Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 745
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
Аз вече явно в 13та седмица се чувствам по-добре. Поне я няма морската болест. Пак ми става лошо от лук, месо, яйца и т.н. ама поне не ми е замаяно постоянно.

Да ви се оплача от опита ми с ФМ в Оскар Клиник. Значи отидох на още 1 преглед по настояване на АГ доктора ми при др Стратиева. Имал и доверие и т.н.
Та отивам в Оскар Клиник, което е на майната си в Кръстова вада. Рецепционистките са като в център за естетична хирургия 😂 и се държат все едно съм отишла маникюра да си правя там. Много непрофесионално... та преглъщам и засядвам да чакам тоя върховен преглед. След поне 1 час чакане след часа ми идва една млада докторка и ми казва, че ще започне прегледа, а Стратиева ще го довършела. Това го бях чула из форума и бях подгогвена за тоя сценарии и викам да не правя цирк. Младата докторка беше много мила все пак.
Стратиева влезе за 20 секунди да надникне на екрана. Подчертавам не е разглеждала детайлно, явно и 1 поглед й стига, ако е добра все пак. Не мога да съдя дали е могла да види нещо. Нямаше никакви проблеми явно и не се е задълбочавала, ама за мен е неприемливо.
Предпочитам да ми кажат още в началото, че е преглед под нейна супервизия, а не направен от нея. Имайки предвид, че е почти най-скъпата ФМ в София и т.н. и записваш месец по-рано....доста разочароващо.
Като задълбоченост прегледа нямаше общо с този в Надежда, който беше много подробен и като информация и времетраене т.н. 😒

# 286
Аз вече явно в 13та седмица се чувствам по-добре. Поне я няма морската болест. Пак ми става лошо от лук, месо, яйца и т.н. ама поне не ми е замаяно постоянно.

Да ви се оплача от опита ми с ФМ в Оскар Клиник. Значи отидох на още 1 преглед по настояване на АГ доктора ми при др Стратиева. Имал и доверие и т.н.
Та отивам в Оскар Клиник, което е на майната си в Кръстова вада. Рецепционистките са като в център за естетична хирургия 😂 и се държат все едно съм отишла маникюра да си правя там. Много непрофесионално... та преглъщам и засядвам да чакам тоя върховен преглед. След поне 1 час чакане след часа ми идва една млада докторка и ми казва, че ще започне прегледа, а Стратиева ще го довършела. Това го бях чула из форума и бях подгогвена за тоя сценарии и викам да не правя цирк. Младата докторка беше много мила все пак.
Стратиева влезе за 20 секунди да надникне на екрана. Подчертавам не е разглеждала детайлно, явно и 1 поглед й стига, ако е добра все пак. Не мога да съдя дали е могла да види нещо. Нямаше никакви проблеми явно и не се е задълбочавала, ама за мен е неприемливо.
Предпочитам да ми кажат още в началото, че е преглед под нейна супервизия, а не направен от нея. Имайки предвид, че е почти най-скъпата ФМ в София и т.н. и записваш месец по-рано....доста разочароващо.
Като задълбоченост прегледа нямаше общо с този в Надежда, който беше много подробен и като информация и времетраене т.н. 😒

Леле звучи ужасно.. и аз съм там, но при Анна Богданова, бях се записала и в Токуда, но там са си вдигнали цените и ФМ е 160лв, а БХС - 50лв. Не че в Оскар е много по-евтино. Но в Токуда с паркирането е ужасно. Трябва поне час по-рано да си там, за да успееш да влезеш в паркинга им. На мен като локация и двете са ми сравнително близо, ние живеем до Южния парк.
Иначе и аз съм чела негативни мнения относно чакането и рецепция... чак ме е яд, че отмених часа в Токуда... а как се казваше лекарката, която те преглежда?

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 11:44 от Mama2021

# 287
И аз първоначално се чудех къде да си водя бременността в Щерев или в Надежда. В Щерев четох доста негативни отзиви, отделно бях ходила преди това на профилактичен бях се записала при жена, оказа се че има специализант които беше мой набор( добре че излезе за прегледа ми). Знам че и младите доктори трябва да се учат, но все пак се записваш при някои доктор, защото е добър и даваш сумати пари и накрая някой се учи на теб. За това избрах Надежда, за момента съм доволна. Всички са много любезни като започнем с момичетата на рецепция, каса и доктори. Не съм чакала повече от 5мин за часа ми за преглед.

