Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 42 952
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
  • Germany

За коремите... ОГРОМНА съм от сега 😁
10+4 седмица съм 🤣🤷😳🤦
Наистина ти личи доста. Simple Smile на мен още не , а ще ми е второ хахах

# 196
И аз хапвам най-вече варено и печено, плодове и понякога салати.
Няколко дни не ми се гадише, обаче вчера докато си миех зъбите, стана страшно.
Днес със страх и набързо ги измих, не знам има ли някой като мен.
За дрехите, вече не мога да си нося домашните долнища, стягат ми ластиците, нямам голям корем, а по-скоро подуване, започнах с клиновете за бременни. Видимо са ми големи в областта на корема, но е толкова комфортно.
От известно време забелязвам силно окосмяване по-корема и косата ми е станала доста по-бързо омазняваща се (два дни), преди на 4 ден изглеждаше като сега изсушена...
Дали всичко това се дължи на хормони ?

Поздрави на всички и ви пожелавам една позитивна неделя 💐💝
Каква храна хапвате,гледам да разнообразявам...ядох един ден пържено,явно ще го спра него,че не ми се отрази ок.Предимно плодове гледам напоследък,храна готвена на фурна...Чудя се какво да измислям и какво да предвиждам за ядене.

За дрехите ми се струва рано да се купуват Thinking

# 197
Диди, много си сладка Heart Eyes
P2020, това за окосмяването по корема и при мен го има - толкова космат никога не е бил. Тази седмица съм на кола и ще го мина и него. Grin
Казвали са ми, че косата става много хубава и спира да пада по време на бременността, но моята пак си пада, но предпочитам така, отколкото след това да трябва драстично да я скъсявам, както направиха мои приятелки, че на кичури им падаше.

# 198
  • Wonderland
Диди, чудно е коремчето Heart
Оххх,за косата не ми се говори. Омазнява ми се толкова бързо,днес мия и утре вече е кошмар. Дали е от утрогестана,който продължавам да слагам вагинално незнам, но няма оправия май и изглежда една суха и никаква..... Cry А от няколко години ползвам само професионална козметика за коса и до преди известно време беше прекрасна,но това да ми е проблема.
Ето ме и мен 9г.с. Blush

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 12:02 от tzveteto89

# 199
Здравейте! Не съм се включвала отдавна.Хоп и аз в новата тема! Страхотни коремчета сте заформили момичета! Аз съм 12г.с. +3 дни и изобщо не ми личи, въпреки,че ми е втора бременност.С първата стартирах като кг 43 и ми пролича чак в 6-ти месец а бебето си беше супер с кг.Сега май пак натам отиват нещата.Не съм споделяла още с никого,че съм бременна.Дори и най-близките не знаят.Аз съм си на фраксипарин до края на бременността.От 11г.с. ми отшумяха всички неразположения , които имах като гадене,умора,световъртеж.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 21:05 от sunshine_89

# 200
Здравейте, момичета!
Дидсън, tzveteto89 - чудни са ви коремчетата!
Ей го и моето, прощавайте за развлечения анцунг, ама е толкова мекичък и удобен, че не ми се сваля 😆
Ще се възползвам днес, че изгря най-накрая малко слънце при нас, та ще се разходим край морето, че имам чувството, че съм се сраснала с дивана.
Момичета, вие как мислите да процедирате с пазаруването? Като видите и харесате нещо, или всичко накуп след достигане на определен месец?
Аз мислех януари поне количка да вземем, че имаше страхотни намаления, ама така и не взехме..

# 201
  • Wonderland
KissTheRain чудесна си Heart , а тези анцузи са ми най-удобни Hug
За пазаруването- с предишната бременност преди 10 години не съм купувала нищо до последно,бях рискова бременност, и реших до последно да не купувам нищо,и накрая бях дала списъка на мъжа ми и родителите ми и те напазаруваха докато ние 10 дни бяхме в болницата. Синът ми се роди недоносено и трябваше да ни задържат малко повече,но пък това време помогна на всички да се организират.
Сега обаче мисля след 7мия месец лека полека да започна да си набавям всичко.

