Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 819
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, как ви се виждат тези хормони? 7ми ден от МЦ, фоликул 22 мм., лигавица 8 мм. Притеснявам се, че ще ми назначат пункция, а според мен с този естрадиол яйцеклетката ще е лутеинизирала. И освен това пих Дуфастон 10 дни преди МЦ. Откъде се взе такъв голям фоликул на 7ми ден и кога е тръгнал като имах пункция  предния цикъл?! И дали Дуфастона е прецакал яйцеклетката,защото вероятно съм го пиела още докато фоликулът е растял. Ще откача вече. При мен няма месец с месец да си приличат.

# 226
  • София
на мен пък ми се струва че не трябва да го пропускаш този фоликул.
кой го мери да позная ли?

# 227
И аз като Бамба мисля.

# 228
Хаха, Бамба. Не позна. Grinning
При д-р Чапанова бях. Сега чакам обаждане. Ама как да съм сигурна като предния го вадихме на 13-15 мм, а този е 22 мм. И д-р Стаменов след пункцията каза: "явно трябва да ги вадим от малък фоликул."
Та 22 мм. ми се вижда късно за пункция и то чак в неделя.

# 229
Здравейте момичета
Днес 4 ден след трансфер на 2 6 дневни излюпени ембриони
До вчера осещах болки и пробождане ниско долу а днес само няколку пъти бодежи и слаба болка в крста
Ще се побркам кога мога да направя тест?

# 230
  • София
Боби, ама лх не ти е високо.
и аз като пия дуфастони предния цикъл по-раничко порастват новите фоликули. не знам на какво се дължи.

# 231
  • София
Успех Любица! На 7ми ден кръвен може да покаже, но аз бих изчакала поне до 8ми-9ти. Flowers Four Leaf Clover

Боби, хормоните са ок според мен.

# 232
Не знам дали не сглупих, но се отказах от пункция. Ако ми бяха казали, че ме записват щях да отида, но явно и докторката не е сигурна, защото казаха че с мое съгласие ще ме планират. На прегледа не изглеждали нещата за пункция /вероятно заради големия ф. /, но хормоните били много добри. Не ми се прави пункция да хвърля едни пари ей така и поредна упойка... и накрая нищо. По-добре да изчакам май. А и яйчника го усещам как бълбука, не знам ще устиска ли до неделя. Ще действаме на естествено, може пък да стане някое чудо. Blush
Ох, не е лесно да си зодия Везни. Confused

# 233
А какво се случва, ако си биеш блокиращата, но после няма нито стимулация, нито трансфер. Как се влиза в ритъм?

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 11:15 от Анонимен

# 234
  • София
изчакваш да и мине действието.

# 235
Да, ясно, но после дали има същите аномалии като след неуспешен трансфер или стимулация по дълъг протокол. Дали всичко си идва на място, или трябва да минат месеци да се влезе в ритъм, това ми е въпроса.

# 236
  • София
ами тя блокиращата действа определено време.
дали има стимулация или не тя все си блокира.

# 237
Здравейте, имам въпрос. Нямам цикъл от ноември мин. год. Сега ми предстои биопсия на лигавицата. Когато реша трябва да започна да пия естрофем и на 14 ден на преглед. След това почвам прогестерона и биопсия. Като спра прогестерона дали ще ми дойде или ще трябва да пия противозачатъчни за още един месец? Някой знае ли?

# 238
  • София
Да, ще ти дойде цикъла - аз съм така.

# 239
Благодаря ти!
Да, ще ти дойде цикъла - аз съм така.

Общи условия

Активация на акаунт