# 288
Да, в Надежда всички от доктори до администрация и лаборанти работат много професионално.
При кой се следиш?

# 289
Да, в Надежда всички от доктори до администрация и лаборанти работат много професионално.
При кой се следиш?
При д-р Личева, много лъчезарен човек, колкото и въпроса да и зададеш винаги обяснява. ФМ направих при д-р Чачева, също страхотна, сега ще се боря за час при нея и за втората ФМ. При взимане на кръв понякога ми става лошо, когато споделих с лаборантката ми каза да не се притесням, сложи ми стола в полу легнало положение и над 5 пъти ме пита дали съм добре винаги с усмивка. Д-р Личева само АГ прегледи прави в болницата, ЖК води само в Мол Парадайс, но като цяло и там ми е по-удобно. Blush

# 290
falan1, благодаря за споделената информация. Аз утре съм на първа ФМ при д-Р Патрикова в Надежда, а на 2-ти март при Стратиева в Оскар. Както ти каза и моят АГ я похвали за професионализма, но по разказа ти, наистина не звучи топ. Ти при кого беше на ФМ в Надежда? Веднага ли излизат резултатите от БХС и на 3Д ли гледат за ФМ. Благодаря 🙃

# 291
falan1, благодаря за споделената информация. Аз утре съм на първа ФМ при д-Р Патрикова в Надежда, а на 2-ти март при Стратиева в Оскар. Както ти каза и моят АГ я похвали за професионализма, но по разказа ти, наистина не звучи топ. Ти при кого беше на ФМ в Надежда? Веднага ли излизат резултатите от БХС и на 3Д ли гледат за ФМ. Благодаря 🙃
О, и аз утре съм при д-р Патрикова 😁

# 292
Момичета, пригответе се за много емоции на ФМ. Аз бях при д-р Чачева, но мисля че там всички протичат по сходен начин. Лягате си, гасят осветлението, пред вас имате монитор и гледате шоуто на малките разбойници. Grinning около 30мин е прегледа. Кръв за БХС дадох след прегледа. Не знам за колко време излизат, но Чачева ми каза че по ехограф всичко е добре и ако види нещо обезпокоително в изследванията тогава ще ми звънне, ако не ще се видим на следващата.

# 293

Хаха, найс! Успех и дано да ни зарадват с хубави новини и да не чакаме много 😏

# 294
И аз записах час при Стратиева, защото не знам дали прегледа при Марков няма да отпадне, ако върви по-голямо бебето. Изключително разочароващо звучи прегледа Anguished

# 295
Кога мислите да пазарувате за бебчетата и имали мами вече купили нещо? На кои колички сте се спрели? Аз като за първи път просто нямам търпение, но още нищо не съм си позволила да купя.

# 296
Аз с първото ми дете бях с Stoke Xplory, сега се колебая дали пак същата или Stokke Crusi, а пък една приятелка вчера ми вкара муха за Bugaboo Fox 2 ... но нещо не ми харесва че е ниска.

Чак на края на юли ще пазарувам дрехи, столчето за кола ако видя на оферта ще го взема защото ми е първо в списъка мисля от края на април да почна да гледам за него и за слинг

# 297
Момичета, пригответе се за много емоции на ФМ. Аз бях при д-р Чачева, но мисля че там всички протичат по сходен начин. Лягате си, гасят осветлението, пред вас имате монитор и гледате шоуто на малките разбойници. Grinning около 30мин е прегледа. Кръв за БХС дадох след прегледа. Не знам за колко време излизат, но Чачева ми каза че по ехограф всичко е добре и ако види нещо обезпокоително в изследванията тогава ще ми звънне, ако не ще се видим на следващата.

Звучи много яко 😍 ще е най-хубавата прожекция на света 😇 с вагинален трансдюсер ли беше или коремен?

# 298

Хаха, найс! Успех и дано да ни зарадват с хубави новини и да не чакаме много 😏
Успех и на теб! И на всички , които им предстои!
Дано наистина не се чака много, точно за това записах сутрешен час, за да няма много натрупано забавяне.
 mariya9955 Добре звучи.... преди 8г. не помня да са ми затъмнявали, а Сигридов не се постара особено да остане приятно изживяване...

# 299
Кога мислите да пазарувате за бебчетата и имали мами вече купили нещо? На кои колички сте се спрели? Аз като за първи път просто нямам търпение, но още нищо не съм си позволила да купя.

Ние взехме количка - Mima Xari, чудех се и за Egg, но ми се стори някак ниска. Харесва ми и Cybex Priam, но понеже не знаем пола, нямаше как да вземем цвят, когато бяха намалени.За Стокето имам лоши отзиви, а и не я харесвам като модел.
Ако има намаления на столче за кола пак бих взела нищо, че е доста рано, но и те са си цифра, понеже това, което искам да взема, искам да става и за количката, като първоначално.
За дрешки мисля по-нататък, но със сигурност в лятните жеги нито ще ми се обикаля, нито ще ми се пазарува с голям корем. Може би легълце и скрин по-нататък  ще вземем.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 14:37 от Mama2021

Общи условия

Активация на акаунт