Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 633
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Хахах falan и аз съм Везна, а очакваме мъжка Дева (макар че таткото се надява все още да има грешка и да е момиче). Нямам кой знае какви впечатления от мъже Деви, така че ще бъде интересно.

# 481
Честит празник 🥰💕💐

За зодиите - синът ми е рак и много харесвам тази зодия, преди това не знаех нищо за нея.
Бебето ще е дева, ами аз не си я представям тази зодия за момче, имах много съученички деви и имам впечатления само за момичета. Ако е момче ще ми е странно 😅

# 482
Момичета, честит 8 ми март и от мен. Бъдете щастливи бъдещи мами и обичани и обгрижвани жени.
Аз въобще не съм "хепи", че ще е дева. Но май мъж дева е по малкото зло. Не виждам никакъв шанс да е лъв. Моя термин е на 18.09. Аз още нямам ранен скрининг, нямам АГ, нямам изследванияь няма и пол. Но за макмирор след 16та седмица, когато се е оформила плацентата изцяло. Така си мисля.

# 483
Кажете си мнението за мъжете Деви де Grinning

# 484
Синът ми е везни, мъжът ми е дева. Какво да кажа за девите... абсолютни перфекционисти, което до известна степен е добре...но ще дам един пример. Мъжът ми държи на перфектна чистота въпреки, че аз чистя. В тази връзка синът ни (8г. И половина) и до ден днешен понякога отказва да се нахрани докрай просто защото баща му постоянно го дебне с думите “Внимавай”, “Ще падне на земята” , “Не пипай нищо докато ядеш” и други подобни. Това е най-изнервящото за мен. Знам и за дуги деви, които са педанти на тема чистота.

# 485
Мира, аз имам приятелки Деви- чудесни са. Ама за мъжете не знам какво да кажа Grin нямам наблюдения.

# 486
Честит празник! Flowers Hibiscus

Относно зодиите- в нас е пълна мешавица! Мъжа ми е телец, големия ми син е близнаци (ужас е това🤣), мъничкото е лъвче, а аз съм стрелец. Над дева никакви наблюдения нямам, но скоро ми казаха "дано като ще е дева, да не е момче" 🤣 Едва ли ще се роди толкова по- рано , че да е лъв...

# 487

Здравейте,
Терминът ми последно е 27.08.21, поради по дълъг цикъл си мислих, че ще е 5.09.21, но се оказва, че овулацията не е била толкова късна. Не разбирам много от тези неща.
Аз съм зодия лъв, казвам се Пламена (майка е настоявала за Памела, но тати искал Пламена), отива ми на характера и на зодията. Съпругът ми е дева, абсолютен мъжки представител на зодията с всички плюсове и минуси. Бебчето ще е или лъв или дева, така, че какво да ви кажа, все с някой от нас ще се разбира.
Иначе много се радвам, че ще чакаме лятно бебе, защото обичам летни рождени дни, можеш да празнуваш навън сред природата, някак си така си представях нещата, да родя от юни до септември, така и ще стане. Съдбата си знае работата.

# 488
Честит празник момичета! Flowers Bouquet
Нямам абсолютно никакво наблюдение над зодия дева. Аз съм стрелец, мъжлето е везни... но имам едно такова чувство, че ще излезе август (термина ми е 5.09.), тъй че може и лъвче да е. Но все пак се моля да е живо и здраво пък каквото такова.

# 489
Аз също съм Везни, мъжът ми е Дева, и чакаме Дева...пол още не знаем със сигурност. Ако съдя по мъжа ми - нека е живо и здраво на първо място бебето, и дано е момиче 😀 Големи инати са мъжете Дева в моето обкръжение, могат да спорят постоянно, а за момичета Дева нямам кой знае какви наблюдения 🤔

# 490
Моето се пада живот и здраве везни, но аз харесвам педантичността в девите. От малки не търпят разхвърлени играчки, изцапани дрехи, понякога даже идва в повече 😀 Всички деви, които познавам са такива.
Моето дете е скорпион, не знам дали сте си имали работа с такива, но с мъжа ми се шегувахме, че февруари месец преустановяваме всякакви опити за бебе ( тогава се правят скорпиончетата ) 😀

# 491
Аз съм дева- тотална пичерфекциоистка , паника, чисти, подрежда, мърмори.
Мъже деви- стиснати(важи за повечето), перфекционисти, мрънкат.
Везни-така ме дразни липсата на решителност в някои аспекти.. незнам!(нищо лично)
Пожелавам си женско, дева! Да стопим лагерите на тати водолей.
Иначе съм на ФМ и БХС на 12, стискайте палци!

# 492
  • Wonderland
Здравейте,момичета! Hug
От зодии не рабирам ама въобще. Аз съм риби,мъжът ми е лъв,синът ми скорпион. Общо взето си ме командват както си искат. Joy
Двамата трудно мелят брашно заедно,но някакси успявам да балансирам нещата.
Терминът ми е за 29.09 ще видим как ще се спогаждаме. Пожелавам си едно момиченце, за да се изравним поне ако не мога да им надвивам.Joy
Днес бях на преглед и доктора ми предложи Неинванзивен пренатален тест или амниоцентеза заради възрастта ми (32г.) и кръвоизливите,които правих.
Видимо всичко е наред на ехографа,каза че няма притеснения,но за наше успокоение. Амниоцентезата ме плаши много...някоя от вас има ли опит с тези неща? Категорично АГ ми каза,че няма смисъл да правя БХС,защото ще ми даде висок риск и пак ще опрем до горните две.
Определено въпреки сумата за Неинванзивния тест е висока доста, но съм склонна да се насоча към него за наше спокойствие. Искаше ми се да чуя още някое мнение от бременна мама.

# 493
tzveteto89 заради възрастта? 32?
При положение, че всичко е наред, ми се струва безумно... и аз съм на 33 , но риска ми излезе нисък, всичко е супер на ехографа, не са ми и намеквали за допълнителни тестове...

# 494
  • Wonderland
И аз това се замислих,че възрастта не ми е кой знае колко висока, плюс всичко това ми е втора бременност. Просто незнам какво да правя? Объркана съм и в същото време искам да направя всичко,което е необходимо, за да бъде всичко наред.

Общи условия

Активация на акаунт