Пролет се задава вече, расте на топло СЕПТЕМВРИйското човече!(Тема 2)

• 40 501
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Спряла съм се на някой от моделите на Bebbeto,но нямам намерение да купувам докато не родя.
Предния път,давах зор за количка,а се оказа крайно НЕ нужна в първите 20-30 дена. Пак родих септември,а беше топла година тогава.А не се бях подготвила и запасила за по-важните неща.Ама да съм знаела...
Не ви ли се струва прекалено рано за такива покупки?

# 601
И аз също съм се спряла на Bebbeto. Ще търся и кошчето да става на шасито, но за сега ще изчакам с купуването на количка.
   Сега ми излиза доста добра оферта за Ел.стерилизатор на Avent и доста се чудя.

# 602
Ние взехме Mima Xari. При нея ми хареса това, а и беше важно за нас, че кошницата за кола може да се ползва на шасито и има изофикс база за колата. За сега не сме купили кошницата и базата, дебна намаление. Има и голям сенник, също така може да се сгъва заедно с коша 6+, което също е плюс.

Аз противно на Janet9310 имам различна информация и мнение за амортисьорите и гумите. Гумите при нас се сгъват и си влизат на място перфектно, нищо не се маха. Амортисьорите са много важно нещо, все едно да караш балканче и бегач. А и не купуваш количка с цел да друса .. не искам да те обидя, присто споделям мнение.

Skorpionche прочети ревюта малко повече за Stokke, защото и аз ги гледах, но много потребители коментират, че не са много устойчиви и удобни за бебето.

На нас много ни допадаше и Cybex Priam, но цената ми се стори доста висока с всички аксесоари.

Разбира се, всеки си има мнение 😇. Гумите на Mima не са големи, те са средния размер, затова не се свалят. Аз говоря за гумите на Лорели например, както и за амортисьорите на Лорели, Чиполино, Кика Бу и по- евтините марки, които се разскърцват още след 1-вия месец. Аз лично ходих с една приятелка с количка на Лорели, която в гаранция ходи да я сменят с нова, защото цялата рама скърцаше. Както и имам друга позната също с Лорели, на която се спука гумата на количката и като я закарала да я сменят казали, че вътрешната се била спукала и нямали такава, че поръчваха.. Чак след 2 месеца я оправиха, то детето й прохди до тогава 😂
Така че за мен евтиното излиза скъпо.
Аз също харесвам дизайна на Мима, ама не ме спечели това че е по- тежка, както и сенника не е достатъчно голям, нямаше много място за багаж.. все неща, които мисля че ми бяха удобни като погледна назад. Но Да си я ползваш със здраве и още много дечица 🥰

# 603
Момичета, в петък бях ба БХС (чакам оче резултати), дали може да покажат по-негативен резултат кръвните, ако съм леко настинала (от тогава се чувствам отпаднала и гърло ме наболява) И какви лекарства може да пием през бременността?

# 604
За резултатите не мога да отговоря.
Аз като бях настинала, личната ми каза Инфлуцид, сребърна вода за носа и лукчета за гърлото. Пиех много чай с мед и джинджифил. Оправих се за два-три дена Simple Smile Дано и при теб не е сериозно.
Сега се сещам, че има и някакви бонбони за гърло в аптеката, може да провериш ако стават за бременни.

# 605
Добро утро, момичета! Blush снощи се събуждах от сърбеж по корема... Най вероятно кожата се разтяга..? При вас как е положението? Колко пъти на ден се мажете с разни кремове?

# 606
Добро утро, момичета! Blush снощи се събуждах от сърбеж по корема... Най вероятно кожата се разтяга..? При вас как е положението? Колко пъти на ден се мажете с разни кремове?
В никакъв случай не чеши, защото мен предишната бременност ме ухапа комар по корема, разчесах се и на следващия ден гледам три стрии цъфнали 😳 Аз гледам да се мажа сутрин и вечер, но понякога само вечер, като забравя сутринта 🤷♀

# 607
Здравейте,
имам въпрос към вас: разкажете как съобщихте новината за Бебчо
на роднините, приятелите, колегите си?

# 608
Аз на колегите и в работа не съм казвала още, ще изчакам след втортата седмица на април, така или иначе сме онлайн в момента, няма как да ме заподозрят 😅