# 202
Здравейте, момичета!
Дидсън, tzveteto89 - чудни са ви коремчетата!
Ей го и моето, прощавайте за развлечения анцунг, ама е толкова мекичък и удобен, че не ми се сваля 😆
Ще се възползвам днес, че изгря най-накрая малко слънце при нас, та ще се разходим край морето, че имам чувството, че съм се сраснала с дивана.
Момичета, вие как мислите да процедирате с пазаруването? Като видите и харесате нещо, или всичко накуп след достигане на определен месец?
Аз мислех януари поне количка да вземем, че имаше страхотни намаления, ама така и не взехме..
Че какво ти е на анцуга? Супер си е!
Всичко имам от сина ми. Само трябва да купя за изписване дрешки, ваничка и нов шезлонг, че моят син вървеше дебеличък и много висна 🤣🤣
Ако обаче е момиче ще накупувам розови, лилави и всякакви момичешки дрешки😁
Няма да се сдържа просто, познавам се.
Иначе всичко друго имам в излишък. Със сина ми купувах всичко що видя 🤣🤦

# 203
Страхотни коремчета, мами 🥰

Относно пазаруването, ние вече имаме количка, беше намален модел и марка, която исках и я взехме. Мисля да купувам каквото ми хареса и когато ми хареса, искам всичко да си подредя, изпера, изгладя и наглася по мой вкус и виждания.

Относно дрехите за бременни, днес взех първите дънки. На работа по принцип ни искат елегатно, та имам все още 1 панталон, който ми става и не ки стяга на корема. Моите дрехи - дънки, панталони ми стават, но много ми притискат коремчето. Аз нямам чак толкова кръгличко като вашите, по скоро доста подуто 🤰🏻

# 204
10с. първа бременност. Аз си мислех, че до 3-4 няма корем, но уви. То моя изглежда като на просто пълничък корем. Иначе за ресторантите бяхме на почивка, в хотели си работят. А и в квартала имаме едно шано работещо.
За пола ми се иска да накарам на ФМ да ми го напишат на листче и да го сгънат. Искам да е изненада за двамата. Аз нямам силни предпочитания за пол, така че ще устоя. 

# 205
Страхотни коремчета , момичета!

Аз имам много неща от баткото, но и много продадох, та ще има много за пазарене. Обичам всичко да си избирам сама, така че предполагам към 7я месец живот и здраве вече ще направим голямото пазаруване. Имам количка, но смятам да я продам и да си купя нова. Края на май правят намаления в комсед и хиполенд и мисля да се възползвам тогава да взема някой неща.

# 206
АГ каза пак момче, така че освен количка и столче, няма да има кой знае какво за купуване. Grinning

Е от мерак, ще му взема няколко нови дрешки, но наистина имам много и запазени от баткото.

# 207
В коя седмица при вас се видя пол?
При мен с първата бременност видяха на 4Д,на всички други прегледи не се виждаше.Все се криеше и втория път беше,когато раждах 😄

# 208
🥰 какви сладки коремчета 🤗🤗

Аз вече имам списък за пазаруване, но мисля да не бързам, мислех си юли да почна да пазарувам, но може и май месец да е.
С предната бременност, раждах юли, а накупих нещата края на май
Нямаме нищо запазено от синът ми, така че ще се взима всичко на ново.
Мисля обаче, ако видя намалено яке за бебе носене за зимата да си взема, че на бързи разходки ще ми е по-удобно в слинг/раница да притичваме.
Някой има ли опит дали тези якета са удобни ?

С предната ми бременност разбрахме пола в 20-21сед, сега обаче имам допълнителна здравна осигуровка и ми предлагат скан 16-20 сед за пола и дали вс е наред и мисля да се запиша.

Днес ми е часът за скан, чакам го от 19.01, стискайте ми палци 🤗🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻🤞🏻

# 209

Ето ме и мен сутрин 9+2г.с.; на път за работа, вечер е доста по-изпъкнало 😄

Общи условия

Активация на акаунт