Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 634
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, тези дни и аз се чувствам прекрасно, чак ми е странно. Килцата започнаха лесно да вървят нагоре Bowtie

LadyIce, може ли да споделиш къде се консултира. Според следящия лекар мерафолиевата киселина е достатъчна. Днес съм при Лисичков за консултация по резултатите.
Честит празник, дами Simple Smile Моите консултации са с имунолог- доц.Конова, ендокринолог-др Костадинов, АГ В.Димитров и Д.Давидова, всички консултации правя в Бургас. Тромбофилията не е за подценяване,  едната ми загуба е 99% причинена от нея Hands V

# 466
Честит празник, мили момичета! Бъдете здрави, щастливи и обичани! Нека всичко да ви е наред и септември да гушкаме здрави бебоци! Хубав празник! HeartFlowers Bouquet

# 467
Честит празник, момичета! Flowers Hibiscus Пожелавам ви винаги да се чувствате обичани!
Относно главоболието, моето минава с газирана вода с лед, резени лимони и краставици + две кръгчета краставици на очите. В тиха и тъмна стая и до 30/40 мин съм забравила, че ме боли.
Добре дошли на новите момичета! Започвам да правя списък с никовете, половете и термините(който си е споделил). После ще го пусна, за да може ако съм пропуснала някоя да я добавя.
Хубав и усмихнат ден на всички и нека днешното усещане за прекрасност, да не е само днес. Nature Sunny

# 468
Честит празник, дами! Нека бъдем здрави, ценени и обичани! Безпроблемно преминаване през този етап 🌸 и септември всяка от нас да прегръща малки, сладки пандишпанчета 🤰🏻💕

# 469
Честит празник и от мен! Бъдете здрави и обичани, с лека и безпроблемна бременност и хубав финал през септември! 🍀🌸🥀

# 470
Честит празник, мили дами! Бъдете здрави, обичайте себе си и се радвайте на малките неща. Heart
Чери, благодаря за старанието Flowers Hibiscus

# 471
Честит празник, мили дами!🌹 Бъдете безгранично щастливи, обичани и обичащи, ценени и борещи се! Нека всички се радваме на безпроблемна бременност и през септември да се радваме на малки, пухкави бебчета! ❤🌸🌺

# 472
Имам един въпрос към бъдещите майки:
-До колко вярвате в съвпадението между зодия, в зодии като цяло?
Бъдещите бебета ще са - девички или везни.
Аз лично съм зодия Дева и се подразбира към кое имам пристрастие..

# 473
Честит празник, момичета!
Бъдете здрави, винаги щастливи и мнооого обичани! 🥂💐
За зодиите - синът ми е овен, сега това се пада дева.. Какво да кажа, хич не съм фен на тия зодии, ама не можем да си ги избираме 🤣🤣🤣
Само да са живи и здравички, то асцедента май е по-важен.😁

# 474
Честит празник бъдещи и настоящи мами 🌹 Бъдете ценени и много обичани.

На мен изследванията са ми готови,всички са 6+ без вагиналния секрет.Излезна бактерия коринебактериум.. 🤨 трябва да мина уролог и антибиограма за да пия антибиотик + лечение с макмирор. Вие как сте?

# 475
Честит празник, дами!! Плахо се присъединявам към вас Simple Smile на 26 години съм и съм с 2 неуспешни бременности. Надявам се този път всичко да е наред. Следващия понеделник ще правим ранна МФ + БХС, но забравих да попитам лекарите дали трябва да бъда гладна, когато ми взимат кръв... Ще се радвам да ми кажете при вас как е минало Simple Smile успех на всички!

# 476
Честит празник, дами!! Плахо се присъединявам към вас Simple Smile на 26 години съм и съм с 2 неуспешни бременности. Надявам се този път всичко да е наред. Следващия понеделник ще правим ранна МФ + БХС, но забравих да попитам лекарите дали трябва да бъда гладна, когато ми взимат кръв... Ще се радвам да ми кажете при вас как е минало Simple Smile успех на всички!
Не, за кръвта на БХС няма значение дали е на гладно или не. Стискам палци всичко да е ок и тази да е успешна бременност. Hug

# 477
Честит празник и от  мен ,🤗🌷⚘.Аз бях на макмирор заради кандида , предписа ми ги АГ , който ме следи по здравна каса , но заради тромбофилията се наложи да ме следи още един лекар , според нея било твърде рано за него и каза да го спра, но поставях само свещички не съм приемала нищо през устата.
Честит празник бъдещи и настоящи мами 🌹 Бъдете ценени и много обичани.

На мен изследванията са ми готови,всички са 6+ без вагиналния секрет.Излезна бактерия коринебактериум.. 🤨 трябва да мина уролог и антибиограма за да пия антибиотик + лечение с макмирор. Вие как сте?

# 478
По отношение на зодиите - на мен са ми интересни, но нямам лични впечатления от всички.
Познавам както абсолютни представители на дадена зодия (все едно за тях са писани характеристиките), така и хора, които нямат почти нищо общо с характерните особености на зодиакалния си знак.
Жени Деви познавам и г/д се разбирам с тях, но моето се очертава мъж, а там изобщо нямам понятие какво мога да очаквам. Bowtie

# 479
Честит празник, мили дами 🤗 бъдете обичани и много щастливи 🌻

Аз вярвам в зодиите и за съжаление хич не си падам по деви. Аз съм везна, ама сме избързали с месец с правенето 😂 Моето бебче може и да реши да излиза като лъв..нищо не се знае, че и с тази миома не знам докога ще е безпроблемно и може да се учат нещата преди 40та седмица :/ Но каквото такова..Вярвам няма случайни неща и всичко ни учи, така че може да имаме уроци да учим от девите 😁

Общи условия

Активация на акаунт