Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 825
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
ами тя блокиращата действа определено време.
дали има стимулация или не тя все си блокира.

Разбира се че блокира, не съм невменяема, че да не си давам сметка за това. Въпроса е съвсем друг. Момичета по-назад са споделяли за аномалии след неуспешен трансфер, 2-3 месеца след това. Същите знам че има и след стимулация по дълъг протокол. Но тогава са взимани и други медикаменти, при трансфер естрофем, прогестерон.... Изобщо не е все едно имало ли е трансфер примерно, или не. А само ако е бита блокиращата, и трансфера е провален като при мен, какво да очаквам, това питам. Цикъл кога след блокиране, после втория как е и т. н. Предполагам че дамите, които са си били блокирани по повод ендометериоза, или пък като мен поради неслучил се трансфер са по-наясно.

# 241
  • София
аз просто не съм по дългите обяснения, извинявам се ако е прозвучало зле Simple Smile
ще опитам по-дълго.
пак ще чакаш до 70-90-100 дни независимо че не е имало стиулация и трансфер и лекарства.
просто блокиращата спира производството на някои хормони и не растат фоликули, липсва овулация , оттам липсват други хормони и докато тя действа си все в застой.
блокираните заради ендометриоза чакат също за възстановяване на цикъла с месеци, чела съм ги из темите.

# 242
Е това е приказка вече 😀, разбрахме се. Звучи ужасно. Надявах се щом действа месец, след това лека полека да се орегулират нещата. Сега пък се притесних че на 45+ дали изобщо ще се влезе в час. И тамън ще се влезе, дай боже, и пак блокиране за новия трансфер...

# 243
  • София
а защо не се възползвате все още от тази блокираща за трансфер?
тя изобщо не действа месец, според мен.

# 244
Тази точно, лукрин, действа месец ми казаха. Тъкмо я бих, и.... ковид...Казаха после отначало.

# 245
  • София
повече действа, точно след лукрин почнах стимулация на втория месец.
мерите естрадиола, преглед че няма лигавица и значи няма пречки.
ама уж лекарите си знаят Simple Smile

# 246
Имало някакъв лукрин, дето 3 месеца действал . Оф, то вече ми писна. Това щеше да ми последен изобщо трансфер, и край с опитите.
Ще видим от клиниката какво ще ми кажат. Ще докладвам.

# 247
Имало някакъв лукрин, дето 3 месеца действал . Оф, то вече ми писна. Това щеше да ми последен изобщо трансфер, и край с опитите.
Ще видим от клиниката какво ще ми кажат. Ще докладвам.
Откажи го. Кажи, че не ти понася. Ужасно преживяване беше за мен тоя лукрин.

# 248
Той на мен не ми е предлаган за сега. Този дето си боцнах залудо пише, че на 4 седмици се бие, за това останах с впечатление че действа месец. Много тъпо, хем си го бих, хем няма да го ползвам... Само ми казаха, че като се оправя, се почва отначало с подготовката.

# 249
  • София
вместо да чакаш защо не попиташ не е ли по-добре да сложите още една ?

# 250
Е, явно ще чакаме да видим дали ще оживея от ковида 😀

# 251
  • София
олее, сега ли си болна?
ако е така дано мине леко.
ние в къщи преболедувахме ноември, доста неприятно преживяване си беше. но се радвам че не се наложи да се лекуваме в болница.

# 252
Момичета 7 ден след трансфер на 2 шест дневни ембриончета
Слагам вечер кринон гел и от три четири дни имам голямо воднисто течение
Може ли да е от кринона

# 253
  • София
Да, от кринона е Blush и аз за пръв път като слагах беше така, доста се бях притеснила, сякаш в последствие понамаля течението.

# 254
В момента съм болна, да. Обостри ми се и един стар бронхит от ковида, та и антибиотик пия. Иначе температура нямам, но аз никога не съм имала, дори и при перитонит. Гадно втрисане, зверски гърло, тотално парцал съм. Ако трябва да изляза с положителен извод, добре е че е преди, а не след трансфера... То вече се уморих да гледам философски, ама няма начин...
Мм по-леко го кара, явно наистина каквито болежки си има човек, в този момент се засилват. Коварна работа.
И всичко заради ефекта на пеперудата. Ударих един малък камък, който обаче понеже ми е ниска колата, пукна картера. Пътна помощ, и чичо ми дойде да ме вземе... Оказа се, чичо ми бил с начален ковид... Човек никога не знае от къде ще му дойде...
Та трябва да си го изболедувам, и после ще го мисля отново трансфера.

Общи условия

Активация на акаунт