Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 427
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Май Пфайзерът се понася по-леко. Поне с такова впечатление оставам.

# 106
  • София
Първата инжекция, след втората и тези с Файзер имат осезаема реакция.

# 107
до организъм и имунна система си е явно, аз държах за Модерната точно с оглед на слабо споменати реакции след първа доза, пък отнесох всички екстри, но отшумяват де... според мен заради малкия им брой в България, и данните от хора с реакции са доста по-малко отколкото за другите две; и при двете mRNA ваксини се споменават повече реакции на първа доза от хора, които са се сблъсквали вече с вируса

Дъждец, да ми споделиш после за татко ти, и аз ще правя антитела на 26 ден, за да имам отправна точка за втората доза, не бих се изненадала обаче и от ваксина да не образувам много

# 108
  • в страната на чудесата
Аз пък съм в белчин най-после Simple Smile
След 105 премеждия.
Не бяхме идвали, харесва много на младежта. Аз ще пиша като видя стартерите и винената листа.

# 109
  • София
Аууу, Лейка, в сърцето Grinning Мечтая си вече и аз за спа и почивки Heart

# 110
  • София
Качихте ли се на Цари Мали Град? //Ние го изкачваме средно веднъж седмично Simple Smile// Горе има и кончета за езда-разходка.

Не пробвай патладжана, не им е сила. Другото е вкусно.

# 111
  • София
Аз пък съм в белчин най-после Simple Smile
След 105 премеждия.
Не бяхме идвали, харесва много на младежта. Аз ще пиша като видя стартерите и винената листа.
В кой от 2 хотела? Новият?

# 112
В Гардън е по-добра кръчмата, мммм скаридите, а новият е по-добър от всяка друга гледна точка. По мое скромно мнение, де. Ама сега може да не пускат в чуждите ресторанти. Макар че се съмнявам.

# 113
  • в страната на чудесата
Белчински извор. Хотелът е чудесен. Кухнята незнам още. Спато е много малко според за уикенда, но сега е тамън.

# 114
  • София
В Белчин Гардън откак сервитьорите си самоопределиха 15 лв. бакшиш (сметка 85 лв.) не влизаме.

# 115
Има една хижа малко над Цари Мали град, от кончетата нагоре, там ходихте ли? Нас ни заведоха приятелите, с които бяхме, хубаво е да е топло, навън има масички и правят джолани и много разни неща, за обяд с разходка е супер. И надолу до хотела се търкаляш по-лесно.

# 116
  • софия
Ммммммммммм страхотно звучи! Много много хубаво да си изкарате, Лейче!

# 117
  • Отвъд алеята зад шкафа
Лейка, работи ли вече ресторанта на Белчински извор? Че аз останах разочарована от рум сървиза.

# 118
  • София
Ходихме, само дето е все след КОВИДа и не сме яли там, само се разхождаме до хижата, след като изкачим баира.

# 119
  • София
Отдавна му се точа на Белчин и неясно защо все не стигаме Sad Само басейн сме ползвали преди години, но тогава нямаше още  нито един от двата хотела.
Хубаво да си изкарате и да разкажеш, че да си вдигнем и ние партенките натам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт