Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 713
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
В момента БХС не е ли безплатен? На мен ми казаха, че все още има кампания на Министерство на здравеопазването и тя го финансира, само феталната морфология е платена... Моите БХС и ФМ са следващата седмица, нямам търпение вече ☺
Правих си бхс в държавна болница, която изпраща пробите в Майчин дом-София и ми взеха 40 лв. И аз мислех, че все още е безплатно, но не.. 🤷‍♀️

# 331
Тази седмица се записах на ЖК и на прегледа доктора веднага видя, че е момче. Явно беше застанало в подходяща позиция. Утре съм на ФМ и нямам търпение да огледат по-подробно малкия човек, ще видим дали ще се потвърди и пола. 
За имена не сме мислили предварително, ще изчакаме да разберем окончателно пола и от пренаталния тест и после ще обсъждаме. За момче имаме списък с имена, които сме обсъждали през предишната ми бременност (синът ми е на 2г. )., та сигурно пак до него ще опрем Simple Smile
Гаденето все още е налице (12+1).  Имам по 1-2 дни просветление от време на време, но после се завръща пак.  Особенно вечер ми е много зле. Онзи ден акушерката каза, че било рано да спира Disappointed От 2-3 дни усещам и напрежение в гърдите, имах такова само към 5-6 седмица, после отмина, сега ми е странно пак да го усещам.

# 332
Добре дошла mimei 80!

Момичета има надежда Grinning вече съм в 13та седмица и освен, че ако хапна нещо сладко след това имам киселини, гаденето и останалите неразположения изчезнаха. Пу, пу..

Друго, което исках да засегна е по повод темата в Септемврийски бебета от днес. Ясно е, че там групата ще се разраства, но какво ще предприемем с другата група? Докога мислите да приемаме нови членове в нея и мислите ли, че е ок да си останем в по-скромен състав? Аз лично съм за вариант с по-малък брой членове, редовно пишещи и познаващи се вече, но нека всички заедно да решим.

# 333
Добре дошла mimei 80!

Момичета има надежда Grinning вече съм в 13та седмица и освен, че ако хапна нещо сладко след това имам киселини, гаденето и останалите неразположения изчезнаха. Пу, пу..

Друго, което исках да засегна е по повод темата в Септемврийски бебета от днес. Ясно е, че там групата ще се разраства, но какво ще предприемем с другата група? Докога мислите да приемаме нови членове в нея и мислите ли, че е ок да си останем в по-скромен състав? Аз лично съм за вариант с по-малък брой членове, редовно пишещи и познаващи се вече, но нека всички заедно да решим.

Аз нещо не съм разбрала че има две групи. Едната е тази, в която добавя момичето с ник P2020? А другата? Искам и там да ме добавите 😌
Аз също съм за по-скромен състав.

# 334
Другата можеш да я намериш във Фейсбук: "Септемврийски бебета 2021: Мами с термин Септември 2021" или нещо подобно е.

# 335
Другата можеш да я намериш във Фейсбук: "Септемврийски бебета 2021: Мами с термин Септември 2021" или нещо подобно е.
Здравейте! Намерих цитираната група, но ми направи впечатление,  че членовете в нея, вероятно са много повече от тук присъстващите мами или аз нещо не разбирам, а пък имам желание да се присъединя ...

# 336
Аз съм само в тайната група, тази която първоначално се коментираше тук. За друга не знам, но няма и да влизам - предпочитам по-тесен кръг Grinning

# 337
mimei 80 в първия пост на тази тема има информация за тайната група и на кого да пишеш, за да те добавят.

# 338
Аз не мисля че трябва да се делим в различни групи.✌

# 339
Ние не се делим. Просто в тайната група сме момичетата, които сме тук. В другата са други. Там всеки във ФБ може да влезне

# 340
Не мисля, че по някакъв начин се делим. Всеки преценява в каква група да е... Аз примерно предпочитам да съм в тайната и да си споделям всичко което ме мъчи с момичета. В другите групи влизат сульо и пульо и не искам някой недоброжелател да чете какъв ми е проблема и да се заяждат...

# 341
  • КиТ
Аз не знаех даже,че имало и друга група Joy

# 342
И аз не знаех. Нямам и намерение да се присъединявам към друга.

# 343
Ние не се делим. Просто в тайната група сме момичетата, които сме тук. В другата са други. Там всеки във ФБ може да влезне
Аз съм редовна тук, но не съм във тази група.

# 344
Честита баба Марта!

Вие какво хапвате най-много откакто сте бременни?

Аз съм 12+4 днес и се замислих, че ям по 4-5 ябълки на ден, откакто разбрах на 19.01 даже седмица преди това без да знам, само ябълки взимам да ям, задължително имам две в раницата си като излизам, че синът ми веднага иска и той 1 😅
Иначе нямам апетит ама ябълките си вървят

Общи условия

Активация на акаунт