ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът е обратно пред екрана и за мама винено време пак настана

• 31 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Silver Blade,  котенцето е още малко и му се играе. Ако го изморявате към 22 ч, ще спинка до към 4-5 сутринта.  Нашият беше същия скокльо, хвърляше се на всичко дето мърда. Сега е 6 кг дрът котарак (всъщност е почти на 7г) и само подрънкването на купичките може да го вдигне.
Кротна се след втората година, кастрирахме го уж на 13м, ама май беше на повече, че е осиновен и не съм много сигурна дали беше на 4, 6 или 8 месеца, когато дойде при нас.
Кастрацията на мъжките се препоръчвало да бъде след годинката, за да са им напълно развити пикочните пътища. Пу-пу, за сега не е давал признаци на проблеми с пишкането, но смесвам уринари гранули с нормални пак по съвет на ветеринаря като профилактика на запушвания.

# 106
Страхотни котковци показвате. Обожавам черни котки.
И ние имаме един мързелан, който е на почит и уважение у дома.
Скрит текст:

# 107
  • София
Чудни котки и животини!
Няма да изброявам, че ще може да пропусна. Simple Smile

# 108
  • о`майна лунна нощ е
А на мен ми останаха очите в показания доберман. Преди 3 години и половина насред юли се качихме с приятели до един манастир над Пловдив. Такъв кучи студ беше, хем средата на лятото. Дъжд, температурата около 10 градуса. Изпукахме от бахър.
Скрит текст:
Тия двамата хубавци - женски кафяв доберман и сив мъжки ме топлеха. Невероятни кучета. На снимката не се вижда добре, но женската е между краката ми. Не мръдна, докато аз не реших да се подместя настрани.

Днес Школо е мълчаливо. Не вярвам наборът да е по-разговорлив от него.

# 109
Туиг, в кой клас си, момиче😀

Красиви са доберманите.

# 110
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, в кой клас си, момиче😀

Красиви са доберманите.

Ей тук си изкара едно голямо ... няколко пъти Wink
Не съм чак такава свежка вече, ама мязам още.
А доберманите са на наши познати, с които бяхме заедно на полянката до въпросния манастир. Респектиращи, страхотни кучета. Друго си е да хрупаш печена царевица под охрана. Никой не препира да ти я вземе  Simple Smile

# 111
  • Sofia
много са преднамерени хората към доберманите - също като мен преди да се сблъскам челно преди 4 години... ами... за мен мисля, че ще остана вярна до гроб на породата!

Скрит текст:
специално за Туиг Simple Smile

# 112
Роки не е доберман, но само според нас. Той е убеден, че е. А са и братовчеди породите.
Скрит текст:

# 113
  • Отвъд алеята зад шкафа
Оой, страхотен е този Роки. Направо вълкодав!

# 114
  • София
Изпуснах ви днес. Ама който виси неуморно на телефона, за да си запише час за ваксина, така е. Grinning

# 115
Страхотни кучовци и котараци!
Да са ви живи и здрави!

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 17:55 от Amanda.D

# 116
Страхотни са всички пухчовци!

# 117
  • София
въпреки, че почнаха кучетата, апелирам да не се спира със снимките на котки!

уви, поради алергии нямам какво да покажа лично, но се радвам на всички чужди писанчовци Simple Smile

# 118
  • София
Аз и друг път съм качвала нашата гальовница Heart , но ето пак:
Скрит текст:
Тук “държи” кучешки дентал стик Grinning

# 119
  • София
Ето и аз да си покажа дивчовците
Скрит текст:
[/img][/img]
Трето дете нямам сили да гледам, стига ми борбата и "забавленията" с деветокласника...

Общи условия

Активация на акаунт