Отговори
# 630
  • София
Селин не е доволна от истинската изненада за рождения си ден. Гледайте - гледа кат’ кокошка пред заколение...

Нищо чудно да реши, че си е спомнил, да се врътне и дим да я няма. Този път ще си купи билет за Лапландия. 😅 Да не я застигне Серкановия гняв, че я очаква “дракарис” тогава. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 631
# 632
  • Кърджали
В момента няма как да снимат нищо в чужбина, затова и мечтата ѝ остана неизпълнена.
Ох, да качват серията и да седна да я изгледам...

Селин нали имаше зор да ги намери. Намери гк. Да не се оплаква

# 633

Две сцени, които изглеждат прекрасни... а вероятно никога няма да видим.

# 634
Благодаря за компанията и поясненията!

Епизода ми хареса, имам да наваксвам 15 мин в началото, но ще пропусна.
Епизода беше на Еда и Серкан , Селин за колорит.

# 635
  • София
Ето ви оригиналът (на кокошката имам предвид!):

# 636
  • София
Да, така е! Реално Серкан беше с жълтото яке, когато Еда беше с другото, късото. Сега е с черно, когато тя е с това. Така че тази сцена явно е отпаднала. Не знам защо са я снимали и ни я показаха...

# 637
Гледай я , гледай я. Blush
Тая серия е връщане към най-дорото в сериала въобще - с диалозите, с действията. А и поработиха, пооблякоха се като за зимен сезон.Joy
Това беше към Алекс, ама докато се натуткам...

# 638
И на мен ми хареса серията.
Много кадри то фраговете не дадоха,аз лично не видях как Еда отсрелва снимката на Серкан и как страдае стаята си за него. Също и аз не видях разходката по моста.
Много съм ядосана на Серкан за отношението му към Еда постоянно я наранява. И Дениз вече не мога да го гледам,да си ходи със Селин.
Най-мнохо го ми хареса Мело,истинска приятелка.
Ферит също ми харесва все повече,много добре се отнася е Джерен.
Наистина най ще има пауза за известно време,рекламират военния филм,май на наши място ще е.
Макар че прочетох че доктора е към финал.
Не знам кое е истина
Само иска да не спират нашия сериал,незнам какво ще правя без него,действа ми като дрога,пристрастена съм.
И не на последно място благодаря за превода тази вечер.
Лека нощ от мен.
,💋

# 639
Трябваше да я включат сцената с разходката, щеше да бъде точно на място.. в началото на почивката им Еда му каза: Ако всичко беше нормално, сега щяхме да отидем на разходка двамата... и после тази сцена след хижата или преди нея би паснала идеално..

# 640
Мисля, че трябваше пернатото и Дениз също да се загубят...да си намерят друга барачка...

Тя и безтова е разпердушинена и готова за ...кекс

# 641
Страхотен епизод наистина. Очарована съм, усмихната и чок доволна.  Purple Heart

И пак да се потретя, но не съм простила на Серко. Още искам да се пържи в собствен сос. Trollface Едно грубо нещо да каже на Еда пред Селин и 100 добри след това не ми стигат.

midnight__sun и аз съм от тази група! Твърде много пъти беше и продължава да е обиждана и наранявана Еда и честно казано, е крайно време наистина да се откаже да го гледа влюбено и с влажен поглед Серкан! Иначе той никога според мен няма да се "осъзнае" и ще продължи на инат да й говори така, както го прави вече три епизода! Грубо, невъзпитано, пренебрежително и унизително!

Така е няма да спре и аз все повече му набирам. Бърка ми в здравето като каже на Селин севгилим и като почне с неговите крайни заключения.Щом не помни Еда, значи не е съществувала и че никога нямало да ожени за нея. В този епизод какво каза на Селин на терасата на къщичката "красавицата ми" или нещо от този род. Imp Искам Еда да му бие шута и да замине за Италия или където там да е. Да си спомни и да се оправя сам, та даже и Сириус да  го отреже. Така съм аз малко крайна, но какво да се прави. Simple Smile

# 642
  • Плевен / София

Да....
В момента няма как да снимат нищо в чужбина, затова и мечтата ѝ остана неизпълнена.
Ох, да качват серията и да седна да я изгледам...

Селин нали имаше зор да ги намери. Намери гк. Да не се оплаква
Алекс, те и в Словения не снимаха...Има начин да покажат, че заминава и терзаещият се Серкан и после Еда да се върне както Серкан...

# 643
Ако това е Керем и Ханде , а не Серкан и Еда, има логика да я изрежат Wink

Да, така е! Реално Серкан беше с жълтото яке, когато Еда беше с другото, късото. Сега е с черно, когато тя е с това. Така че тази сцена явно е отпаднала. Не знам защо са я снимали и ни я показаха...

# 644
  • София
И аз си помислих същото. Даже очаквах такова развитие. Не да месят кекс, разбира се. Но очаквах да имаме някакъв откровен разговор между тях и да пламне искрата...
Мисля, че трябваше пернатото и Дениз също да се загубят...да си намерят друга барачка...

Тя и безтова е разпердушинена и готова за ...кекс

Общи условия

Активация на акаунт