Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 516
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • в страната на чудесата

Пред нас започнаха да цъфтят разни работи, едни птици свиха гнездо, една катерица ни навестява на терасата...а бе животът си продължава.
Животът винаги побеждава и продължава Simple Smile
Хубав петък, мили дами и господа!

# 376
Лейка, Силва много ми хареса.
Беше премерено откровена и доста точна. Доволна съм.
Хубав уикенд и от мен.

# 377
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз никак не вярвам в астрология, но е факт, че имам грандиозно забравяне на паспорти в първи ден на ретрограден Меркурий. Една приятелка, която се занимава с това, изрично ме предупреди да внимавам именно с документите, а аз й викам "А бе стига глупости, моля ти се!".   Винаги в такъв период имам някакви неразбирателства при предаване на информация, било по телефон, мейл...

Та нещо за вируса казват ли тез хубави хора? Кога му се види краят?

# 378
  • София
Вчера се зачетох в годишната прогноза за моята зодия и с три думи - пари, пари, пари Simple Smile. Подредбата на планетите била изключително благоприятна и е нещо, което не се е случвало от няколко десетилетия Simple Smile Simple Smile

Хубав ден и от мен. Аз днес ще съм по-лежерно с работата, но за баланс и двете щерки имат контролни.

# 379

Хубав ден и от мен. Аз днес ще съм по-лежерно с работата, но за баланс и двете щерки имат контролни.
Малката по какво? Simple Smile Да предупредя моята. Току що гледах дневника. По 4-5 оценки за втори срок по основните предмети вече имат. И за острова не съм те забравила, да знаеш.

Добро утро!

# 380
  • София
Фенси, по математика Simple Smile

А, аз чакам търпеливо и кроя планове Simple Smile.

# 381
  • софия
Ашли ни разбута бръмбарите и беж да я няма.
Аааааааааашшшшшлиииииииииии?

# 382
  • в страната на чудесата
Какво пием днес?
Wink
Кианти?

# 383
  • София
Какво пием днес?
Wink
Кианти?
Каквото и да пиете обезателно пийте поне едно за здравето на моя тийн! Днес става на 16!!!🎂

# 384
  • в страната на чудесата
Ооооо
Да е жив и здрав, много късмет!!!!
Наздравееееее

# 385
Она, не пия (временно недоразумение), но да ти е жив и здрав младежът. А на теб пожелавам леко тинейджърстване Wink

# 386
  • софия
Какво пием днес?
Wink
Кианти?
Каквото и да пиете обезателно пийте поне едно за здравето на моя тийн! Днес става на 16!!!🎂
E, как сега да кажа, че не пия?!
Онна много да ти е здрав, щастлив, устремен и изпълнен с правилното усещане, че винаги е на правилното място!
Късметлия да е!
Наздраве!

Лейче, наздраве!

# 387
  • София
Еее, ама само ми разваляте диетата с тези поводи!

Онна, да е здрав, щастлив и много късметлив! Wine Glass

# 388
  • София
Онна, желая всичко хубаво на младежа! Да ти е жив и здрав и наздраве Simple Smile Balloon Tada Party Time

# 389
Аз съм на бяло Капатово. Наздраве!

Онна, да е здрав и успешен тийна!

Общи условия

Активация на акаунт