Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 40 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
При мен на 6 ден след трансфер на 2 пет дневни показа домашен тест.
Имайте предвид обаче, че ако е негативен на този етап не трябва да го приемате за сигурен. Аз просто държах да знам дали има имплантация за да изключа някакви проблеми (никога не съм била бременна).
Стискам палци и на двете Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 20:24 от Fairytale11

# 496
Стискам ви палци момичета! Дано ни зарадвате скоро!!!

# 497
При мен също на 6ти ден след трансфер на 2 петдневни ми показа втората чертичка. При трансфера на тридневно ми показа на 8. ден след него.

Сега със допълнителните терапии се надявам все пак освен да забременея и да успея да задържа бременността.
Успех навсички момичера във терапия🍀🍀🍀.
Аз толкова съм изплискала легена, че си пазя снимки на тестовете да ги сравнявам после. Joy

# 498
При мен също на 6ти ден след трансфер на 2 петдневни ми показа втората чертичка. При трансфера на тридневно ми показа на 8. ден след него.

Сега със допълнителните терапии се надявам все пак освен да забременея и да успея да задържа бременността.
Успех навсички момичера във терапия🍀🍀🍀.
Аз толкова съм изплискала легена, че си пазя снимки на тестовете да ги сравнявам после. Joy
Joy като решихме да имаме дете си купих 100 лентички и милиард теста за овулация. Повечето раздадох, но си оставих около 60 теста за бременност. Още си стоят, но срока на годност мина преди година. Мислих, мислих и реших, че ще ги правя тези тъпи тестове. За 5 години да съм си направила 5 пиклив теста и 0 кръвни. Ей сега като започнах по 2-3 всяка сутрин... Какво да ги правя иначе Innocent
Може би и при мен това е следващата стъпка...

# 499
Успех , Ками, и аз бях днес и ще си чакамее заедно. Честно казано замислих се дали да не пусна на 7 ден/ следващия петък/ да видя какво е положението или да изчакам 10-12 дена.
И аз да ти кажа се чудя то трябва да покаже тогава ако има имплантация нали?

Днес лекарят ми каза правиш кръвен най-рано 7 дни след трансфер, така че би трябвало да покаже поне за имплантация дали е имало, а и 4-5 дена по-малко суетене и нерви от чакането  Grinning

# 500
Аз си спомням миналата година през Юни видях за пръв път във живота ми положителен тест, след безброй естествени опити.
Първата ми реакция беше да си помисля, че ще запазя самообладание и ще тествам пак след 2 дни.....не се случи. Направо полудях, правих по 3 теста на ден. Суртин ставах в 5 за да правя тест със първа урина. Втория път мислех по уравновесена да съм, ама пак не ми се получи.
Обаче не препоръчвам на никой да се побърква така като мен. Тук и кръвни не може да се правят така като във България.

# 501
Нормално  е , то толкова време чакане,  години борба, аз като стигна до положителен тест, ще изрина земята  сигурно от кеф.

Чудех се и за нещо друго при ЗЕТ  на 5 дневни бластоцисти ако няма правен ЕРА тест, на 5 или 6 ден от  началото на прогестерона се прави трансферът? Т.е ако почвам с прогестерон да речем  на 1-во число, трансферът е на 5-то или 6-то число?

# 502
Стискам палци, VikiPa! 🍀

Здравейте, съвсем новичка съм в "тежката артилерия" 😇, вчера подадохме документи за фонда, ще чакам първо входящ номер и после другото.Кандидатствахме с ЖФ.Изчетох цялата тази тема и продължавам да ви следя, докато не дойде време да питам за щяло и нещяло 😇 Вълнувам се с вас и знам, че рано или късно ще постигнем това, за което се борим! 💜

И ние подадохме вчера документи по фонда ,но сме с МФ и днес получих номерче, сега ще си чакаме заповедта и да действаме. Следя групите от известно време и научавам доста неща. Успех на всички и дано се радваме на рожбички! Hug

# 503
  • Пловдив
jinchen, успех и дано всичко е наред! 🍀
Момичето от моята клиника ми каза до 2 седмици, че ще ми се обадят за входящ номер и после в сайта на фонда да проверявам.Не знам, да не би да ги пращат наведнъж и затова така... 🤔

# 504
Момичето от моята клиника ми каза до 2 седмици, че ще ми се обадят за входящ номер и после в сайта на фонда да проверявам.Не знам, да не би да ги пращат наведнъж и затова така... 🤔

Ами аз ги подавах сама, тъй като от клиниката не се занимавали с това, но пък знам че в някои клиники по служебен път си ги изпращат и не те занимават теб. Явно чакат да се съберат някакво количество документи и тогава ги пращат.

# 505
Успех на всички минали трансфера и на тези като мен ,които им предстои всичко от самото начало. Нека всяка една от нас скоро да чуе благата вест и този празник от тук нататък да ни е на късмет. 🙋‍♀️😊👏😇
Следя темата постоянно и с нетърпение чакам да се рзапиша и аз скоро. ❣✌

# 506
Аз се обадих за входящ номер 5 работни дни след подаване на документите. След месец и една седмица ми изпратиха заповедта. А тя, между другото, е била издадена дори по-рано. Така, че нещата ще се случат много по-бързо, от колкото очакваш. Успех на всички момичета!

# 507
Здравейте, момичета! Първо искам да пожелая успех на всички. Дано съвсем скоро се похвалим с положителни резултати.🍀 😇
Искам да попитам, тъй като от сряда съм на стимулация с Бемфола 150, продължаваме и с декапептил, може ли да се пие кафе. Четох, че кафето, алкохола, консервантите в храната, сладкото и много други неща не са полезни по време на стимулация, а и преди това де. Много момичета спазват високопротеинова диета, и аз се опитвам да ям повече протеини и да пия повече вода, но за кафето не съм чела мнения. Не искам да изпадам в крайности, но все пак ако наистина не е препоръчително, няма да го пия. Забравих да питам в клиниката за храненето и кафето. Моля, споделете опит.

# 508
Пожелавам ти успех и да завършиш с положително тестче🤞Аз лично пиех по едно кафе сутрин по рядко и следобед понякога още едно. Стараех се да избягвам сладко и тестени, макар и да беше трудничко. Повече плодове и зеленчуци, течности и протеини. Лично моя лекар ми беше казал да не променям нищо.

# 509
Здравейте. Да се отбележа и аз. Вчера ми беше пункцията, 7 фоликула, 5 яйцеклетки,от които 3 зрели. В последствие уж всички узрели. И днес ми се обадиха, че само една се е оплодила. Някой бил ли е в такава ситуация? Според ембриоложката можели и останалите да се оплодят, щели сме да разберем утре. Аз си мисля, че това ми го казва с цел да не се отчайвам. Имала ли е някоя от вас подобен случай и може ли оплождането да се осъществи когато минат 24 часа след пункцията?

Общи условия

Активация на акаунт