Само най-близките приятели знаят от самото начало и родителите на мъжа ми, на тях казахме по WhatsApp- показахме снимката след първия скан.
Имам групичка с майки с който излизаме с децата от тях само една знае, защото и тя е бременна и си обменяме мнения. На тях мисля да кажа края на месеца като разбера пола и да го почерпя с нешо тематично 😅
Не че крия, ама кажа ли на вс няма да ме оставят на мира за baby shower и внимание за това изчаквам за сега 😀😀😀
Така или иначе не ми личи още и не бързам, то аз самата не се чувствам бременна като се видя в огледалото

# 609
  • au bout du monde
Гледам, че говорите за колички.
Аз съм доволна от нашата Maxi-Cosi lila Sp. Много лека 9кг е, компактна, сгъва се лесно. Много хубава материя. Има си комарник и дъждобран. Разгледайте я из магазините, а в английски сайтове я има на мн изгодна цена. Нашата беше оферта с двата коша и столче за кола.
Сега бебето живот и здраве пак ще се вози в нея.

# 610
Здравейте,
имам въпрос към вас: разкажете как съобщихте новината за Бебчо
на роднините, приятелите, колегите си?

Ние за бъдещите баби и дядото - взехме чаши, на които пишеше "Само най-добрата майка бива повишена в баба", за дядото съответно мъжки вариант.
В работата съм казала само на прекия ми ръководител, но така или иначе ще трябва да разпределим задачите ми с другите колеги, и те ще разберат съвсем скоро, защото смятам от Април да изляза в болнични.
На най-близките ми приятелки казах като се видяхме на живо, не ми се искаше по телефон или социални мрежи. Особено ако е навън ще забележат, че не пия кафе, а само фрешчета 😃
Останаха ни кумовете и едни приятели, на които пък ние кумувахме, но като се видим с тях, ще им кажем. И общо взето май е това, сега ходя с по-широки пуловери, и се ограничавам в обличането с дрехи по-мен, че леко започва да ми личи /12+2/. Но след месец едва ли ще можем да го скрием 😁

# 611
Момичета, в петък бях ба БХС (чакам оче резултати), дали може да покажат по-негативен резултат кръвните, ако съм леко настинала (от тогава се чувствам отпаднала и гърло ме наболява) И какви лекарства може да пием през бременността?
Всеки лекар различно казва,след една отрицателна проба съм с ковид,само инхалация и витамин Ц.
Парацетамол и в краен случай аналгин(ако парацетамола не успее да бутне температурата)
Та засега само почивки и следене на състоянието ми.
Малко се разочаровах,очаквах поне нещо да мога да пия ,но уви 🤷🏼♀

# 612
При нас вече всички знаят.  На работа се усъмниха по това че не пуша и смених кфето с чай и почнаха да подпитват докато веднъж просто не потвърдих. Разнесе се бързо новината чак до други отделения не очаквах 😃.
После много ми дотежяха нощнитев 10г.с заради посръщнаето сутрин  и понеже прекия ми ръководител- завеждащ отделение отцъстваше, отидох и съобщих на директора и той много се зарадва и съобщи на прекия и така. Родителите ни знаят още след първия преглед. Скоро казахме и на приятели когато влязах в 13г.с макар че тези с които сме се виждали вече подозираха, защото не пушех, не пиех алкохол и кафе и изглеждах като обита 😃😃 от гаденето и повръщането, но бяха тактични и се правиха на луди докато не им казахме.

# 613
  • КиТ
Ние само на бъдещите баби и дядовци,сме казали...на работа мисля другия месец. Приятелките ми са в родния ми град,то сигурно и на тях другия месец ще съобщя Simple Smile
При нас драмата е кога да кажем на сестра му,че тя има проблеми в това отношение и може малко да й стане кофти,ама ще дойде и тоя момент.

# 614

Евала, че още криете. Мен вече целият град ме знае, че съм бременна, мноооого ми личи. 😁
От утре вече влизам в 4-ти месец.
Колички имам две от сина си - комбинирана полска, която не е от големите и тежки - тип кораби 😁 и лятна Косато. Не мисля да купувам, малко са ползвани, синът ми на годинката отказа количката 😁

Общи условия

Активация на акаунт