СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 773
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Да, забравих да кажа, че и аз забременях отново на втория нормален цикъл след аборта и всичко завърши благополучно.

# 541
Здравейте .Диагноза Кухо яйце Sad .
Сега ще се опитвам с хапчета да се чистя ..После изследвания и след това пак ще опитаме.
Благодаря на всички ви .
Някой минал ли е през това да сподели че ме е страх Simple Smile .Ще съм вкъщи без наблюдение с готовност за болница ако нещо много кървя .

Аз преди седмица. Първи ден на девета седмица , кухо яйце. Болка нямаше, при поставянето на вагиналните таблетки взех два панодила и два ибупрофена, такива бяха инструкциите от гинеколога. Първия ден зверско кървене със съсиреци. След това намаля. Тук предупреждават да не си сам вкъщи. Вчера бях на преглед, казаха че нещата изглеждат добре, но ще си покървя още. Казаха четири до шест седмици е нормално да има кървене. Ако имах избор щях да избера вариант в контролирана медицинска среда с упойка, но нямах. Успех, дано мине леко и при вас.

# 542
Здравейте .Диагноза Кухо яйце Sad .
Сега ще се опитвам с хапчета да се чистя ..После изследвания и след това пак ще опитаме.
Благодаря на всички ви .
Някой минал ли е през това да сподели че ме е страх Simple Smile .Ще съм вкъщи без наблюдение с готовност за болница ако нещо много кървя .

Аз преди седмица. Първи ден на девета седмица , кухо яйце. Болка нямаше, при поставянето на вагиналните таблетки взех два панодила и два ибупрофена, такива бяха инструкциите от гинеколога. Първия ден зверско кървене със съсиреци. След това намаля. Тук предупреждават да не си сам вкъщи. Вчера бях на преглед, казаха че нещата изглеждат добре, но ще си покървя още. Казаха четири до шест седмици е нормално да има кървене. Ако имах избор щях да избера вариант в контролирана медицинска среда с упойка, но нямах. Успех, дано мине леко и при вас.
На мен изписаха Мифегин и Топогин Sad .
Които се пият през 48 часа.
Диагнозата ми е поставена в 6г.с..

# 543
didito_lp живея в Дания, тук схемата е друга. Едно хапче в 12 на обяд се пие, на следващата сутрин четири(цитотек или нещо подобно) се поставя влагалищно. Час и половина- два се лежи след вагиналните таблетки, докато започне кървенето. При мен беше след час и половина. Неприятно е, но минава. Един ден след хапчетата си взех болничен, на следващия бях на работа. Препоръката на лекаря беше дори и един да не си вземам. Хубавото е че след един нормален цикъл, могат да се започнат опити наново. Стискам палци да мине леко и при вас🤗

# 544
Здравейте, момичета. Включвам се с въпрос. ЧХГ ми е 337, цикълът ми е на 31-32 дни, като последната менструация беше на 20.05. Нормални ли са стойностите според вас?

# 545
Здравейте, момичета. Включвам се с въпрос. ЧХГ ми е 337, цикълът ми е на 31-32 дни, като последната менструация беше на 20.05. Нормални ли са стойностите според вас?

Честито! Два дни преди цикъл това са много добри резултати и не виждам, какво ви притеснява. Simple Smile
При мен с четири дни закъснение още не е стигнало такава стойност и тук вече има място за притеснение.
Радвайте се и спокойно.

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 09:51 от Майка-зайка

# 546

Честито! Два дни преди цикъл това са много добри резултати и не виждам, какво ви притеснява. Simple Smile
При мен с четири дни закъснение още не е стигнало такава стойност и тук вече има място за притеснение.
Радвайте се и спокойно.
Единственото, което много ме притеснява е, че приемах антибиотик от групата на хинолоните в продължение на 8 дни без да подозирам.

# 547
Пожелавам Ви всичко да е наред, Miriam!
Говорете с лекар да Ви успокои за антибиотика.

# 548
Здравейте, момичета!
Много съм притеснена относно стойностите на ЧХГ и имам съмнение за извънматочна бременност. Вече имам един аборт “кухо яйце” през месец март и силно се надявам да не ме очаква най-лошото отново, но този път много по-зле.
Та стойността на  ЧХГ от 16.06 е 446, а тази от днес е 705,87. Показах на док.резултатите и според нея висчко е нормално засега, посъветва ме ако се появят болки  или кървене до няколко дни, да отида да ме видят, ако не - да си изчакам прегледа на 24.06.
Моля и за вашето мнение, тъй като не съм много сигурна дали наистина се развиват нормално стойностите. Благодаря!

# 549
  • София
Нормално е.

# 550
Лекар ти казва, че е нормално и ти не му вярваш, но за сметка на това вярваш на хора които не са лекари.

# 551
Момичета, да попитам и тук- има ли някой със зацапване в 5 г.с. Беше много малко по хартията розово, след това една капка по превръзката, но 2 поредни вечера. Днес ми е 17 ден от трансфера. Казаха ми ,че е нормално от болницата и ми увеличиха прогестерона ,но много се притеснявам

# 552
Исках просто още едно мнение, макар и не на лекар за повече успокоение, защото при миналата ми бременност се удвовяха с доста по-високи стойности.
Благодаря все пак!

# 553
Лекар ти казва, че всичко е ок обаче ти си си навила на пръста не е ок, и искаш тук да те успокояваме? Какво по- успокоително може да чуеш от думите на лекар?

В Димитрова, често срещано явление е. Не се безпокой.

# 554
Исках просто още едно мнение, макар и не на лекар за повече успокоение, защото при миналата ми бременност се удвовяха с доста по-високи стойности.
Благодаря все пак!

Вариантът за самоуспокоение е още ведъж ЧХГ, за да видиш как се движи.
Щом АГ смята, че стойностите са добри обаче, може да изчакаш следващия преглед, където вече трябвя да се видят нещата и на ехограф. Не е толкова далече 24ти. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт