Отговори
# 720
Добро утро! Благодаря на Алекс и Али!
 Изгледах епизода отново. Въпреки че моментите с Еда и Серкан бяха повече, нещо ми липсваше.   Да, заражда се любовта отново, но Серкан изглежда тъжен и умислен. Той като че се страхува отново да се влюби. Може би казаното от Селин за Еда в Словения и реалността прекалено много го объркват. Иска ми се да видя по-деен Серкан, по-жизнен .  Може би вече я има Селин и той е отговорен за нея.
 Малко объркани мисли, нали?
Хубав ден на всички!

# 721
Добро утро!
Аз съм доволна от серията, достави ми удоволствие.

Не съм изненадана от рейтинга. Няма шанс - пастелен тон, романтика, неудържимо привличане, доброта, искреност и стремеж към любимия...това не е по вкуса на съседите...

Серкан аналитично се "движи" към Еда, но очевидно е, че сърцето го "води"...

# 722
  • Пришълец

Някои неща никога не се променят Kissing Heart

# 723
Ето така се гледа "приятелче" Heart Eyes

# 724
Добро утро! Hug
Нека денят на всички бъде прекрасен!

Аз не се ядосвам за рейтинга след чудесния епизод снощи, пълен с любовни трепети и ЕдСер моменти. Но все пак снощи до 23 часа се движеше около 5 в тотал, тази сутрин около 4.. странно е.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 10:34 от hopexx

# 725
И официално:

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 726
Добро утро и от мен!
Както повечето от нас очакваха рейтинга е  по-нисък от миналата седмица.
С този рейтинг не мисля, че няма смисъл да правят прекъсване на сериала.
Най - добре е да изкарат до края на сезона ,т .е . май месец и да му направят един хубав финал.
С прекъсване няма да спечелят,а по скоро ще изгубят фенове.
Лек ден от мен.
П.С. надявам се до края на месеца да разберем съдбата му.

# 727
Добро утро !

Красота

Рейтингът да си го заврат.... знаете къде.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 11:51 от midnight__sun

# 728
Голяма боза стана сериалът.
Знам, че всички са влюбени в образите на Серкан и Еда и химията по между им.
Но е факт, че в момента гледаме боза.
Второстепенните образи през 1-2 серии си менят характера в търсене на рейтинг.
Образът на Селин го очерниха и него до крайност, за да има лош, който да пасне на турския зрител.
Това нетърпение, с което чаках всяка серия, поне при мен се замени с едно безразличие. А последните 3, дори не ги гледах, само ги прехвърлих в youtube без звук.
Може би е време да си починат и да направят втори сезон със свежи идеи или нищо да не правят.

# 729
Явно съм пропуснала, но кога е излязло инфо, че сериала ще приключи за първи сезон? Нещо не ми се връзват нещата. Ако има продължение не знам какво ще намислят.

# 730
Явно съм пропуснала, но кога е излязло инфо, че сериала ще приключи за първи сезон? Нещо не ми се връзват нещата. Ако има продължение не знам какво ще на мислят.
Не е официално, скоро тръгнаха слухове из туитър, че март ще правят финал на сезона и ще го пуснат пак през летния сезон. Чакаме да видим скоро какво е решението.

# 731
  • Плевен / София
И официално:

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:
Скрит текст:
В групата на рекламодателите рейтинга е стабилен. Остава да чакаме реакцията на FOX.

# 732
  • Кърджали
Има ли кой да пусне  нова тема или аз дая пусна през телефона?

# 733
Финал в края на март изглежда логичен. Това са още 5 серии май. А продължение през лятото - хич не го виждам.

# 734
Ето какво е гледал снощи турският зрител:

Общи условия

Активация на акаунт