СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 801
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Аз също бях с зацапване, но за сега щом се удвоява ЧХГ е добре. На мен ми изписаха Дуфастон, вит. С, Утрогестан и нош па. А иначе на този резултат няма как да види нещо на ехографа, трябва да е около 1000. Ако продължава да се покачва ЧХГ би трябвало лекаря ви да ви предпише лечение за зацапване то. Моето спря за няколко дни и за сега няма проблем вече съм в 11 седмица. Пожелавам Ви всичко да бъде наред.

# 451
Аз също бях с зацапване, но за сега щом се удвоява ЧХГ е добре. На мен ми изписаха Дуфастон, вит. С, Утрогестан и нош па. А иначе на този резултат няма как да види нещо на ехографа, трябва да е около 1000. Ако продължава да се покачва ЧХГ би трябвало лекаря ви да ви предпише лечение за зацапване то. Моето спря за няколко дни и за сега няма проблем вече съм в 11 седмица. Пожелавам Ви всичко да бъде наред.
.        Благодаря много за съвет! Но за 4 дена закъснение ЧХГ 55 е доста малко пък и от вчера си има повече кръв. Днес на обед пак ще проверим ЧХГ, дано има ясното

# 452
Здравейте Simple Smile Според вас резултат < 0.090 mlU/ml при референтни стойности 0-1 отрицателен ли е със сигурност?

# 453
  • USA
0.1 ако го закръглиш до 1 има още 0.9 значи е отрицателен

# 454
Здравейте, имам питане към вас. На някоя от вас случвало ли се е да пада чхг-то, но въпреки това да е имала успешна бременност? На 20.05 чхг беше 2540, на 24.05 беше 1600. С ехограф обаче според лекаря гестационния сак отговаря на 6та седмица и се вижда по-добре от преди. Според вас да се надявам ли или щом веднъж чхг е тръгнало надолу няма смисъл?

# 455
  • USA
не, няма да се получи, падащо единствено когато са 2 сака, 1 се абсорбира, хормона пада, след това ако другия е ОК нараства, иначе не, започне ли да пада 1 път, означава че процеса е спрял.

# 456
В една лаборатория ли са правени изследванията?
Не изглеждат добре нещата, за съжаление, за тези дни ЧХГ трябва да е било доста високо.
В 6та седмица освен сак, трябва да е видял и ембрион.

# 457
Да, в една и съща лаборатория са правени изследванията...благодаря ви за отговорите...явно чакам вече да изхвърля плода, ако не стане другата седмица съм на лекар да мислим кюретаж или хормонални таблетки. Кое според вас е по-добрият вариант?

# 458
Здравейте, искам да попитам, от 0-5 бяха отрицателни кръвните тестове, нали? Защото ми закъснява със 16 дни, днес отидох да ми вземат кръв и резултата е този

# 459
Отрицателен е.

# 460
Благодаря за бързия отговор

# 461
Здравейте! Въпреки, че изчетох доста бих искала да ви попитам как да разчета резултът, които имам ( прикачен екран). Имам закъснение вече от 2 дни и се чудя дали след 48часа да пусна още един кръвен ? Последен цикъл 4-8 май с интервал от 28дни

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 16:20 от Jenny15

# 462
  • USA
0.10=0.100
вашето е по-малко-отрицателен

# 463
0.10=0.100
вашето е по-малко-отрицателен

Благодаря за бързият отговор. Според Вас има ли смисъл да направя още един тест, ако до петък продължавам да имам закъснение?

# 464
  • USA
Ако правилно ви е засечена овулацията-Не,ако не сте сигурни кога е била е възможно да направите.
Имплантацията се случва най-късно до 12 ден след овулация..след това трябват около 2-3 дена да се насити за уринарен, кръвния би отчел и на 1 ден.

Общи условия

Активация на акаунт