Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 703
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
И аз търся плодове постоянно: ябълки, портокали, помело, круши. Още не съм фен на сладкото, така че наблягам на плодчета.

# 346
Всичко си хапвам и не толкова полезни храни. Интересното е, че избягвам месо, което ми беше любимо, преди това. Клоня към сочните плодове.

# 347
Всичко си ям.
Имайте предвид, че при някой витамини не се яде грейпфрут. Аз пия Елевит и мъжът ми ми каза въобще да не ям грейпфрут.

# 348
И аз съм по ябълките Simple Smile кивитата малко омръзнаха. Кисело мляко и разните там млекца за пиене. Някакви сухи глупости. Фрешчета и сладко Sad изобщо много лошо си развалих яденето.

Някой има ли отичане на краката. Работя седнала и ако не се разхождам имам чувството, че се подуват 😫🤔 не знам нормално ли е за бременност. За мен със сигурност не беше...

# 349
Вкусът ми изцяло се промени! Преди бременността сладкото ми беше страст, солено много рядко хапвах. Сега обаче нещата се обърнаха. Сладко да не видя, а соленото ми е любимо. Всичко солено що се сетите го поглъщам 😃. Не се ограничавам от нищо и честно казано за съжаление хапвам и доста нездравословни храни, но всичко е в рамките на допустимото. Любопитно ми е как сте с килограмите и коремчетата? Аз съм 11+6, започнах 52, 3 кг, а в момента съм 54кг.

# 350
Аз си хапвам горе долу всичко, но напоследък умирам за пълнозърнест хляб с любимото ми крема сиреме. И едни чушки си намерихме, кисели и леко люти.... нямам спирка 🤣 омитаме ги за нула време. Салати също многп хапвам, нямам търпение за хубавите домати и краставици лятото... Противно на вярванията, с момчетата ядях много сладко, а пък сега уж е момиче и много рядко ми се дояжда.

# 351
Аз хапвах доста вредни храни заради гаденето само те ми понасяха, но вече и тях не ги понасям много и почнах да повръщам.забременях 56кг още в началото качих 2 понеже спрях и цигарите в последствие още 1 кг и в 9г.с бях 59, но след 2седмици повръщане съм с - 1кг и пак съм 58.коремче има но още по скоро прилича на преяло отколкото на бременно 😃😃

# 352
И аз съм по ябълките Simple Smile кивитата малко омръзнаха. Кисело мляко и разните там млекца за пиене. Някакви сухи глупости. Фрешчета и сладко Sad изобщо много лошо си развалих яденето.

Някой има ли отичане на краката. Работя седнала и ако не се разхождам имам чувството, че се подуват 😫🤔 не знам нормално ли е за бременност. За мен със сигурност не беше...

Наблюдавайте го това надуване, ако има наистина такова, че при накои случаи се правят изследвания за албумин.

По въпроса с храната. Не спира да ми се гади, но и не спирам да ям. Не знам какво е това нещо. Умирам за палачинки, кисели краставички, сладичко си хапвам и всякакви вредни истории искам. Sad

# 353
Аз си хапвам горе долу всичко, но напоследък умирам за пълнозърнест хляб с любимото ми крема сиреме. И едни чушки си намерихме, кисели и леко люти.... нямам спирка 🤣 омитаме ги за нула време. Салати също многп хапвам, нямам търпение за хубавите домати и краставици лятото... Противно на вярванията, с момчетата ядях много сладко, а пък сега уж е момиче и много рядко ми се дояжда.
Говори ми за тези хубави летни домати, сънувам ги, с топъл хляб и сирене. 🌞🍞🍅
Иначе аз също наблягам на плодове и салати откакто не ми се гади. Основно, ябълки, круши и помело, банани. Няколко пъти взех грозде и ягоди. Имаме много хубаво магазинче до нас, където всичко е супер вкусно.
От няколко дни хапвам и супички и манджички, без лук!!!
Иначе месо и риба не ми се яде твърдо. Не знам как да се накарам да ям. Ако някой има идеи давайте ги насам.

Честита Баба Марта! Бъдете весели, засмени, румени и бели!

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 18:56 от P2020

# 354
От няколко дни ми е някак различно. Имам леки спазми, все едно нещо се движи или резки болки в линия. Притеснен ми е. Уморена съм и днес лежа цял ден. Бащата казва, че ям по малко от преди да забременея. Вечер, ако прекаля или ям различно неща повръщам. Започнах вит Д и вит. Б12 от 3 дни, че са ми под граница. Самоизписах си ги. Дано да се покачват, че са много важни за бебето. Установих, че с храната не става набавянето на вит. В четвъртък съм на преглед при нова АГ. Чудя се дали е добре бебето, нещо не ми е щастливо тези дни.
В един от предните постове видях, че на  19.01 научаване за бременност и сега дамата е в 12+. Как става аз разбрах на 10ти и сега съм 11+. Късно сте разбрали ли?
Имам въпрос, ако на някого се е случвало. ФМ за 13+ възможно ли е да ме върнат с невъзможност да се видят нещата, които трябва в този период.

# 355

Аз бях 47, сега съм 52 или сигурно вече 53.
Ям си наистина всичко. В началото ми се гадеше от месо, сега си го ям без проблем. Ям супи, ябълки, банани, ягоди, зеленчуци ям само краствици, че от доматите мв боли корем. Ям си и много млечни. Абе всичко си ям, то ми личи 😁

# 356
Момичета аз с един въпрос. Днес ми излязаха микробиологията и цитонамазка. Микробиологията е без изолиран патоген, цитонамазката - 2род. Акушерката каза всичко е супер. Ама мен ме притеснява че аз имам течение дали е възможно да има нещо въпреки добрите резултати. Иначе ми взимаха и урина и там всичко е чисто.

# 357
Момичета аз с един въпрос. Днес ми излязаха микробиологията и цитонамазка. Микробиологията е без изолиран патоген, цитонамазката - 2род. Акушерката каза всичко е супер. Ама мен ме притеснява че аз имам течение дали е възможно да има нещо въпреки добрите резултати. Иначе ми взимаха и урина и там всичко е чисто.
Течвнието през бременността е нормално. Няма страшно щом изследванията са ОК

# 358
Благодаря ти

# 359

Здравейте, аз тези дни се чувствам доста свежо и почнах да се притеснявам всичко наред ли е с бебо Blush вече минах 10г.с. и започва 11.

Мен много ме влече хляб, обаче пък не е добре за килограмите Grinning Лека полека се завръща апетита към храните, които обичам, само месото, което ми е любимо все още не. Хапвам доста ябълки, а за вечеря задължително салата със сирене и маслини или таратор.

Общи условия

Активация на акаунт