ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът е обратно пред екрана и за мама винено време пак настана

• 31 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.София
Ей,сразихте ме с домашни любимци сутринта ! 
И аз харесвам черни котки.
Силвър,според моите разбирания котето ти е много красиво, бих го търпяла дълго-)

Пп.  След вчерашното ДО девойката вечерта ме посрещна натаралежена, кисела беше.

# 91
  • София
Тази сутрин кукнах в 5:10...

# 92
  • гр.София
Освен да извъртиш едни мекици...

# 93
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имаме познати с котка, която се казва Мишка и лае като куче, защото живее с две такива.
Някакъв невероятен дзвер е.

Тези познати и аз ги имам:))

Страхотни домашни любимци!

Силвър, по погледа му личи какъв е дивак 😍. Имах едно време такава котка вкъщи, голямо гонене падаше.

# 94
  • о`майна лунна нощ е
Gadamer 😁
Малък е светът. Нас секта на събра Wink Кокерска секта Wink

# 95
Добро утро!☕

Невероятно чувство за хумор имате, момичета!
Денят ми започна с усмивка благодарение на вас🙂

Silver Blade, чаровник е Котьо🥰
На едната снимка има брадичка като на Казанова.

Blanc, крада си " натаралежена"😀

Бети, черното коте е голяма красота❤

# 96
  • Отвъд алеята зад шкафа
Gadamer 😁
Малък е светът. Нас секта на събра Wink Кокерска секта Wink

А нас ноемврийската тема преди 100 години 😀

Междрудругото освен Полово, Попово око, има и Палаво око:)

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 09:13 от gadamer

# 97
  • у дома...
Ние си имаме на двора 4 котки. Отглежда ги човека, който най-много не харесва животни - баща ми.

Грийн, и аз искам Камино.

Инициативата на Столична община и "Поетите" по случай 148 години от обесването на Левски артисти да рецитират творби за Левски е заснето на Драгоманско блато.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 09:34 от Просто_майка

# 98
  • София
Рециталът на Поетите е блестящ. Март месец ще ходим с набора да ги гледаме на живо.

# 99
  • софия
Рециталът на Поетите е блестящ. Март месец ще ходим с набора да ги гледаме на живо.
Къде на живо?
Купих билети за онлайн, защото се заклеха, че са нови стихове. Гледахме ги септември в СЛК и ноември онлайн с едни същи стихове. Иначе Бойко Кръстанов ми е най-любим там, а пиперливото стихотворение на Славейков ме разбива.

# 100
  • София
Ние имахме билети за ноември в СЛК, но го отмениха за 22 март.

# 101
  • софия
Дано отворят. Много е яко в клуба. Нашите билети бяха за миналия 8. март, а успяхме да го гледаме септември малко преди да хлопнат пак кепенците.
Ние ще се заредим пред тв на 8. март.

# 102
Светла му памет на Апостола!

# 103
  • sofia
Silver Blade,  твоят котак все едно е на дистанционно обучение, втора смяна😉😊

# 104
  • Между гори и планини
Здравейте момичета,  изтървала съм новата тема.
При нас нищо ново. Ученикът бързо влезе в ритъм на онлайн обучението. Има две шестици по английски,  вчера да късно се писа есето, днес много активно участва по литература , на Библията са,  а той по някаква причина е вярващ и у дома много сме говорили по различните теми.
И да са се обаждали от полиция или РЗИ, моя телефон е изключен и на поправка .
Имаме 4 котки, с две си дойдохме от града.
Аз исках много трето дете,Стивън  беше много лесно бебе,  никога не е плакал,  много кротък. Но и с брат му и с него, карах рискови бременности и много тежки. Забременях когато Стивън беше на 2 и половина,  но не го опазих. Мъжът  ви го преживя много  тежко и е забранил дори да го споменавам,  аз понякога си пресмятам на колко години ще е,  ако е момиче русо и синеоко като баща си.... пълен мазохизъм.  Сега вече се боя от генетични болести,  а има и доза егоизъм - да не се развалям рахата. Вероятно ще стане приемни родители след време.

Общи условия

Активация на акаунт