На пазар във Варна - тема 62

• 35 569
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Търся добре зареден магазин за кейсове за телефон и стъклен протектор за камерата. По-назад коментирахте един на Чаталджа, ама не го открих.

Като тръгнеш от светофара на Чаталджа цветята по посока Червен площад, от страната на банка ДСК, петия блок се пада едно магазинче със стълби на долу. На самия булевард е. До него в задънена улица има златарско ателие.

# 526
Препоръка за сервиз за почистване и термо паста без Ардес?
Относно маникюрите-аз предпочитам да отида на малко по-скъпо, искам перфектен маникюр. Последно ходих тук: https://www.facebook.com/Spectrumnailsvarna/posts/1827559554070257

35 е поддръжката, жената рисува уникално и всичко

# 527
  • Варна
Момичета трябва ми фото за снимки за документи.Та къде мога да отида? Като локации: център,поща, мак драйв са ми удобни? По Владислав май имаше фото дали го има още фото Луна май беше?

# 528
Има го Луна,има и едно на Образцов дом,където беше Изипей.

# 529
....
Относно маникюрите-аз предпочитам да отида на малко по-скъпо, искам перфектен маникюр. Последно ходих тук: https://www.facebook.com/Spectrumnailsvarna/posts/1827559554070257

Абсолютно по същия начин разсъждавам, но е въпрос на вкус. Има дами, които изглеждат чудесно и с едноцветен лак. Когато ходих на маникюр обичах да е топа, винаги си измислях някакви мега изчанчени картинки. Сега отдавна не ходя и в близката година и нещо няма никакъв изглед. Но, за моя инфо, оримерно за показания маникюр от линка, каква е цената, без изграждане да кажем. Жената е предупредила изрично, че си таксува декорациите. По колко?

# 530
Момичета трябва ми фото за снимки за документи.Та къде мога да отида? Като локации: център,поща, мак драйв са ми удобни? По Владислав май имаше фото дали го има още фото Луна май беше?

Лятото правих на колхозният пазар по Пискюлиев срещу спирката на 14-ти номер посока центъра. В блока отдолу, по стълбички се качваш, то е от 100 години там това фото. Около 6лв. за час беше по спомен -4бр. ти дават

# 531
....

Абсолютно по същия начин разсъждавам, но е въпрос на вкус. Има дами, които изглеждат чудесно и с едноцветен лак. Когато ходих на маникюр обичах да е топа, винаги си измислях някакви мега изчанчени картинки. Сега отдавна не ходя и в близката година и нещо няма никакъв изглед. Но, за моя инфо, оримерно за показания маникюр от линка, каква е цената, без изграждане да кажем. Жената е предупредила изрично, че си таксува декорациите. По колко?

рисунките са по 2 лв., а по-лесните по 1 лв., на други места са по 5 лв.

# 532
  • София
В началото наа бул.Владислав Варненчик, ъгъла с ул Братя Шкорпил има Фото "Пиксел Плюс". Точно на автобусната спирка. Често вадя там снимки
http://fujifilm.bg/

# 533
  • Варна
Какъв е начина човек да знае предварително , че водата в неговия район ще бъде спряна ? Трябва всеки ден със сутрешното кафе да отварям сайта на ВИК Варна ли ?
Честито на печелившите в Левски без вода от сега до незнайно кога !

# 534
  • Варна
Да, за съжаление. Живея в район, където 20 години има проблем. Дълго време започвах така деня си, в страх и пълнене на вода. Колкото по-нов е един водопровод, толкова повече “аварии”. Повечето от тях не са аварии даже, а планови спирания. Дупката зад ТУ е от години, само сменя местонахождение.

# 535
  • Варна
Предварително се качват само плановите ремонти. Вчера на Железкова и Св. Ирина спукаха тръба като копаха с багера, ама то къде ги слагат тея тръби, че все ги нацелват, може ли такова нещо Grinning
Между другото от общината ми отговориха на стихнала, който пуснах преди месец и половина. Засега не предвиждали тротоар от Домко към Дубровник, от другата страна имало частично изграден. Обаче за догодина имало предвидено облагородяване на 17 микрорайон и при наличие на средства и по преценка на кмета на Приморски, можело да вземат предвид предложението.

# 536
  • Варна
За съжаление, всички нови тръби дават постоянно дефект във всички райони. Наистина дълго време следях секция аварии в сайта им. Такова чудо като сега, не е било, а смениха доста км водопровод, докато правиха булевардите Владислав, Сливница, Левски. Около Струга нямаше ден, в който да няма авария.

# 537
Знаете ли дали в Сити лаб на Цар Освободител, срещу Окръжна, правят ковид тестове? Трябва ми лаборатория, дето да НЕ правят. Чета сега в сайта им, че само лабораторията им на Илинден тестват за ковид, ама дали е така наистина?

# 538
Да, на Цар Освободител НЕ правят ковид тестове!

# 539
В Лаборекспрес на ет. 2 в МК Хелиос (в двора на Окръжна) НЕ правят тестове със сигурност.

Аз също дълго време следях сайта на ВиК Варна, но се уморих. Преди седмица гледам сутринта мъж с тяхната униформа  затяга кран на 20 метра от вкъщи. Питах го и той ми обясни за планово спиране в района до Чаталджа. Каза "спокойно, вие не сте в района, той приключва една улица нататък.". Прибрах се и погледнах сайта. Наистина не бяхме в района. След 15мин нямахме вода. Обявено беше и че ще е до 21ч, но дойде към 1ч.

Kami2004, благодаря!

Извинявам се за дългия коментар!

Общи условия

Активация на акаунт