Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 192
  • 760
  •   2
Отговори
# 90
Тихерула, при украинките видях, че е с 61 цвята и 12 бленди-не мисля, че ще има много единични бодове. За китайчето не знам, но както казваш все от две ще се получи едно.
пепа п, добре дошла. Много малка резерва си оставила отстрани, Simple Smileиначе виждам чудесни бодчета, но нямам представа какво ще стане. Качи снимка.

# 91
  • ПАЗАРДЖИК
Ето и следващите , започнати тази седмица

# 92
  • Карлово
petjah, чудесен избор! Чакаме етапчета!

# 93
Ето това ще бъде крайният резултат Grinning

# 94
  • ПАЗАРДЖИК
Много е красив! Обичам пейзажи!
Осмелявам се да дам непоискан съвет и се извинявам , но ми направи впечатление, че шиеш на квадратче, а доколкото съм чувала, после се получава като ръбче! И другите момичета да споделят мнението си и опита който имат!

# 95
Нещо, шито преди около 10 години... Един от любимите ми приказни герои- Peter rabbit, днес се сетих за него и го извадих да си го видя. Крайно време е да му направя рамка, тъкмо в момента обзавеждаме стаята на малката и ще стои много добре там

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 00:09 от mery 79

# 96
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:

стори ми се познат и го потърсих Sad
35 на 26 см, 24 цвята.
Скрит текст:

мери, и аз обичам Беатрикс Потер Simple Smile

# 97
  • Варна
mery 79, много е хубаво!

PeppaP, на възрастта на дъщеря ми си. Чудесно хоби си избрала, браво! Моята щерка си купи куки и кълбо с прежда - дали и кога - не се знае.

Ето една бърза снимка на моето 'петно' Simple Smile
Шия с най-малкия си обръч защото напоследък ме болят ръцете и с по-голям усилието е по-болезнено да го държа.
Освен това ми е едро, кръстче на 14ка не съм шила от години и си признавам, че ме дразни. Но рано или късно, ще го довърша, нямам недовършени неща. А и ми е интересно дали ще ми хареса завършен, че засега ...
п.п. цветовете на снимката са ужасни, толкова ми може телефона.
Скрит текст:

# 98
mery 79, много е хубаво!

PeppaP, на възрастта на дъщеря ми си. Чудесно хоби си избрала, браво! Моята щерка си купи куки и кълбо с прежда - дали и кога - не се знае.

Ето една бърза снимка на моето 'петно' Simple Smile
Шия с най-малкия си обръч защото напоследък ме болят ръцете и с по-голям усилието е по-болезнено да го държа.
Освен това ми е едро, кръстче на 14ка не съм шила от години и си признавам, че ме дразни. Но рано или късно, ще го довърша, нямам недовършени неща. А и ми е интересно дали ще ми хареса завършен, че засега ...
п.п. цветовете на снимката са ужасни, толкова ми може телефона.
Скрит текст:

Аз по принцип обичам да се занимавам с разни такива неща, дори бих казала, че се пръскам прекалено много из тях. Плетенето ми е много приятно, баба ме научи 6-7 клас и бях оплела „дрешка“ за котето:laughing:
Дано и хареса и на нея!

# 99
Честита Баба Марта момичета! Бъдете много здрави, усмихнати и щастливи!

Част от моите мартенички тази година.

# 100
  • там където има винаги вятър
Честита Баба Марта! Да сте здрави и щастливи!

Това спретнах за колежките.
Аз си шия моята мома англичанка, но не я показвам, защото не ми се глади всеки път. А и не ми се извинява, че е измачкана...Rolling Eyes

# 101
  • Бургас
Честита баба Марта хубави и сръчни девойки!
Много ви се радвам! Най хубавата тема имаме Heart

# 102
  • sof
Да сте бели и червени, румени, засмени!

Възхищавам ви се, аз не шия в момента, но пък мога да се похваля, че получих готин подарък, та само чакам сгодния момент да се хвърля

# 103
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ееех, тиквичке, нямаш умора. Simple Smile Simple Smile
не го бави много, свежичко изглежда.

# 104
  • Бургас
Динков много ми харесва новата ти придобивка, имаш си и тиква виждам Heart Eyes  С удоволствие бих го подхванала Grinning

Общи условия

Активация на акаунт