Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 41 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Аз силно препоръчвам спокойствие, вяра в лекарите, които сте си избрали, разнообразна качествена храна, без преяждане и хубав сън.

# 421
Момичета утре ми е пункцията стискай те ми палци да изкараме хубави яйчица и дано да се чувствам добре! Успех на всички Heart

# 422
  • София
Успех, Ками, лека и ползотворна пункция! Flowers Four Leaf Clover

# 423
Успех Камелия!!! Стискаме палци!!!

# 424
Момичета мина ми пункцията. Чувствам се страхотно и изкарахме 25 яйчица Heart

# 425
Ками, страхотна бройка. Браво, момиче! Сега стискам палци всички да се оплодят и да станат крависи ембриончета.

# 426
Камелия, явно ще вървим заедно Simple Smile И на мен вчера ми беше пункцията и се записахме с 12 яйчица Simple Smile

# 427
Дано момичета! Нека всяка една от нас по Коледа да имаме сладки пухкава топчици да гушкам Heart стискам ви палци на всичките  Flowers Four Leaf Clover

# 428
Ками, а кой лекар Ви прави пункцията (ако не е тайна)? Благодаря и успех! 🙂

# 429
Д-р Димитър Цветков  - Надежда. Аз съм страшно доволна Blush

# 430
Страхотна бройка, Ками!

# 431
Страхотна бройка, Ками!

Благодаря ви Heart пожелавам и на вас по голяма бройка и от мойта сега ще видим утре колко ще се оплодят Heart Eyes

# 432
Здравейте, момичета! Отдавна чета и се вълнувам с вас, но до сега не съм писала. Казвам се Петя и началото на месеца стартира моята първа стимулация. Пункцията ми беше на 18.03 и извадиха 18 яйцеклетки, от които са се оплодили 13. До днес ми беше притеснено, т.к. сме с мъжки фактор, а аз съм с ПКЯ. Обадиха ми се от клиниката да кажат, че имаме 6 ембриончета с отлично качество, които ще замразят, а остананалите с по-лошо качество ще ги култивират и утре пак ще звъннат. Пожелавам успех на всички и скорошни положителни тестове!!!

Камелия, супер бройка яйцеклитки си имаш, дано да се оплодят повече! 😊😘🍀

# 433
Д-р Димитър Цветков  - Надежда. Аз съм страшно доволна Blush
Благодаря, Ками! Ще прочета отзиви за лекаря, а на Вас пожелавам успех и истинско щастие! Simple Smile

# 434
Момичета, слагате ли прогестерон сутринта  в деня на трансфера?

Общи условия

Активация на акаунт