Дългото чакане след трансфер-тема 89

• 45 258
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Момичета днес ми е 7ми ден след ЗЕТ и адски ме боли главата. Сутринта пих един  парацетамол ,но още ме боли. Дали сега мога пак да пия 1 ?

# 661
Моята лекарка никога не ми е проверявала витамините. Жоржи дали повечето ти яйчекледки найстина се дължат на подобряването ти на витамин Д? Май ще си пусна още утре фолиева киселина, винамин Д, В12,В 6. Нещо друго бихте ли ми пропоръчали да си изследвам?

# 662
На мен ми е 5ти трансфер, затова този път решихме 3. Иначе до сега винаги сме трансферирали по 2 бластоцистта. Също така само единият е хубав този път, ако имаше 2 хубави, също щяхме да върнем само два.

Пети трансфер с бластоцисти. Нещо не е наред. Търсите ли причината?

Имах проблеми с прекалено голяма дебелина на лигавицата. Правих хистероскопия. Сега е добра при този трансфер. Да видим Simple Smile

# 663
Да, и аз видях, че така пише в сайта им и ми взеха в 8ч. кръв. И на мен ми се струва малко високичко.. Confused
Още днес започвам витамин Д и фолат.
Ели, ползвала ли си на някоя марка, защото искам да са по-бързо усвояеми.

Привет Simple Smile бях с ниска стойност на вит Д в началото на месеца и док ми каза да пия Oilesen 400 по 2 капсули на ден за 10 дни, после по 1 до края на месеца за сега. После ще видим как .

# 664
Моята лекарка никога не ми е проверявала витамините. Жоржи дали повечето ти яйчекледки найстина се дължат на подобряването ти на витамин Д? Май ще си пусна още утре фолиева киселина, винамин Д, В12,В 6. Нещо друго бихте ли ми пропоръчали да си изследвам?

И моята по същия начин. Дори я попитах, дали е добре преди пункция да ги изследвам и ми отговори, че назначава, ако види проблем. Как като не са изследвани може да види проблем, не зная!?
Аз смятам тези дни да пусна тези +хомоцистеин.

# 665

Привет Simple Smile бях с ниска стойност на вит Д в началото на месеца и док ми каза да пия Oilesen 400 по 2 капсули на ден за 10 дни, после по 1 до края на месеца за сега. После ще видим как .
Интересно ми е каква ти е стойността на витамин Д , че са ти препоръчали да приемаш бебешка доза.

# 666
Май ще правим тестове по едно и също време Heart Eyes и на мен ми е 7 ден Blush
Точно след трансфера,медицинската сестра ми каза,че е възможно да има главоболие,болки в кръста,корема,гърдите и че може да се пие парацетамол,нош-па.Но ти щом днес си пила,не знам дали можеш пак да пиеш Head Band
Момичета днес ми е 7ми ден след ЗЕТ и адски ме боли главата. Сутринта пих един  парацетамол ,но още ме боли. Дали сега мога пак да пия 1 ?

# 667
mety не мога да кажа дали е заради вит. Д, но е факт, че на първата стимулация беше към 15, а на втората към 50. Чела съм няколо статии и проучвания за връзката на вит. Д с качеството на яйцеклетките и това беше след първата ми стимулация. После пиех по 5000 ед. седмично и го следях докато не вдигна нивото.Трябва да потърся резултатите. Моя док много държи на витамините и ензимите.

# 668

Интересно ми е каква ти е стойността на витамин Д , че са ти препоръчали да приемаш бебешка доза.

не бих споделила при така зададен въпрос Simple Smile доверявам се на лекаря си

# 669
Момичета, моля някой да сподели за колко време излизат резултатите от биопсия за установяване на НК клетки в Надежда. Благодаря предварително! Успех на всички, които чакат!

# 670
Здравейте,
едно изречение от препоръките на клиниката ми след ембриотрансфер, от вчера не ми излиза от главата:
"Намалете цигарите. Ограничете приема на кафе и ШОКОЛАД, енергийни напитки и алкохол."
Всичко разбирам, само не и шоколада.
А, по- горе пише да сме щастливи. Simple Smile
Не помня предишните 4 трансфера яла ли съм шоколад, не съм и попадала на инфомация за вредата му, но сега след като прочетох, не ми излиза от главата. Simple Smile
и успешно велико чакане. ( 2-ри ден след). Simple Smile

# 671
Същите препоръки имах и аз. За човек, който не можеше без шоколад днес ми е 13-ти ден и да си призная, че не ми липсва. Много пъти съм се опитвала да го спра, но явно целта е важна 🤗 Важно е да се доверим и да спазваме препоръките. Успех 🌺
Здравейте,
едно изречение от препоръките на клиниката ми след ембриотрансфер, от вчера не ми излиза от главата:
"Намалете цигарите. Ограничете приема на кафе и ШОКОЛАД, енергийни напитки и алкохол."
Всичко разбирам, само не и шоколада.
А, по- горе пише да сме щастливи. Simple Smile
Не помня предишните 4 трансфера яла ли съм шоколад, не съм и попадала на инфомация за вредата му, но сега след като прочетох, не ми излиза от главата. Simple Smile
и успешно велико чакане. ( 2-ри ден след). Simple Smile

# 672
Момичета, моля някой да сподели за колко време излизат резултатите от биопсия за установяване на НК клетки в Надежда. Благодаря предварително! Успех на всички, които чакат!
Около седмица ,но за имплантационния прозорец чаках 45 дни.
Аз да се оплача.5 ден ми е след трансфер,но малката се разболя от вчера с Т.Притеснена съм ,досега е имала само сополи за тези 2 г,никога вирус с Т.Почти не мога да кажа ,че почивам.Търча из къщи.Днес и на лекар ще я водя .Та не се надявам много на този трансфер.Каквото такова .С нея почивах много си спомням ,а сега почивката е Табу.

# 673
Аз днес си пуснах тест . Още ми е 8ми ден ,но не издържах . Надявам се да отчете правилно . Някой друг със тест днес има ли ?

# 674
  • София/Севлиево
Теди, успех.Моят на ден 8 бе 91.
Шанел,дано бързо му мине на детенце,а ти не отписвай съвсем опита.Може пък чудото да стане.

Общи условия

Активация на акаунт