя седмица си,защото не мога да разбера при положение,че ПРМ ми е на 19.01,на 23.01 ми направиха пункция и на 26.01 ми направиха трансвер на 2 свежи ембриона ,нещо не ми излизат сметките вие какво мислите?🤔🤔🤔

Как така пункция на 5-ти ден и трансфер на 8-ми ден от МЦ Thinking
Но каквито и да са сметките, важен е резултата - честито! People Baby
реално стимулацията ми започна на 13.01 втори ден от цикъла

# 181
Пак съм аз вчера на 18.02 бях на първия ултразвук,видя се ,че имам плоден сак и жълтично мехурче,докторката ми каза,че съм в 6г.с,та въпроса ми към вас е как се изчислява в коя седмица си,защото не мога да разбера при положение,че ПРМ ми е на 19.01,на 23.01 ми направиха пункция и на 26.01 ми направиха трансвер на 2 свежи ембриона ,нещо не ми излизат сметките вие какво мислите?🤔🤔🤔

Как така пункция на 5-ти ден и трансфер на 8-ми ден от МЦ Thinking
Но каквито и да са сметките, важен е резултата - честито! People Baby
реално стимулацията ми започна на 13.01 втори ден от цикъла

Смятай го тогава от 12.01.21г. (това ти е ПРМ) и излиза точно колкото ти е казала докторката 6 седмица

# 182
Yolkata, това вече е друго Yum ПРМ не е на 19.01., а на 12.01. и сметките са си точни Wink

# 183
  • София/Севлиево
Да,щом е 12.01.сметките на док са точни.
Дими,честито!

# 184
  • софия
Здравейте, за първи път пиша, но ви чета. На 10.02 ми беше трансфера на два 5-дневни ембриона. Днес си направих кръвен тест, чийто резултат е.                   Доколкото разбирам,от изчетеното, изобщо не е имало имплантация, нали така? Или бъркам? Моля за Вашите мнения!

# 185
  • София/Севлиево
Отрицателен е.Съжалявам.Успех следващия път.

# 186
Правилно си разбрала, Принцесо. При предния трансфер моят резултат беше малко по-висок, но подобен. Успех следващия път!

# 187
  • София
Момичета кажете за този тест

# 188

Прекрасен е!  Heart

# 189
По-наситен не съм и виждала! Честито и до ревлив финал🍀
това на кой ден на ет и на какви ембриончета? В коя клиника си?

# 190
  • София/Севлиево
Ами отличен тест Simple Smile

# 191
  • София
Ох момичета наистина ли, притесних се че втората черта е по-бледа. Това е на девети ден на две снежинки.

# 192
  • София/Севлиево
Моят на 8 на една едва-едва се виждаше...Пускай кръвен и честито ❤️

# 193
Дай Боже всекиму! Кръвен кога ще пускаш? Аз се чудя дали изобщо да пускам уринарен.

# 194
  • София
Аз не искам да пускам кръвен, че имам проблем със иглите. Ще проследя нещата с уринарните. Когато човек е толкова препатил дори и не може да се зарадва. Стискам палци за всички Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт