ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът е обратно пред екрана и за мама винено време пак настана

• 31 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Абе имам една невинна снимка като малък, ама ще трябва да сложа до нея и една стил 'няколко месеца по-късно' че да усетите от купона у дома Wink

# 61
Silver Blade, 😀 след такава презентация, тръпна в очакване поне за миг да го зърна този Котьо!

# 62
  • гр.София
Silver blade, дай го този хулиганин да го видим. Мъжките дали се кротват,ако се кастрират?
Преди седмица тичах след една котка на улицата.Чедото ме изгледа после особено и попита,добре ли съм -)

Zed, имаш си слънчице,да е жива и здрава!

# 63
  • София
Абе, вие добре си говорите за котки. Но на Бисето на желаното местоживеене никой внимание не обърна. А на мен ми е интересно. Къде точно е разположено това Полово око? Може бебета да се правят там, знам ли?

# 64
  • у дома
ZedTeeEm Честита рожденичка!
И вие сте комбинация 14-9, както при нас!
Само да кажа за комбинацията,че след няколко години ще сте със 7ми и 12ти кл наведнъж-миналата година няколко майчета бяха в темата с тази комбинация и много им се възхищавах как преминаха през всичко в комплект с пондемия даже...

# 65
Хаха, Мими😀😀😀🤪
Ама верно- ще счупА тоз телефон!
Орлово око да се чете😀

Светле, за възхищение са наистина!
Както казваше една приятелка, когато я агитираха за второ- едно за цяр ми стига🙂

# 66
  • София
Божеее, пък аз дори не съм го видяла това! Не знам дали от голяма любов към котките, които са далекогледи, и аз ставам все по-далекогледа, и направо като Орлово око го разчетох, щото на телефона леко недовиждам и така малко по догадки и логически връзки чета, особено вечер.

# 67
Silver blade, дай го този хулиганин да го видим. Мъжките дали се кротват,ако се кастрират?
Преди седмица тичах след една котка на улицата.Чедото ме изгледа после особено и попита,добре ли съм -)

Zed, имаш си слънчице,да е жива и здрава!
Кастрацията ми е единствена надежда след 2рата седмица откак е у дома! Вече съм преговаряла с ветеринаря като направи 6 месеца да го заведа, белким се и кротне... Човекът първоначално каза - абе към годинката може да го кастрираме, ако прави бели . Викам му - абсурд! - аз ще съм в клиника до тогава. Давай да скъсим периода. Та си стиснахме ръцете на 6тия месец Wink след като при последната ваксина за малко звяра не си остави ченето на ръката му

# 68
  • София
А, на 6 месеца е ОК за кастрация.
Той е още дребосък, затова е такъв щурчо може би. Ама все по-интригуващо звучи. Котьо - енергичен индивидуалист. И изследовател. 😃

# 69
  • София
Аз го прочетох това Полово око, ама викам си, сигурно е някое интересно място в Родопите със съответстваща любовна легенда, дала името му.

# 70
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаххаа, ще ме уморите от смях, то Полово око, то бесният котьо на Силвър 🤣

А аз откакто стана 2021, на всяко писане на думата "година", все изписвам "гадина". Та примерно става Честита Нова Гадина и прочие...

# 71
Блейд, като поотрасне, ще се кротне. С Пухчо, предишният ни котарак, се бяхме видели в чудо докато стана на около 7 месеца, може би. Такова препускане беше всяка нощ вкъщи. Около 2:30-3 часа започваше. Точно, когато си спиш най-сладко. После се кротна, като порасна.
А Томи си е душичка сега. Само един период на здраво мяукане имаше заради разгонени котки, но отмина бързо и дори не можахме да му се ядосаме. Толкова смешно и жално мяучеше.
Не щЪ повече бебета. Две деца исках с малка разлика. Изпълнено. Нямам нерви за три, а и вече одъртях, така че не стои под въпрос. Бройте ме и мене за Родопите, Алпите и т.н. Записах се снощи да участвам и в Търново Ултра и на колоездене, и на бягане. Имам си тука едни верни дружки, дето бързо ме навиват за щури изпълнения. Тъй де, да не позволяваме на кокалите и ставите да ръждясат. Ще се подмладяваме с търчане.

# 72
  • София
Ston, забравих да кажа колко ти е прекрасен Томи. 😍
Ъъъ, освен това - има триатлон в Черна гора през пролетта, що пък не се запишеш. То същото като твоето плюс плуване. Пъ' хем и воаяж. 😁

# 73
  • софия
Зед, честита деветгодишна! Да е здрава и да има още години щастливо детство!

Прочетох го аз Половото око, но, като базел, реших, че си му е такова името. То какви ли не имена има.

# 74
Ред, аз как точа лиги по Лъвско сърце. В Приморско май беше. Че и мои приятелки няколко пъти участваха там. Ама пусти не мога да плувам. Мога, но не и 3км. А в нашия град дори плувен басейн си нямаме, където да може да се тренира.

Общи условия

Активация на акаунт