Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 209
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И от мен скромно етапче.

# 121
И аз се включвам с моя прогрес. Мъничко, ама от сърце.

Преди:

Сега:

# 122
  • Бургас
Етапче и от мен

Скрит текст:
Teddy много нежно, но съм забравила какво трябва да стане!
PinKie доста си пошила за една
седмица не е никак малко!
Мибобо влюбена съм в зеленото селце, сигурно е голямо удоволствие да се шие! Някой ден....
Оленка и Цвете, момичета със сериозни проекти, вас чакам, някое ново детайлче има ли?
Оххх да ревна да си излея душата! Мразя и никога повече унгарска лигава Аида! Мразя я! Но ще изкарам семплера няма как. Но ако реша да правя и зимния семплер задължително съвет от вас каква подходяща панама да му взема..Измъчих се! Ужас такъв! Толкова едри дупки...

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 13:25 от pyypi

# 123
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ето ме, тука съм.
Преди:

След:

Страхотни сте! Много ме радвате! Heart

# 124
Най-после цяло коте

Преди 2 седмици:

Над котето имам зелен килим с 6-7 цвята зелено, но е лесно и отхвърля. Държа си го за десерт.
Пипи да не ме мислиш:kissing_smiling_eyes:
Цвете мое, напредваш.

# 125
Добър вечер.
Разкошни неща показвате. Мисля, че харесах всичко.
Чудих  се дали да се появявам тази седмица, но .... Уж за стимул. Не съм шила кой знае колко. Ето до къде съм.
Скрит текст:
Лека вечер.

# 126
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
малко.... много... няма значение, важното е да е било забавно.
аз не съм шила. използвах си времето за плетене. а то не се получи Sad

# 127
Добра вечер на всички! Както винаги, страхотни неща видях и харесах за следващите 10 години проекти:joy:
Не съм напреднала много с тиквите, но за толкова мога да открадна временце! Хубава вечер на всички!

# 128
Аз да се оплача, че последната седмица нищо не съм шила от парижкото ми гобленче Sad. Не че нямам време, просто схемата ми е на телефона и много мразя така, защото се разсейвам. А уж необходимото време за изработка е само 16 часа. Дано ми се върне вдъхновението.

# 129
Здравейте!
И аз да споделя моя прогрес, въпреки че нямам много време за шиене покрай лекциите Grinning

# 130
Peppa P. ако позволиш съвет - не ший така по квадратчета, получава се стягане и накрая ще стоят едни черти дори и след изпиране и изглаждане.

Браво на всички за етапите - страхотни са рапаните, котките, тиквите...ще пропусна някого
Цвете за теб поздравления за търпението ти и упоритостта, чудна ще стане феята.

# 131
  • Бургас
Оленка над котето има килим обаче нещо в дясно се заформя над котето, я подскажи какво е?
Редактирах се! Извини ме!Когато пиша през телефона често се променя автоматично текста..

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 17:14 от pyypi

# 132
Олекна над котето има килим обаче нещо в дясно се заформя над котето, я подскажи какво е?
Пипи, добре е да "Олекна" имам голяма нужда. В дясно има един наръч цепеници. от другата страна на котето е единия крак на масата с прословутия пресен лук. Няма да стане обаче тази пролет.Simple SmileFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 17:21 от olenka63

# 133
По повод женският месец показвам две мои любими красоти по картини на гениалния Климт, комплектовки на Риолис с вълнени конци.

# 134
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в темата имаше момиичета, които шиха "целувката" Simple Smile май и ламе имаше.

Общи условия

Активация на акаунт