Отговори
# 705
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Hug

Gift Heart

# 706
Добро утро!
Не успях да гледам епизода вчера днес ще наваксам.
Но видях уж новия фраг  за мен това не беше фраг а откъс от момент на новия епизод.
Дано продуцентите пуснат наистина нещо новия фраг например.

# 707
Вероятно нямат достатъчно заснети сцени за фраг и за това пуснаха само откъс, а те си ги наричат фрагман. Сигурно във вторник ще си получим истинския фраг.

# 708
YumДобро утро! След като изгледах почти на 90 % епизода с картинки единственото ,което мога да кажа на този етап е, че ми омръзна от Селина и киселата ѝ физиономия.Тая ще се удави в собствената си злоба и лошотия.Целият ѝ живот дотук е криене, подслушване, манипулиране, правене на мръсотии на другите, рискуване бъдещето на холдинга и Арт Лайф за собствени дребни цели. Е ,как иска да е щастлива!?То трябва да раздаваш добро и то безвъзмездно , за да очакваш и ти да си щастлив.Истински копнея за момента на разкриването на долните ѝ лъжи и мръснишки номера. Но за това Серкан бей трябва да се е освестил стабилно и тогава ще гледам как ще хвърчи перушина. За останалото- като го изгледам с руски превод.
     Хубав ден!:yum:

П.П Забравих да напиша колко харесвам спонтанните прегръдки на Еда със Серкан . То е защото са истински и неподправени, поддикнати от трепетите на сърцето и душата.Светла и силна душа е Еда,затова Бог ѝ праща толкова изпитания,защото знае ,че тя ще ги преодолее.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 09:29 от Mery18

# 709
  • Плевен / София
Тъгата дава дълбочина. Щастието дава височина.
Тъгата дава корени. Щастието дава клони.
Щастието е като дърво, извило клоните си в небето, а тъгата е като корените, забили се в недрата на земята.
 И двете са необходими - колкото отива на високо, толкова се впива надълбоко.
  Всичко това става едновременно.
Колкото по -  високо е дървото,  толкова по - дълбоки ще бъдат неговите корени. В действителност това винаги се случва пропорционално.
   Това е живота...

# 710
Неофициално:

Total’de ilk 10’da yok;
AB’de 6. ;
ABC1’de 7. olmuş.

# 711
  • Плевен / София
Неофициално:

Total’de ilk 10’da yok;
AB’de 6. ;
ABC1’de 7. olmuş.
Нищо не разбрах...Помощ...

# 712
Неофициално:

Total’de ilk 10’da yok;
AB’de 6. ;
ABC1’de 7. olmuş.
Нищо не разбрах...Помощ...
И аз...

# 713
Означава, че рейтингът е около и под 4
За социалния е ясно, дори е по-добре от миналата седмица Wink

# 714
Не в топ 10 общо;
6-то място в ЕС;
7-ми на ABC1.
С Гугъл преводач излиза това

# 715
  • Кърджали
Добро утро!
Сутринта със събуждането изгледах цялата серия (сноши прегледах само някои моменти)
1.Серията определено беше хубава
2.Серкан е влюбен отново. Остава само да си фо признае сам на себе си
3. Серкан търси близостта на Еда, хареса ми как се върна в офиса, за да ѝ помогне да се справи съа ситуацията (малко ми напомни на 6ти епизод). Беше толкова хубаво да ги гледа човек как работят заедно, без нищо да им се бута да се пречка
4.Кафенето където Серкан наел масата, защото Еда обичала тяхното кафе. Не помни, че е идвал с нея там, но съзнанието мунго връщаше. Намира спокойствие тсм, кудето е бил истински щастлив.
5.Не съм злобна, но ми хареса как Серкан беше забравил за рождения ден на Селин. Как я остави, за да търси Еда. Как всички я изоставиха, за да търсят Еда.
5.Инапе влюбеният в Еда Дениз показа колко са "дълбоки" чувствата му - първинсе отказа да я търси
6.Хареса ми и времето в бараката, как си говориха, как Серкан отново търсеше близостта и спомените си.
Като цяло серията беше добра. Няма от какво да се оплача.Освен от товс, че свърши...

Няма да се учудя ако рейтинга е нисък. Това, което харесваме ние, не се харесва на комшиите и обратно.  Там трябва викове, бой, драма...

# 716
Интересно, а вървеше около 5..

# 717
Total - 3.78
AB- 4.28
ABC1- 4.61
Но все още не е официален...

# 718
Е пак сме си стабилни, общо взето

# 719
Рекордът в канала на Фокс в Ютуб - пак е наш - от снощи:

Общи условия