Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече - мами с термин ЮЛИ 2021 - Тема 3

• 51 328
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви, момичета! Може би, защото ми е за първи път и ме налягат всякакви мисли и страхове. Свикнала съм на един начин и режим и сега наближаващата коренна промяна явно ме плаши, но и аз се надявам, че всичко ще се нареди лека-полека Blush

Има ли някоя от вас, на която й предстои или е минала очен преглед заради късогледство. Можете ли да препоръчате специалист офталмолог в София? Аз трябва да отида, за да се прецени дали мога да раждам нормално или секцио.

# 676
Момичета стискайте палци, чакам за спешно секцио всеки момент Hands Pray

# 677
Стискам палци вс да мине успешно и а си имаш напълно здраво бебче! В коя седмица си? Дръж ни в течение по-късно днес, когато можеш. Успех! 💗

# 678
SummerStorm, с теб сме! Очакваме да пишеш при първа възможност и нека има само добри новини! Hands Pray

# 679
  • Варна
Ехе,Съмър...Стискаме силно палци всипко да мине наред (ще е наред) и първенеца на групата да е много здрав 🍀❤️

# 680

И аз стискам палци, всичко ще е наред и здраво юначе накрая. Успех! Flowers Four Leaf CloverHeart

# 681
В коя седмица си? Стискаме разбира се. Чакаме те с радостни новини.

# 682
Благодаря! 29+4, много е рано и е много малко. Живот и здраве ще откара доста в ковьоз. Още чакам, не съм подготвена по никакъв начин за раждане, нито психически,нито физически нито пък с покупки. Пълен ужас!

# 683
Бебетата са по силни от колкото предполагаме 💗🙏🙏🙏 Всички ние ще се молим за Вас. Ще имаш време и за покупки и за всичко после. Не се притеснявай излишно с дреболии. Всичко ще е наред 🥰

# 684
SummerStorm, имаш всички стиснати палци на света и от мен! Всичко да мине възможно най-леко. Бебчето-боец ще се справи с всичко! Hug Heart

# 685
Искам да те успокоя, мен преди 26год са ме извадили със спешно секцио в 28г.с г. С. И от 23.11 до 01.02(тогава са ме изписали) съм била в кувьоз и съм си била след това едно здраво дете, нормално развиващо се, отлипничка., кротичка. За това на твоя малък мъж му стискаме палци с моята госпожица в корема да е силен и борбен!
Благодаря! 29+4, много е рано и е много малко. Живот и здраве ще откара доста в ковьоз. Още чакам, не съм подготвена по никакъв начин за раждане, нито психически,нито физически нито пък с покупки. Пълен ужас!

# 686
Съмърче стискам палци! Всичко ще е наред.. вярно ще е трудно, но всичко ще мине, бъди силна заради малкото човече! Hug

# 687
  • Варна
Summer, с теб сме, всичко ще е наред Hug

# 688
Стискаме палци, всичко ще е наред. 💐

# 689
Съмър, всичко ще бъде наред! Пращаме ти положителна енергия. Всяко нещо се случва тогава, когато трябва! Бъди силна, бебчо също, а за покупките не го мисли! Heart

Общи условия

Активация на акаунт