Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 621
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Нв вярвайте много на термини. Малко жени раждат на термин.
Аз със сина ми имах 3- 22-ри април, 16-ти април и 14-ти април. Родих го на 7-ми април 🤣
Сега съм с термин 16 септември ама не ми се вярва грам, че на тази дата ще родя 🤣

# 526
Жените дева не са по-малко инати. Моята братовчедка (близки сме много като сестри) е дева и е същият инат и педант като мъжът ми. Аз им казвам, че с тях по отделно излизам, заедно не защото ми идват в повече. Не може да си представите какво е да ходиш по магазини с представител на тази зодия. Те винаги си представят нещо, което не съществува. Иначе са добрички, много добри приятели, забавни.
Добри анализатори на ситуациите. Обаче винаги трябва да ги побутваш за някакви неща, не са амбициозни.   
Аз също съм Везни, мъжът ми е Дева, и чакаме Дева...пол още не знаем със сигурност. Ако съдя по мъжа ми - нека е живо и здраво на първо място бебето, и дано е момиче 😀 Големи инати са мъжете Дева в моето обкръжение, могат да спорят постоянно, а за момичета Дева нямам кой знае какви наблюдения 🤔

# 527
И моето човече се очертава да е Дева. Имам само една приятелка представител на зодията. Изобщо не е педантична, даже бих казала, че е разхвърляна и хаотична. Много добър човек е и верен приятел, оправна е, малко сръдлива и прекалено емоционална, но като цяло е много готина. Според мен си има някакви закономерности при зодиите, но не трябва да се втренчваме прекалено. Все пак всеки човек е различен и личността далеч не се оформя само спрямо зодиакалните знаци.

# 528
Съгласна съм за термина, с първата бременност имах 09.08, после 31.07 и финален 25.07, а накрая се оказа че родих на 20.07 😅

# 529
Разбира се, термина е само ориентир. Аз и преди съм казвала- момчетата ми вървяха с по 2 седмици напред (не са ми променяли термина), и въпреки това първия се роди на термин, а втория даже го преносих. Та, аз съм с термин 11.09. и шанса да е друго освен дева е минимален. Дано поне едното ми дете да е подредено 🤣

# 530
Здравейте и от мен. Записвам се в групата на септемврийските бебета, тъй като очаквам 2 броя двуяйчни близначета и съм в 10та г.с. На 33г. съм и това ми е първа бременност Blush
Принципно терминът ми се води 04.10., но четох, че близнаците се раждат по-раничко. Така, че ще следя и двете групи BlushЩе се радвам да споделяме опит.

# 531
Лека бременност и две много дундести бебчета ❤
[/b]
Здравейте и от мен. Записвам се в групата на септемврийските бебета, тъй като очаквам 2 броя двуяйчни близначета и съм в 10та г.с. На 33г. съм и това ми е първа бременност Blush
Принципно терминът ми се води 04.10., но четох, че близнаците се раждат по-раничко. Така, че ще следя и двете групи BlushЩе се радвам да споделяме опит.

# 532
Днес беше моята ранна ФМ в МЦ Марковс при д-р Елена Павлова. Беше много мила, предразполагаща и обясняваше в детайли. Даде ми и диск със снимки. Даде и 90% прогноза за пола. Струваше 130 лева, а утре трябва да отида до Майчин Дом, за да дам кръв за БХС, тъй като в момента това се случва безплатно там.

Доволна съм от прегледа и бих направила и следващата ФМ при нея, когато стане време. Relaxed Презичисли ми термина и за момента се очертавам за 15.09.

# 533
Мина и моят преглед при д-р Икономова.
Копирам направо какво написах и в групата във ФБ:
Момичета, мина ми феталната. Всичко е перфектно! ♥️
Май е мома. Не видяхме пенис. Ама на 100% все още не могат да кажат.
Така се развълнувах, че всичко е нред с бебето. Дано до края е така.
Докторката каза, че феталната е минала като по учебник, отдавна не е имала такава, всички показатели на бебето са перфектни, не спря да маха, да се върти, да рита, супер енергично.
Таткото още не вярва, че е мома, така че ще ида след седмица пак да ми потвърдят…
 (така каза лекарката-ако искам да знам на 100% да ида след седмица)
Та да е сигурен човека поне, че в 14 седмица топки няма как да пораснат 🤣🤣🤣
И термина вече не ми е на 16-ти, а на 12 или 13-ти.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 22:50 от ДидСън

# 534
Ай честито, и аз съм за 13.09 Simple Smile

# 535
Честито, момичета 🍀 леле какви хубави новини, с нетърпение чакам и аз този момент и се надявам на същите добри резултати като вашите 🌸

# 536
  • Пловдив
А да попитам , на ФМ дават ли диск със запис ,като видео нещо ?

# 537
Може ли да ме добавите в фейсбук групата ?

# 538
Nina_nina, зависи къде ще я правиш. На места дават снимки, на други записи. Някой посъветва да си вземе човек флашка. На мен ми записаха на диск около 20-30 секунди, а даже и не бях питала. Може да попиташ предварително:)

# 539
А да попитам , на ФМ дават ли диск със запис ,като видео нещо ?

На мен без да питам ми дадоха над 10 снимчици и отделно диск със същите снимки, и с няколко клипчета на движенията на бебчето 😊 Би трябвало всички лекари да дават дискове, но кой знае... 🤔

Общи условия

Активация на акаунт