ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът е обратно пред екрана и за мама винено време пак настана

• 31 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ааа, колежката ми и на това беше миналото лято. От нея се просвещавам аз.
Но да, тя сега е на плуване с треньор преди Черна гора.
Всъщност на Лъвското сърце не може ли просто да му се пропусне плуването?

# 76
Аз го прочетох Попово око и реших, че е някое свято място:)
На мене ми се ходи в планината. Нямам претенции къде. Даже може и да е едно и също място. ММ по едно време се шегуваше, че си живея от " зори до мрак катеря Половрак", защото всяка седмица ходех в Лозенската планина. Самото движение ми действа като наркотик.

# 77
Ред, вариант е щафета. Мислили сме да направим такава. Всеки участник поема по една дисциплина. Ще видим кога ще се осъществи. Тъй де, човек трябва да си има някакви планове извън работа, дечурлици и ръчкане за домашни, че иначе ще ни смаже еднообразието.
Аманда, и аз съм така. Понякога ме мързи, но когато изляза и се поразкърша сред природата ми става едно леко на душата и настроението ми се вдига. Абе, друго си е.

# 78
  • София
На мен ми се прави Камино...

# 79
Не знам, хора, но с нетърпение чакам априлската ваканция, за да отидем в планината с приятели.
До Гела ми се ходи много, въобще
 важното е да съм  нависоко и да има борове 🙂
А, и до Орлово/Полово/ Попово око😀

# 80
  • о`майна лунна нощ е
Имаме познати с котка, която се казва Мишка и лае като куче, защото живее с две такива.
Някакъв невероятен дзвер е.

# 81
Да се запиша на шеста страница поне, че съвсем ще ви изтърва Simple Smile

Нашите са втора смяна и двамата. Странно е с това ДО, въпреки че от 1. клас са си на две смени. Справят се и без мен през деня, а аз се чувствам добре на работа, въпреки че си е голямо тичане и нямам време за форума Simple Smile

Набора ПО, ДО...оценките са все едни и същи...по НЕ все 4. на диктовка и писмени, 5. на устни и 6. на проекти...За мен е добре.

На 28 този месец им е следващия етап от първенството по волейбол, ще ходят в Исперих Wink правят планове все едно в Париж ще са ....но ги разбирам...и на мен ми се ходи някъде...където и да е!

# 82
  • София
Zazu, благодаря за темата!

Зед, да е здрава 9г девойка!

У нас лудницата започна да взима превес. Наборът има присъствени танци, но с непроменена програма, т.е. по времето, в което пътува от и до училището, той трябва да е ДО по общообразователни. Брат му от днес е присъствено втора смяна, а сестра му щяла да бъде от 04.03, нищо че и тя е 5. клас- НГДЕК се оказаха със собствено мнение.
За бебета и животни да не чуя вече. Joy Виж за пътувания- първа писта съм, пък дори и да е до Полово око. Wink

# 83
  • Sofia
Тези нашите май не съм ги показвала. Чакат да пробват мезето за червеното вино... имахме и три плъхчета, но... времето им изтече...

# 84
Въпросителна, какви са сладури!🥰
Много харесвам черни котки❤

# 85
  • Sofia
Бисе, за теб!

# 86
Благодаря, Въпросителна!🥰
Разкошно коте, разкошно!
Като кадифена пантера е!

# 87
Лека нощ от нас Wink

Скрит текст:

Казват, че природата рисувала... ама като гледам, май просто си е избърсала четките в нашия преди да започне да твори кадифената красотичка на Въпросителна

ПП. Нашият така си гледа по принцип, с празен поглед - не е много умен Wink

# 88
  • София
Явно сме се събрали фенове на черните котки или пък са много разпространени.
Черното куче и останалите домашни любимци също са страхотни.
Страх -
Невя -
Гледам да не ги събирам, да не останем без гущер Simple Smile

# 89
  • София
Зед, честита рожденичка! Жива, здрава и все така прекрасна! 🍀🎂🥳
Любимците ви са чудесни 🥰

Общи условия

Активация на акаунт