Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 747
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Аз - да, обикновено като не съм яла почти нищо и имам нужда от по-засищаща храна.

# 316
Mama2021 в Надежда бях, при д-р Патрикова. Имаше забавяне в часовете, но съм много доволна. Внимателна е, обяснява всичко, отворена е към въпроси. На следващата ФМ пак мисля при нея да отида.

# 317
А при ФМ ще може ли точно да се изчисли термина ми, спрямо развитието на детето? Тъй като аз съм с къс цикъл и не е много ясно точно кога ще е момента.

# 318
Днес мина и моята ФМ. Беше наистина вълнуващо. Показателите, които се измерват, са в норма. Очаквам и кръвните изследвания, дано и там всичко да е наред. Видяха се доста детайли - ръчички, стъпалцата и даже пръстчетата на крачетата. Малкото човече не се спря, наблюдавахме висш пилотаж акробатика Grinning Не пожела да ни разкрие пола, та ще чакам с нетърпение следващия преглед.

С две думи, страхотна емоция Heart

# 319
Леле, много разочароващо. Аз понеже държа на лекаря, затова ще отида, но със сигурност, ако не ме преглежда тя, ще откажа прегледа. Не е нормално да чакаш 1 час, да си платиш за "някое светило" и накрая на не получиш нужното внимание и информация.. доста разочароващо и със сигурност биха ме отказали да отида там втори път. Сега ще им дам шанс.

falan1 има ли възможност мъжът ми да присъства, знаеш ли нещо по въпроса? Защото заради Ковид по принцип почти никъде не допускат придружители.

И към всички мами, дали може да се направи първата ФМ при двама различни лекари и съответно да ти бъдат пуснати 2 пъти БХС? Някой има ли информация по този въпрос?

За съжаление никъде не пускат. Даже ми се обадиха предния ден да ми кажат, че и в чакалня не може :/ ама погледа снимки поне 🙄
Иначе и но мен ми мина през глава да де карам, ама ми бяха взели кръв вече и младата докторка беше започнала :/

👏 браво на всички за хубавите новини и прекрасните емоции 🤗 Все така да са здрави и активни малките!

# 320
Мира, и аз съм с къс цикъл. За това и по ехограф всеки път е с няколко дни напред. Не е фатално, термина е ориентировъчна дата, едва 5% от бебетата се раждат на термин.

# 321
И моята първа дългоочаквана ФМ премина днес 🤗 Наистина е много вълнуващо и емоционално преживяване - първи сблъсък с реално малко оформено човече 🥰 При мен също всичко е наред засега, като очаквам в понеделник резултати от БХС. Моята лекарка ми даде предположение със 70% вероятност за пол - точно този, за който винаги съм мечтала. Пожелавам на всички много положителни емоции от предстоящата ФМ!

# 322
Лекарската ми обясни, че понякога има нужда да се коригира термина, за да се знае след коя дата се преносва. Стареела плацентата и нз какво още. Явно има има значение за докторите. А то е ясно, че никой не се ражда почти на термин Simple Smile

# 323
Йее, толкова много от вас вече знаят пола 😍 Моята ФМ е на 05.03, направо нямам търпение. Момичета, много мечтая за момиченце, понеже първото ми детенце е момче. Имам чувството, че много ще се разочаровам ако е пак момченце ☹ Дпри се чудя, дали да не кажа да не ми казват пола още.. Ужасна съм, но никога не съм мислела, че ще съм мъжка майка дори след като разбрах, че първото е момче плаках 2 седмици 🤭 Мисля, че всичко това е продиктувано от това, че с мама имахме много силна приятелска връзка, а тя почина преди 5 год. и някакси искам да изпитам същото с моя дъщеря, и мисълта че може да не се случи ме натъжава..

# 324
Желая ти го от сърце, но детенце то си е детенце и може да има връзка и между майка и син. Помни че човек от съдбата си не може да избяга. Но аз наистина ти желая една прекрасна мома и най-вече живо и здраво бебе ❣️

# 325
Ние ще разберем пола на 27.03, трябваше на 26.04 чак, но по случайност имаше възможност да ида и в 16та сед.
Със синът ми имах усещане че е момиче , сега пак същото чувството имам 😅
Каквото и да е няма значение, но май се надявам на още едно момче, защото момиче не знам как се гледа, струва ми се мн сложно.
Също имаме избрано име за момче от преди да забременея, а за момиче всеки ден мислим и с мъжа ми не стигаме до консенсус. Даже си представям тези дни как ми казват че е момиче и аз изпадам в ужас че нямаме име, как може нито едно да не ми харесва ... с първата ми бременност беше същото, имахме за момче, но не и за момиче.

Вие как сте със симтомите аз съм 12+3 и ми се появи ужасно главоболие от преди 3 дни и не минава. Иначе с храната имам подобрение, но не кой знае какво.

# 326
Аз съм със ужасно гадене все още... И повръщане не знам до къде ще издържа нямам сили за нищо. В 11г.с съм. На 08.03 съм на бхс и фетална и може да видим пола. Аз няма предпочитания дали момче или момиче, но ми е любопитно. Иначе имаменимена и за двете. Ако е момче ще бъде Стефан, ако е момиче ще е или Зара или Светозара 💛

# 327
  • Germany
И моята ФМ е на 05.03. Много се надявам да разберем пола тогава и ние. Момичета не мислете какво е детето, това е съдба. Няма как да не го обичате, каквото и да е . В момента в който разберем какво е вече се изгражда една представа нова и връзката с бебето ни се засилва. За симптомите-гаденето намаля, но съм все така замаяна и отпаднала... 12 г.с съм точно.

# 328
И за мен полът няма никакво значение. И моето първо дете е момче, да ми е жив и здрав, голямо щастие е. За мен приятелски отношения може да има винаги, независимо от пола, имам достатъчно примери в обкръжението, съпругът ми също е такъв. Със свекърва и свекър ми са си приятели, много се обичат и имат силна връзка.
Аз съм в 9та седмица и имам ужасни болки в кръста, нямам никаква енергия и съм постоянно гладна, други симптоми засега нямам. Моята ФМ е на 18.03, аз също много се вълнувам да видя бебчето, естествено и за пола ми е любопитно. 😊

# 329
Здравейте, мили момичета! От самото начало съм с Вас, четейки. В 11 г.с.и 1 ден съм от гр.Варна. Трета бременност ми е, надявам се и раждане. Термин 19.09.21 г. Имам голяма дъщеря и по-малък син. Миналата седмица, правих Пренатест, заради възрастта ми и съм в напрежение за резултатите.  Моля, стискайте палци!Много често ми се прияжда дадена храна. Не е спирало да ми се гади, а и вече и повръщам. Относно пола, се надяваме на момиченце, но по-важното е да е здраво. Бихте ли ме добавили във фб групата? На всички пожелавам лека бременност и раждане !

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 04:34 от mimei 80

Общи условия

Активация на акаунт