Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 655
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Може ли да забраним тема "Храна"... останах без една ръка от лизане.. Joy
Шегувам се момичета. Hug
Аз преди можех да живея само на сладки работа, а сега почти изобщо не ме влечат, виж за солено умирам... Чудя се дали има нещо вярно с това за пола и АГ и на ФМ казаха че е момче.. Hug

# 361
Може ли да забраним тема "Храна"... останах без една ръка от лизане.. Joy
Шегувам се момичета. Hug
Аз преди можех да живея само на сладки работа, а сега почти изобщо не ме влечат, виж за солено умирам... Чудя се дали има нещо вярно с това за пола и АГ и на ФМ казаха че е момче.. Hug
Здравей, мен ме влече само към солено, но на ФМ казаха, че може би очакваме момиче . 😀

# 362
Днес и аз минах по реда си за ФМ, а сутринта бях и при АГ. И двамата лекари изразиха мнение, че ще е момче. (Както си и знаех Grinning)
Вълнувах се и исках да знам дали всичко е наред, така и беше, думите на единия се потвърдиха от другия.
Много мило ми стана като го гледахме и мърдаше с крачета Heart Eyes
Оказа се, че съм с ниска плацента (което било нормално за този период), но все пак ми казаха да се пазя, защото известно време още се водя рискова.

# 363
Момичета, тези коремчето втора бременност ли са?? Моя си седи все същия от 8+, като преяла, нищо не се оформя още.

# 364
Ох, няма да ви снимам моето коремче, трета бременност. Мъжът ми, се съмнява, че е едно бебче, и че съм 11 г.с.+😄

# 365
  • Wonderland
Страхотни коремчета момичета, бързо отминаване на гаденето ви желая! Heart
Аз продължавам да го имам, храня се предимно вечер,защото тогава отшумява. През деня съм на млека и ябълки. Надявам се скоро да отшуми. Днес отново по спешност тичах при АГ,но слава Богу всичко е наред. Явно ще си имам кръвотечение още известно време кога повече кога по- малко. Надявам се скоро да отшуми. Има ли момичета, на които от Утрогестана им пада рязко кръвното при прием. По 30 минути не мога да се свестя и да стана от леглото, ама няма как май.

# 366
ЧБМ! Много готини коремчета! Heartpulse
Всичко ми се яде и всичко си ям, сладко, солено, плодове, боклуци, ужас просто. Sweat Smile Със сина ми основно солено ми се ядеше, сега явно ще чакаме феталната за някакво предположение. От Утрогестана не само ми пада кръвното, ами съм като блъсната от влак по цял ден. Дано ми го спре АГ скоро.

# 367
Да, на мен ми е втора бременност. След 2 дни влизам в 12 седмица.

# 368
  • Wonderland
Точно блъсната от влак е определението. Не мога да стана от леглото, като го слагах вагинално беше добре,но сега е ужасно.
9г.с +5 втора бременност

# 369
Много готини коремчета, момичета Hug
Моето си вървеше пред мен дори и преди да забременея.
Усещам разлика, но който не ме познава няма да се усъмни изоооообщо Joy
При мен гадене и неразположения наистина спряха. Дори вече готвя и ям неща, от които ми се повдигаше до скоро.

# 370
Здравейте на всички и Честита баба Марта!
Не съм писала преди,  с 2 думи да ви се представя:
На 26години, първа бременност, 10г.с.+5 днес.
Симптоми: Умора, отвращение от миризми(предимно на храни), пробождане или чувство на тежест( на няколко дена веднъж), често уриниране, което за мен винаги е било налице.
Стартирах 52кг, сега съм 53.2кг. Ям всичко, но от месото нещо ми се  гади и го ям 1-2 пъти седмично по малко. Имам апетит за тестяно и солено, което никога не е било преди.
На 12.03 ми е ФМ и нямам търпение, защото минаха почти 20дни от последния преглед
и  не ме свърта.
Коремче почти нямам никакво, наистина само като леко подута.
Желая ви леки бременности, много спокойствие, позитивна нагласа!
Най- хубавото предстои! Особено сега, когато пролетта е на прага!

# 371
И на мен ми е втора бременност( вярно, че са минали 10г.), ама нещо бременно коремче нямам. Вярно, че  си имам малко друг вид:grinning:
  За яденето не знам какво като цяло ми се яде, повечето неща сега не са ми по вкуса.

# 372
И на мен ми е втора бременност но нямам никакъв корем за сега (12+4) - всяка седмица се снимам и забелязвам разлика, но отстрани никой не би казал че съм бременна.
Със синът ми чак след 21сед почна да ми личи ама за това пък такъв огромен корем имах в края че съседите ме питаха да не са близнаци 😅

# 373
Аз ходих на ФМ в 14+1 г.с. няма проблем за това, единствено може да има проблем за БХС, но на мен ми взеха кръв. До 13+6 дни няма никакъв проблем, след това е до лекаря.
От няколко дни ми е някак различно. Имам леки спазми, все едно нещо се движи или резки болки в линия. Притеснен ми е. Уморена съм и днес лежа цял ден. Бащата казва, че ям по малко от преди да забременея. Вечер, ако прекаля или ям различно неща повръщам. Започнах вит Д и вит. Б12 от 3 дни, че са ми под граница. Самоизписах си ги. Дано да се покачват, че са много важни за бебето. Установих, че с храната не става набавянето на вит. В четвъртък съм на преглед при нова АГ. Чудя се дали е добре бебето, нещо не ми е щастливо тези дни.
В един от предните постове видях, че на  19.01 научаване за бременност и сега дамата е в 12+. Как става аз разбрах на 10ти и сега съм 11+. Късно сте разбрали ли?
Имам въпрос, ако на някого се е случвало. ФМ за 13+ възможно ли е да ме върнат с невъзможност да се видят нещата, които трябва в този период.

# 374
Здравейте, момичета. Simple Smile Аз нямам ФБ, така че ви следя само тук, предимно чета, но сега изскачам с въпрос. 😁

Другата седмица съм на ФМ и БХС в МЦ Марковс (София). За тези от вас, които също са били там, предлагат ли да ви запишат прегледа на флашка (ако си носите такава), или практиката им е друга?

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:35 от didivid

Общи условия

Активация на акаунт