Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 947
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Ама, моля ти се, всеки месец ми звънят за поведение. Предния път отговарял на госпожата, прайл са на интересен.

Рекух ѝ - кат са прай на велик, дай му един труден тест, да му са свият перките малку. хахахахха

# 301
  • Куциндрел
И кооо? Joy

# 302
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
рупаш, а!

# 303
  • загубено
Рупа и сърба Joy

Соучи, може би му е скучно.
Толкова ли да е лошо,че чак да ти звънят. То не може само да слуша и не говори.
Или даскалицата преиграва.

# 304
  • Куциндрел
И са ундулирвам.Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. Още не ми е минало за другарката в занималнята. Сега ще проверявам за приемното време на директора, дано ми мине уикенда, че кат нищо ще се изсипя в училището. Знам ли още какъв факс ще получи тая госпожа и не ми се иска всеки месец да се разправям с нея по телефоня. Да си се оправят там по работна линия с нея.

# 305
Соучи, може би му е скучно.
Толкова ли да е лошо,че чак да ти звънят. То не може само да слуша и не говори.
Или даскалицата преиграва.

Абе, че има леко преекспониране, има.... Ама не е в това въпросът. Той трябва да е наясно, че е там да учи и да внимава в час, както и да уважава госпожите, а не да им отговаря. Както и да е.... Не искам да търся причина/вина извън него, а да се стегне и да спре с лиготиите. Уф!

# 306
  • София

Ей не се научихте,ако не знаеш какво и как даваш кредитната си карта. Sunglasses колко да е сложну? Joy
Туй не го разбрах ,анти —не—знам си кво?

Нье бе, бех навън. Simple Smile
И не щот не и ареса, ми щот цифръ. Simple Smile Тя не залита по гъзарии, моди и "утвърдени" марки. Simple Smile

Онзи, фосил или Фурла? щото има разлика. Simple Smile
Прайм разлика. Simple Smile Не съм спец, ма не съм и левчо.
За Фурла щеше ма гръмне. Simple Smile

# 307
  • Куциндрел
Соуче, това, което искаш, е дълъг процес и няма да стане изведнъж. Повтаряй, че госпожите се слушат, разпитвай го за неговата гледна точка и приеми, че ще се разсейва и ще копира все "хубаво" поведение от другите.
И така ще си повтаряш и потретяш до откат. Ако нещо вече е фрапантно - наказвай.
Обаче е хубаво и той да си сподели вижданията за нещата, повечето пъти лошото поведение е резултат на много фактори.

# 308
Хилоу ут идна излегнала се и мАрзелуваща кукудрела наслаждавъща се на тишината и спукойсвието с кайве в ръка. 🥰
Уф,Соучи,съчувствам 🤗и туй ше мине.
Тъй са дицата лигавят се ут времи на времи,ама и гуспожата да вземе да съ държи по риспиктиръщо,дукато е такваз мека Мара децата ши я праят луда и щастлива,независимо колко му се гувори на дитето у къщи.
Ай чистит ви петАк!🥳

# 309
  • София
Скрит текст:
Соуче, това, което искаш, е дълъг процес и няма да стане изведнъж. Повтаряй, че госпожите се слушат, разпитвай го за неговата гледна точка и приеми, че ще се разсейва и ще копира все "хубаво" поведение от другите.
И така ще си повтаряш и потретяш до откат. Ако нещо вече е фрапантно - наказвай.
Обаче е хубаво и той да си сподели вижданията за нещата, повечето пъти лошото поведение е резултат на много фактори.
Трудна рабутата. Simple Smile Книга мога да напиша. Simple Smile
Могопластови съ нещата. Не 50, ми 500 нюанса. Simple Smile
Споделянето е добре, ма рядко помага. Гуспужата е фактор и невинаги положителен.
Кат види черно, а то наистина е такова, ко да кажа, че е бело ли? Simple Smile

# 310
  • Куциндрел
Онз, то ние родителите трябва да се въоръжим с нерви и да действаме адекватно на ситуацията.

# 311
  • загубено
Адекватно действаш обаче ако и даскалицата е адекватна. А ако не е,кво праим? Grinning
Объркват се децата кой да слушат.
Сложно е.

# 312
  • София
Точну тва имъх изнапредвид.
Гледам го фюма в реално време, че и участвам с епизодични роли. Simple Smile

И нящу за петък следобет. Laughing

Скрит текст:
18+
Скрит текст:

# 313
  • загубено
И се сещам за оня лаф,със зеленият кон и умният даскал Sunglasses .  Срещала съм и умни учители мислещи за децата, но са рядкост. Едно време учителят беше евинаги прав, стоиш там кимаш утвърдително и се съгласяваш с всичко. Сега май пак така, сакън да не мислиш малко по извън очертанията.

Петък, топло ,яко слънце ние в къщи.
Малкото учи и блее през прозореца. Що ли си губи времето не знам.

Онзи, ще се забиват колчета май Joy

# 314
  • Куциндрел
Адекватно действаш обаче ако и даскалицата е адекватна. А ако не е,кво праим? Grinning
Объркват се децата кой да слушат.
Сложно е.
За слушането - винаги децата трябва като последна инстанция да слушат родителите си. Туй то. Все пак родителите отговарят за това дете. Вече, ако родителите са неадекватни в грижите си за детето, има съответните органи.
А аз директно се карам с неадекватните учители, за сега от градината насам сал 3 са били такива. Joy
След 4ти клас вече може и да си затварям очите за тоз или онзи хахав даскал, но тогава по различните предмети има различни учители. Сега детето ми е по половин ден с 1 учителка и тя като не си върши работата неадекватно няма как.

Общи условия

Активация на акаунт