Блефаропластика - 3 тема

• 94 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Торбички под очите най вероятно наследствени

# 241
  • Sofia
Благодаря Жижи. Ще споделя резултата с удоволствие
Някой знае ли какво точно се изследва при коагулационния статус ???
Панел "кръвосъсирване". Аз направих целия без Д-димер. Беше ОК.

# 242
Панел "кръвосъсирване". Аз направих целия без Д-димер. Беше ОК.

Благодаря а с направление може ли да се направи

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 11:01 от bubanka

# 243
  • в 1001-та нощ

Това не е ли за съсирването на кръвта. На мен са ми правили изследване през 2015 г. в Цибалаб, но май от пръста ми взеха кръв и се чака някакво време. Ще ти кажат в лабораторията.

# 244

Това не е ли за съсирването на кръвта. На мен са ми правили изследване през 2015 г. в Цибалаб, но май от пръста ми взеха кръв и се чака някакво време. Ще ти кажат в лабораторията.

Да исках да бъда подготвена какво точно и това

# 245
Здравейте.Бях на консултация при д-р Наталия Иванова на 17.09.2021г след прегледа се установи че ставам за долна блефаропластика.Насочихме дата за 01.12.2021г при мисълта за това настръхвам.Чела съм че не е страшно и не е болезнено нооо..въпреки това се шашкам.Проблема е на лице от доста ранна възраст и с времето се задълбочава.Пробвала съм мезотерапии,процедурата Agnes но резултат незадоволителен.
А с каква упойка и достъп ще бъде операцията? Какво Ви каза лекарката за възстановителния период?

# 246
Здравейте.Бях на консултация при д-р Наталия Иванова на 17.09.2021г след прегледа се установи че ставам за долна блефаропластика.Насочихме дата за 01.12.2021г при мисълта за това настръхвам.Чела съм че не е страшно и не е болезнено нооо..въпреки това се шашкам.Проблема е на лице от доста ранна възраст и с времето се задълбочава.Пробвала съм мезотерапии,процедурата Agnes но резултат незадоволителен.
А с каква упойка и достъп ще бъде операцията? Какво Ви каза лекарката за възстановителния период?

Каза че ще е с местна упойка,ще бъда като замаяна.Възстановяването зависи от организма,има токива които на първата седмица изглеждат все едно нещо не им е правено има и такива които месец и половина са оттекли.Но определено на след втория месец нещата започват да стават все по добре след всеки изминал ден.Това ми обясни

# 247
Благодаря. А с кожен достъп или през конюнктивата? Питам, защото аз се консултирах с друга лекарка от Ст.Загора, която каза, че при мен трябва да е през конюнктивата поради липса на излишна кожа. Именно това налагало пълната упойка,както и по-бавното минаване на отоци и синини /богата кръвноснабденост на зоната/.

# 248
Благодаря. А с кожен достъп или през конюнктивата? Питам, защото аз се консултирах с друга лекарка от Ст.Загора, която каза, че при мен трябва да е през конюнктивата поради липса на излишна кожа. Именно това налагало пълната упойка,както и по-бавното минаване на отоци и синини /богата кръвноснабденост на зоната/.

Др Наталия Иванова също каза че ще е през конюктивата,аз също нямам излишна кожа,но операцията ще бъде с местна упойка

# 249
  • Sofia
И от мен +1 за д-р Наталия Иванова, ГБ. След консултации с д-р М. Средкова и д-р Ж. Кънев реших да и се доверя, и смятам, че направих правилния избор. Пътят до Ст. Загора не е кой знае колко и всеки км си заслужава. Благодаря на всички пишещи в темата за споделеното, беше ми от полза и ми даде кураж.

# 250
И от мен +1 за д-р Наталия Иванова, ГБ. След консултации с д-р М. Средкова и д-р Ж. Кънев реших да и се доверя, и смятам, че направих правилния избор. Пътят до Ст. Загора не е кой знае колко и всеки км си заслужава. Благодаря на всички пишещи в темата за споделеното, беше ми от полза и ми даде кураж.

Направихте ли операция?

# 251
Момичета, прочетох в няколко мнения, че не трябва да имаш ботокс при ГБ, за ботокс на пачият крак ли става въпрос, или въобще за всякакъв?
Имам час за 28.10 за ГБ, междувременно искам да си сложа ботокс в гневната /м/у очите/ и да направя повдигане на контур с АПТОС конци.
Мога ли да ги направя преди операцията и ако --не, колко време след ГБ могат да се направят?

# 252
Не знам точно в гневната дали би повлияло. Проблемът е когато има поставен в челото, тъй като се получава известно повдигане на клепача и съответно се нарушава преценката точно колко кожа да се изреже. Аз бих звъннала на лекаря.

# 253
Привет, днес мина моята операция. С превръзка съм и нямам идея какъв е резултата 😂😂😂 При др Желязкова бях. Искат ти капаро преди операцията 30 % (може и повече), 2600 операцията. 9 сутринта трябваше да съм в болницата. Направиха ми антигенен тест зя ковид. Попълних си документите. Предварително бях пуснала изследвания, които през седмицата пратих на лекарката. Пих арника една седмица, сега пак ще пия. От подготовкатя ме изтормози нямирането на сераза форте или фиброзин. Те са за след операцията, обаче временно са изтеглени от пазара и този месец незнайно кога трябва да ги заредят отново. Обиколих сто аптеки, накрая ми продадоха една скатана опаковка. Иначе самата операция към два часа може би отне, не усетих как минаха. Усетих само упойката, след това нищо. Сега ми е малко дискомфортно, слагам си ледени компреси през половин час и по-малко.Не бих казала, че изпитвам някакви болки, от възстановяването ме тревожи това, че не трябва да се мокри и че не трябва да вдигам тежко. Другият петък ще ходя за конците и тогава вече ще мога реално да
Видя разликата предполагам, макар че и като махна превръзката ще имам някаква яснота.

# 254
  • в 1001-та нощ
Долна или горна прави?

Успех и бързо възстановяване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт