МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 16

• 59 004
  • 771
  •   1
Отговори
# 105
]Здравейте така като гледам нещата не са много добре .
Нещата са добре, но не са идеални. Аз не виждам смисъл от ходене в друга клиника. Прием на антиоксиданти и ще станат супер.

Благодаря .

# 106
Момичета,моля за малко помощ- имаме мъжки фактор  и  вече правихме един курс с профертил и мъжа ми се подобри,но след 6 месеца прием ги спря и сега пак се влоши.Новите лекарства които му изписаха са Ортамол(някой дали има отзиви от това лекарствоа0 ,взехме мед от магарешки бодил и купих билката бабини зъби(отказва да пие трабистан) та въпроса ми е как да приготвя и да приема бабините зъби?Също така ако някой може да сподели рецептата за бърканицата с мед.Благодаря предварително!

# 107
Бърканицата
100гр пшеничен зародиш
200гр орехи
50гр пчелен пташец
мед половин голям буркан

# 108
Бърканицата
100гр пшеничен зародиш
200гр орехи
50гр пчелен пташец
мед половин голям буркан

Благодаря!Този пшеничен зародиш от къде го купувате?

# 109
Потърси в био магазините за пшеничен зародиш и пчелен прашец . Аз съм "готвя" по следните рецепти
Може да провериш и за ползите от магарешки бодил, мурсалкски чай и мака

# 110
Пшеничен  зародиш има във Фантастико също при овесените ядки.Поръчвала съм също и от магазин Зоя

# 111

Пшеничен зародиш и мака купуваме от био магазин Зелен, а пчелен прашец от един пчеларски магазин.

# 112
Много благодаря,момичета!Всичко е набавено,разбъркано и мъжа ми вече взе първа доза!!!Използвах мед от магарешки будил (бял като кремче е и е много вкусен)

# 113
Здравейте, мили хора Simple Smile
Влизам малко неподготвена, тепърва заповам да чета по темата. Правим опити за забременяване от декември, при мен има хормонални нарушения. При поредния мой преглед вчера АГ препоръча на МП да си направи спермограма, че да се види дали и при него няма нещо. Правил е преди 9 месеца обикновена, имаше някакви отклонения в подвижността, но, цитирам - компенсира с количество и е ок. И затова сега искаме да направим нова. Докторът каза - разширена, с морфология (по Крюгер ли означава това?). Гледам, че има и такава, при която се изследва днк-фрагментация. Ta въпросите ми са - трябва ли да се прави тази с фрагментацията, без засега да имаме точни данни за проблеми, или това е втора стъпка след разширена с морфология? И можете ли да препоръчате къде - АГ каза NeoClinic, имали нова лаборатория; или в Надежда или Щерев.
Извинявайте, много съм боса, благодаря, ако го изчетохте Flowers Hibiscus

# 114
aureos, желателно е спермограмата да се прави в ин витро клиники. Разширена е тази по Крюгер, а ДНК фрагментация най-вече се прави преди ин витро. Предполагам ви е казала как стават нещата, но още като запазите час от клиниката ще ви кажат. От 3 до 5 дни полово въздържание. И 10 дни без алкохол и лекарства. Успех! 🙂

# 115
aureos, желателно е спермограмата да се прави в ин витро клиники. Разширена е тази по Крюгер, а ДНК фрагментация най-вече се прави преди ин витро. Предполагам ви е казала как стават нещата, но още като запазите час от клиниката ще ви кажат. От 3 до 5 дни полово въздържание. И 10 дни без алкохол и лекарства. Успех! 🙂
Благодаря, Nirvana Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover значи засега няма да правим тази с фрагментацията, да видим какво ще излезе от разширената. Казаха ни за условията, да, ще изчакаме да мине овулацията ми, че да не я изпуснем, и ще идем.

# 116
Да, да не ви е нужна днк фрагментация за момент. Тази по Крюгер ще покаже колко има с отклонения, колко са в норма и какъв процент е с нормална морфология. Ще чакаме да споделиш после резултати. ☺️
Благодаря, Nirvana Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover значи засега няма да правим тази с фрагментацията, да видим какво ще излезе от разширената. Казаха ни за условията, да, ще изчакаме да мине овулацията ми, че да не я изпуснем, и ще идем.

# 117
Здравейте ! Ще споделите ли какви витамини приемат партньорите ви ?

# 118
aureus, ако можете чисто финансово да си позволите да пуснете ДНК фрагментация, си я направете,ако пък не можете,ТМ да пусне разширена СГ по Крюгер в ин витро клиника, както те е посъветвала и Нирвана.

# 119
  • Бургас
Здравейте. От близо година правим опити за бебе но неуспешни. При мен на пръв поглед всичко е наред. Имам едно дете от предния си мъж. Овулация си имам проследена на фоликулометрия. С нормален редовен цикъл съм. Доктор ни посъветва да направим спермограма. От Бургас сме. Направихме спермограма в New life Бургас. Само че ни казаха че има много малко сперматозоиди и няма как да бъдат изброени по CASA а трябвало ръчно и следователно в Бургас нямало как. И да отидем в Пловдив пак в тяхна клиника. Само че мислим да пробваме във Варна да направим спермограмата в Медицински център за асистирана репродукция. Имате ли отзиви за там. Като гледам цените навсялъде за разширена спермограма под 80 лв не видях, а там ми казаха 50? И пробата се носи от вкъщи до час и половина, което ми стана малко странно. Да разчитаме ли на достоверни резултати за там? Ние естествено пробата ще я занесем до 10 мин най много.... Извинявам се за дългия пост...

Общи условия

Активация на акаунт