Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 647
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
И на мен е трети ден на 2 6 дневни ембриончета аз до нощеска имах на периоди като болки преди цикъл
Но днес чувствам като иглички околу пъпа и се притиснявам

# 586
Дано наистина тишината да е за добро Simple Smile! Аз съм 5-ти ден след трансфер, без абсолютно никакви усещания... И въпреки прогестероновите препрати, дори гърдите ми не са подути...

# 587
Момиче имали ли сте закъснение на втори цикъл след неуспешен трансфер. Трансфера ми беше замразен, но на блокиран цикъл с декапептил депо. Нещо като дълъг протокол, но без стимулация, а само трансфер. Първият цикъл спрях лекарствата и за 2 3 дена ми дойде. Но вторият вече го няма, 32 дена закъснение имам.
Хич не ми се звънни на доктора, нямам и никакви симтоми. Правих разбира се и 2 теста в началото. Отрицателни са.
Здравей, от декапептил депо-то е. Аз бях по дълъг протокол с декап. депо от предния цикъл. Последва стимулация - хиперстимулация - канселиран свеж трансфер - първи цикъл ок - втори на 57мия ден ми дойде след прием на примолут нор за предизвикване и 3 седмици брутално ПМС. Търпение, нормално е. Колко повече време е минало от химията и организма е по-близо до ест. си състояние, толкова е по-голям шанса за успех. На мен пункцията ми беше 8ми октомври. Първи трансфер правихме чак на 6ти февруари. Миналата седмица чухме сърчице.
И на мен ми беше много трудно чакането, но си струва. Успех!

# 588
На мен днес ми е пресен пресен 1ви ден след трансфер и нямам никакви усещания, освен гърдите, които не са спирали да ме болят от средата на стимулацията, но това е от хилядите хормони, които бушуват в мен. Предполагам, че няма свързаност между успешна бременност и усещания Simple Smile
Вие лежите ли, какви ги вършите докато чакате датата за теста?
На мен от клиниката ми казаха да си живея нормално, само без вдигане на тежко и физически упражнения, но аз все гледам да прилягвам, ей така за всеки случай Simple Smile

П.С. Снощи сънувах този така желан положителен тест и след като се събудих не можах да заспя от хубавата емоция, кояот ми създаде.... дано да имам възможност да го преживея и на живо, не само на сън Simple Smile

# 589
Момичета, влизам да разведря темата. Днес 19-ти ден след трасфер на УЗ се видяха две сакчета...

# 590
Честито, Марви! Лека бременност и до финал 💖

# 591
Честито миличка и да повлечеш крак
Имаше ли симтоми

# 592
Честито миличка и да повлечеш крак
Имаше ли симтоми
Аз съм с бластоциди, и ако искате ми вярвайте, но усетих още на четвъртия ден.Виеше ми се свят и ми се гадеше,а терапята ми е само утрогестан,но-шпа и аспирин, нямаше как да е от ях. Пуснах ЧХГ на шести ден и беше 10.79 на осмият ден 200.Малко се уплаших на 10-ти ден, че беше 304 ,но реших още на следващия да пусна пак ЧХГ да видя дали пада и за няма и 24 часа беше станало 496.5, и реших повече да не пускам.

# 593
Браво, marvi! Страхотна новина! Hug
Успех до края и ти желая двойно щастие на финал! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 594
Здравейте момичета, през април ми предстои първи ЗЕТ. След пункцията успяхме да замразим едно ембрионче на 5-ти ден, но реално леко е изоставало в развитието и по-скоро отговаря на ден 4. Онзи ден бях при док на преглед и каза, че не е перфектно,но има надежда и не е чак толкова лошо.С МФ сме. Ще кача снимка. Аз нищо не разбирам като го гледам на снимката. Вие какво мислите дали ще се получат нещата с не перфектен ембрион? Както каза и док всичко е много относително дори и с перфектни ембриони не настъпва бременност, може и да настъпи и с такива които не са най-добро качество. Но все пак се притеснявам. А и само за мисълта втори път стимулация, ЦАР и тн

# 595
ddd29 всичко ще се получи😊😊😊
Лекарят ти е прав, че и с най-перфектен ембрион може да не се получи. Бъди спокойна и вярвай, че всичко ще завърши с +тест.
При мен с ранен бластоцист +клетки не се получи нищооо - 0.200 на 13ти ден. Но аз съм с хидросалпингс и явно с тази диагноза е почти невъзможно забременяване😔
Сега си чакам дата за лапароскопия за премахване на едната тръба.

# 596
ddd29, казали са ти вече, че се раждат здрави бебета и от бавен ембрион, има неуспешни трансфери от перфектни ембриони. Дано при теб се получи от първия път!

# 597
Здравейте, момичета. 13 ден след трансфер съм, имам менструални болки, но без кървене, замаяност, болки в гърдите и ускорен пулс. Нормално ли е според вас?

# 598
Здравейте, момичета. 13 ден след трансфер съм, имам менструални болки, но без кървене, замаяност, болки в гърдите и ускорен пулс. Нормално ли е според вас?

Направихте ли си тест? 😁

# 599
[/quote]

Направихте ли си тест? 😁
[/quote]

В понеделник ще правя направо кръвен.

Общи условия

Активация на акаунт