Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 653
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,какво пиете освен парацетамол за адско главоболие.
От стрес е и с парацетамола не минава,а не издържам вече.Кръвното е ОК.
С АГ не мога да се свържа.Помагайте

Аз пия една чаша вода с малко сол в нея и ми разминава главоболието. И аз бях последните седмици с често и силно главоболие, но увеличаване на приема на вода и ако не помогне - чаша вода със сол определено оправяха нещата

# 451
Момичетааа
Големи приказки _луда ли съм да се съгласявам на цитонамазка и тн
Ох боже....  Никъде не сън писала, чр ми е правена колоскопия - взет само секрет за цитонамазка..
Направила ми е АГ, така е преценила.
Достатъчно ми е притеснено, че имам раничка и чакам резултати от цитон. 😳
А вие още и скачате кой бил луд, как можело докато съм бременна и тн

Дано всичко при всяка от нас е наред!

# 452
Бела, не се притеснявай, довери се на добър и надежден лекар и всичко ще е наред.
Аз също имах раничка, но за късмет преди бременността. За такива проблеми по принцип е добре да се обърнеш към онкогинеколог - спрямо изследванията и колпоскопските данни ще ти назначат биопсия, последваща интервенция (ако е нужно) и т.н.
Но предвид, че в момента си бременна, и аз мисля, че ще отложат за момента третирането й по какъвто и да е начин.
За Бургас мога да ти препоръчам отличен лекар, от който аз съм много доволна.

# 453
Преди години и и аз имах. Но на цитонамазка никога не ми е излизала лоша група, освен спомената грешка. Правих си Hp изследване, излезе от най рисковите. Доктора каза, че Hp се променят във времето. След време може този вид да е изчезнал или да имам нов. Но не се притеснявай, важно е да издържиш няколко месеца и да действаш с по обстойни прегледи. Аз тогава с горенето се забавих поне година. През това време все нещо се лекуваше или пропусках чистите дни.

# 454
Момичета,какво пиете освен парацетамол за адско главоболие.
От стрес е и с парацетамола не минава,а не издържам вече.Кръвното е ОК.
С АГ не мога да се свържа.Помагайте

Аз пия една чаша вода с малко сол в нея и ми разминава главоболието. И аз бях последните седмици с често и силно главоболие, но увеличаване на приема на вода и ако не помогне - чаша вода със сол определено оправяха нещата
Благодаря,ще пробвам и това..Три дена е вече,по цяла нощ будувам,кръжа от едната стая в другата.
Може би е пристъп на мигрена.
Пих детска доза Оки ,отпусна ме ,спала  съм 2-3часа .

# 455
На цитонамазка не винаги ясно се индикира за проблем, или по-скоро колко е сериозен той що се касае до наличието на раничка.
Затова се гледа с колпоскоп, за да се види колко е засегнатия участък (той се характеризира с червени петна по шийката - като възпаление), след това се взима биопсия (безболезнено е, просто част от тези червени участъци се свалят за анализ), което се прави,  за да се определи степента на възпаление - CIN 1, 2 или 3.
Спрямо това се решава с каква манипулация се третира.
Горенето е остарял метод, а и доста агресивен - с напредването на технологиите има къде по-щадящи манипулации. Но е факт, че продължава все още доста да се практикува.
Но както и да е, не това е фокусът на темата.
От моят лекар знам, че често тези неща се развиват доста бавно, просто трябва следене.
Вярвам, че всичко ще е наред, Бела Simple Smile Може и с години да си ги носим без развитие и последствия.

# 456
Момичетааа
Големи приказки _луда ли съм да се съгласявам на цитонамазка и тн
Ох боже....  Никъде не сън писала, чр ми е правена колоскопия - взет само секрет за цитонамазка..
Направила ми е АГ, така е преценила.
Достатъчно ми е притеснено, че имам раничка и чакам резултати от цитон. 😳
А вие още и скачате кой бил луд, как можело докато съм бременна и тн

Дано всичко при всяка от нас е наред!
Аз говорех по принцип за бременност и цито, не специално за теб. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред!

# 457
Здравейте, аз съм вече 13+3 сед и усещам голяма промяна - имам повече енергия, вечерния ми сън се пооправи, не ми се гади толкова, даже изобщо. Първите 12 сед бяха кошмар. Сега пак не е както с първата ми бременност но определено е една идея по-добре 😅👍
Дори най-после ми се прияде нещо - тиквички , как ли не ги правя и не ми омръзват, моят мъж вече знае като иде в магазина да вземе тиквички и без да са му в списъка 😅🙈

# 458
Здравейте, аз съм вече 13+3 сед и усещам голяма промяна - имам повече енергия, вечерния ми сън се пооправи, не ми се гади толкова, даже изобщо. Първите 12 сед бяха кошмар. Сега пак не е както с първата ми бременност но определено е една идея по-добре 😅👍
Дори най-после ми се прияде нещо - тиквички , как ли не ги правя и не ми омръзват, моят мъж вече знае като иде в магазина да вземе тиквички и без да са му в списъка 😅🙈

В 11 г.с съм и чакам с НЕТЪРПЕНИЕ да ми се оправи съня.
Много се радвам,дано всички сме добре до финала.
Аз съм настинала и имахме съмнение за ковид,но пробата ми е отрицателна(слава Богу)

# 459
За главоболието все забравям да пиша, че може и шуслерова сол 7. 10 таблетки в топла вода. На мен ми е помагало много пъти.

# 460
Здравейте, момичета, аз малко със страх се представям: На 37г, една страхотна бременност преди почти 8г и здраво палаво момче, 2 неуспешни бременности и сега стискам палци за 26.09 Simple Smile
След неуспешните бременности съм на няколко терапии заради проблемите които открихме, и се надявам е работейки в екип от няколко доктора ще имаме успешен финал.
Засега съм с гадене и киселини и постоянна отпадналост, кг нямам качени по корема, само на гърди качих пак един размер Hands V
Здравейте Blush

Реших и аз да пусна един основен пакет за тромбофиля, защото имах запушване на вена с предната бременност. Но пък излезна друго, търсих по мненията назад, но не открих къде се коментираше.

До колкото разбирам трябва да пия метафолиева киселина (бях почнала така или иначе преди 2 седмици). Има ли друг с такива резултати да сподели Blush Ще ги покажа и на следящата, чудя се да и звъня ли или да изчакам 10 дни до следващия записан час.
Няма да е само фолиевата киселина /аз съм на Неофолик/ , отделно ще има препарат за разреждане на кръвта и добавки. Аз съм със същите мутации.
P.S. иам ли фейсбук група? там бих мога да съм по- активна Simple Smile

# 461
Lady Ice, добре дошла. Вярвам, че всичко ще е наред!
За Фейсбук групата виж в първия пост на тази тема и пиши на някое от момичетата да те добави.

# 462
Здравейте, тези дни и аз се чувствам прекрасно, чак ми е странно. Килцата започнаха лесно да вървят нагоре Bowtie

LadyIce, може ли да споделиш къде се консултира. Според следящия лекар мерафолиевата киселина е достатъчна. Днес съм при Лисичков за консултация по резултатите.

# 463
Честит празник настоящи и бъдещи майки!
Бъдете здрави, усмихнати и нека щастливите мигове да ни съпътстват във всеки наш ден!

# 464
Честит празник, момичета!!! Flowers Hibiscus
Без проблеми да ни върви и след няколко месеца да гушкаме нашите рожби.

Общи условия

Активация на акаунт